görumcem alttan alta sürekli laf sokuyor.

akkiz86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
51
23
3
39
kızlar anlam veremiyorum .
sürekli laf sokuyor. bir şey oluyor gereksiz bir kahkaha patlatıyor sohbet esnasında.
abisine sürekli bir laf söyleme durumu. Sürekli başkasının üzerinden buldumcuk oldu bunlarda diye bize laf çarpıttırıyor. Eşim 41 yaşında ben 34.
sürekli dediğini yaptırtma derdinde yapmayınca bir tripler de. bakışlarını devirmeler. yap et giy tarzı konuşmalar.
konusma tarzı öyle evet annesine bile sen çekil şurdan diyor bana garip geliyor ve benimle böyle konuşmasını da istemıyorum açıkçası.
her şeyi bilme her şeye karışma durumunda. bu yuzden yakınlık kuramıyorum surekli mesafe var aramızda.
Gittiğimiz zaman konusuyoruz o kadar . laf sokmalarına nasıl karşılık veririm. geçen herkesin içinde senin yaşın 11 mi diyor :) tövbe allahım ya gülüp geçtim ama sonradan kendime sinirlendim neden cvp vermedim diye.
Çekingenlik yok ama bu durum acayip sinirime dokunuyor neden üstünlük kurma durumunda anlamıyorum illa yönlendirecek.. bana da arada çekil şurdan dokunma fln diyip duruyor. Cvp vermiyorum ama ne kadar dayanıyorum bilmiyorum. bende hazır cvplıkta yok yani o an lafı geri vurma kısmnı bi turlu beceremıyorum. nasıl davranmam gerekiyor? Eşime anlatıyordum sonra baktım tartısmaya başladık. olay buyuyor anlatmayı kestim. ne yapmalıyım ya davranış duruş olarak..

laf sokturtmayınn kendınıze arkadasım
hadsızlık mı ettı o anda hemen sert bır sekılde kımseye saygısızlıgı kaldıramam saygısızlık yapmam bana da saygısızca konusulmasına ızın vermem. benımle kımse boyle konusamaz demenız gerek ınsanlara net konusmaz soyledıklerını altdan alırsanız hakaret etmeye devam ederler

bu sahıs demek kı terbıyesız sızde sıze terbıyesızlık yapılmasına ızın vermeyın kendı kul hakkınıza gırmeyın . o kım kı sızınle bu sekılde konusabılıyor

sürekli laf sokuyor. bir şey oluyor gereksiz bir kahkaha patlatıyor sohbet esnasında.
abisine sürekli bir laf söyleme durumu. Sürekli başkasının üzerinden buldumcuk oldu bunlarda diye bize laf çarpıttırıyor. Eşim 41 yaşında ben 34.
sürekli dediğini yaptırtma derdinde yapmayınca bir tripler de. bakışlarını devirmeler. yap et giy tarzı konuşmalar.
konusma tarzı öyle evet annesine bile sen çekil şurdan diyor bana garip geliyor ve benimle böyle konuşmasını da istemıyorum açıkçası.
her şeyi bilme her şeye karışma durumunda. bu yuzden yakınlık kuramıyorum surekli mesafe var aramızda.
Gittiğimiz zaman konusuyoruz o kadar . laf sokmalarına nasıl karşılık veririm. geçen herkesin içinde senin yaşın 11 mi diyor :) tövbe allahım ya gülüp geçtim ama sonradan kendime sinirlendim neden cvp vermedim diye.
Çekingenlik yok ama bu durum acayip sinirime dokunuyor neden üstünlük kurma durumunda anlamıyorum illa yönlendirecek.. bana da arada çekil şurdan dokunma fln diyip duruyor. Cvp vermiyorum ama ne kadar dayanıyorum bilmiyorum. bende hazır cvplıkta yok yani o an lafı geri vurma kısmnı bi turlu beceremıyorum. nasıl davranmam gerekiyor? Eşime anlatıyordum sonra baktım tartısmaya başladık. olay buyuyor anlatmayı kestim. ne yapmalıyım ya davranış duruş olarak..
Size 'çekil şuradan, dokunma' dediğinde sessiz kalmak veya onun tarzı çarpıcı bir cevap bulmak zorunda değilsiniz ki.
Benimle böyle konuşulmasından hoşlanmıyorum, dikkat et tadımız kaçmasın deyin gitsin.
Yeni evlisiniz diye hatırlıyorum. Baştan bu densizliklere susarsanız ileride bas etmeniz çok zor.

Ergen mi kaç yaşında ? Evli mi ? Görümcelerde ki genel sorun takma. Cevabını ver mutlaka sessiz kalma

laf sokturtmayınn kendınıze arkadasım
hadsızlık mı ettı o anda hemen sert bır sekılde kımseye saygısızlıgı kaldıramam saygısızlık yapmam bana da saygısızca konusulmasına ızın vermem. benımle kımse boyle konusamaz demenız gerek ınsanlara net konusmaz soyledıklerını altdan alırsanız hakaret etmeye devam ederler

bu sahıs demek kı terbıyesız sızde sıze terbıyesızlık yapılmasına ızın vermeyın kendı kul hakkınıza gırmeyın . o kım kı sızınle bu sekılde konusabılıyor
ya evet çok haklısın ve bunu öyle guzel bir şekilde yapıyor ki kimse farkında olmuyor. eşime söyluyorum ben görmedim duymadım diyor ama hallederim diyor ama onun değil benm halletmem lazım.

“Çekil şurdan, dokunma” dediğinde gözlerinizi kocaman kocaman açıp çok şaşırmış ve üzülmüş bir ifadeyle “Efendim, anlamadım?” deyin.

ya evet çok haklısın ve bunu öyle guzel bir şekilde yapıyor ki kimse farkında olmuyor. eşime söyluyorum ben görmedim duymadım diyor ama hallederim diyor ama onun değil benm halletmem lazım.
yoo esınıze hıc soylemenıze bıle gerek yok kac yasına gelmıssınız evlenmıssınız eşiniz velınız degıl baaak gordun mu demenız kendınızı ıspatlama cabası gıbı gorulur
sıze laf mı soyledı o an hemen agzının payını verın haddını bılsın ısterse küssün ısterse zırlasın ısterse sıkayet etsın
sonucta sıze kotu konusmasa sızde oyle cevap vermezsınız degıl mı oyle dusunun.
sessız kaldıgınız ıcın oluyor bunlar aman agzımızın tadı bozulmasın dedıgınız ıcın. onlar dusunsun bunu. :)

İşte siz ''ne diyorsun sen'' diye o anda karşılık verseniz herkes duyar,''ne oluyor'' der.

Ben böyle insanlarla onların anladığı dilden konuşulması gerektiğini düşünüyorum ama o da biraz yapı meselesi.Sizi pasif bulmuş belli ki söyledikçe söylüyor,illa çok düşünülmüş bir cevap olmasına bile gerek yok ''sen benimle böyle konuşamazsın,iyice haddini aşıyorsun artık'' deseniz bile yeterli.

İlişkilerde üçgen kurmayın, kötü olan siz olursunuz...

Derdiniz kiminle ise onunla halledin.

Yetişkinsiniz, çocuk değil...

"baba, bu bana küfretti" der gibi şikayetlenirseniz kimse sizi ciddiye almaz...

Tekrar yazıyorum....

Yetişkin olmak yetişkin gibi davranmayı gerektirir...

Benim küçük görümceye benziyor ben açıkçası hiç umursamıyorum o da kuduruyor 😄

Bana gorumcem öyle birşey söylese,konuşurken dan dun konuşuyorsun bu senin yapın olabilir ama ben kaldıramam ,kaldiranlara yap ben hoslanmiyorum deyin . Ve bahane bulup o ara kalkin su icin mutfağa gidin kavgaya dönüşmesin durum . En fazla daha mesafeli olur biter.. Hala devam ederse geliş gidiş yapmam eşimde birsey derse senin bacinin terbiyesizliğini çekmek zorunda değilim derim😉

Bu tarz insanlar o hareketleri yaptigi zaman o an karsinizda bir gerizekali varmis gibi davranin. (Zekasindan gercekten problem olanlara degil lafim) bunlar bilerek yapan cinsten. Insani delirten cinsten. O yizden siz ona o an oyle tepki verinki kendi kucuk duruma dussun. O size herkesin icinde senin yasin 11 mi dedgnde ben olsam su cevabi verirdm. " yahu ne 11 i basladin yine ilkokul esprilerine. Anlamadim yine ruh halinmi iyi degil " o andada bi kahkaha patlatirdimm. Cevremdekilere donup gulrerek ne yapican bunuda boyle kabul ediyoruz diyeceksin. Hahahahahahaha. Bana kimse laf sokamiyo korkudan. Yerin dibine sokuyorm vallahi

Bu görümce kaç yaşında?
Bana çekil surdan diyen birine okkalı bir cevap yapıştırmama gerek yoktur, o an tepkim onun için oldukça yeterli olur. En azından hayırdır benimle problemin nedir deme aşamasına gelirim.
Dünkü konuyla bağlayınca bir de görümceden dinleme isteğim arttı. Bana o konuda eş ailesine takıksınız gibi geldi.

Bu görümce kaç yaşında?
Bana çekil surdan diyen birine okkalı bir cevap yapıştırmama gerek yoktur, o an tepkim onun için oldukça yeterli olur. En azından hayırdır benimle problemin nedir deme aşamasına gelirim.
Dünkü konuyla bağlayınca bir de görümceden dinleme isteğim arttı. Bana o konuda eş ailesine takıksınız gibi geldi.
dunku konu neydı kı konu baslıgı ne bakmak ıstedım

Ben olsam.esime bu davranışlardan rahatsız olduğumu söyler o varken gitmezdim.

Back
X