• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcem araba almamı istemiyor

En çok Buna katılıyorum:KK52:
Çok sinirleniyorum böyle insanlara ya..Birde konu açmış sanki kendisi haklı gibi sinir yapıyor,görümceyi kötülüyor...Ben aynı durumda olsam adam bana söz ağızdan çıktı bir kere ne yapalım diyecek ölsem gene almam birşey..Adamın gönlü pek yok belli..Söz verdiği için vermek zorunda kalıyor ve bunuda üstü kapalı bir dille söylüyor ama anlayana işte..Gözünü para ve mal bürüyen insan her ne olursa olsun görmüyor,duymuyor demek ki söylenenleri..Sadece versin arabayıda o ona yeter...Pes valla...

Konu 23 sayfa olmuş konu sahibi tek yoruma cevap vermemiş yine dalga geçmiş galiba...

Bence de görümceniz haklı. Sonuçta kend öz babası istediğini bildiği halde ona araba almıyor yok damat alsın diye ama gelinine alıyor ne alaka sana da kocan alsın o zaman pekala kendiniz alın diyebilirdi kendi kızına dediği gibi. İnsan hiç kendi kızından sakınıp sana kocan alsın der mi, hadi diyor o zaman size de almasın adaletli eşit olsun yani. Ben şakasına dedim diyorsunuz ama baya beklentiniz var kayınpederden o alıcam deyince yok baba ben şaka dedim alırız biz kendi arabamzı diyebilirdiniz. Ben olsam benim de gücüme giderdi babam istediğimi bile bile başkasına alsa ayrıca oğlunun yani eşinizin arabası yok mu ki siz araba istiyorsunuz ailesinin durumu iyi olduğuna göre vardır eşinizin arabası ben şahsen kayınbabamdan durumu olmasına rağmen araba istemem. Eşim bile istemedi kendimiz aldık.

Bir de bu hanım daha iki gün önce onu açmış evime 6 bine dolap yaptırdım yok 3 bin verdim jakuzi yaptırdım satıcaz diyee eh demek ki para var ki yapılmış parası olan bir insan neden kocasından istemez de kayınpederinden ister hem de inat yapar gibi görümcenin yanında dimi ben olsam daha ağır konuşurdum. Acaba kendi babası ona araba almasa da geline alsa ne düşünürdü? kocası var başında alsın işte ya insan kayınbabasından neden ister ayy bir de görümceyle görüşmeyecekmiş o engellemiş zaten seninle görüşmeyecek be canım geç kaldınn.

konu icerigini okuduktan sonra sunu rahatlikla soyleyebilirim.
gorumceniz araba almanizi istemiyor degil, babasinin size araba almasini istemiyor olabilir.
yaptigi kiskanclik, dilerim kendi imkanlarinizla da bir arac sahibi olabilirsiniz.

Bir de bu hanım daha iki gün önce onu açmış evime 6 bine dolap yaptırdım yok 3 bin verdim jakuzi yaptırdım satıcaz diyee eh demek ki para var ki yapılmış parası olan bir insan neden kocasından istemez de kayınpederinden ister hem de inat yapar gibi görümcenin yanında dimi ben olsam daha ağır konuşurdum. Acaba kendi babası ona araba almasa da geline alsa ne düşünürdü? kocası var başında alsın işte ya insan kayınbabasından neden ister ayy bir de görümceyle görüşmeyecekmiş o engellemiş zaten seninle görüşmeyecek be canım geç kaldınn.
Birde aşağıdaki konuyu açmış..İnsanlardan para istemeyi adet edinmiş herhalde..Ayrıca bir başka konusundada eşinin ailesinden çok şikayetçi..Hem sevmeyip hemde para istemek nasıl birşey ben anlam veremedim..Eşinin doğum gününde bir akrabası zengin olduğu halde hediye almamış onada kızmış..(Aşağıdaki konusundada kendi annesinden şikayetçi yine dert para)

bız 4 kardeşiz annem diğer çocuklarının full esyalarını o almıştır.. abımın evını 6 ay once full yenıledı ablamın evını ful yenıledı. ablam dogum yaptı full esyasını o aldı. ben tatıle gıdelım dıyorum para yok dıyor. ben oderım dedım mecbur.odemek hiç sorun değil. maddi sıkıntım yok ama eşim şakayla karışık diğer kardeşlerine yardırıyor. sana gelınce para yok dıyor. vereyım dıyor. en ufak bırsey demez eşim allaha şükür ama annemın boyle yapmasına biraz alınıyorum. tamam maddi olarak iyiyim diye belkı boyle yapıyor. ama ben uzuluyorum cunku sureklı param yok dıyor. bu arada maddi sıkıntısı yok o kadar işinemi gelmıyor. ne anlamadım sizin tecrubenızden yararlanmak ısterım... dediğim gibi ödemek sorun değilde. sürekli param yok dıyor. yılda onlara 10.binden fazla para yedırıyor nedendır sizce

Son düzenleme:
Ev için açtığı konuda da evine müşteri çıkmış haftasonu kapora verecek 30 binliralık araba verecek yazmış takas amaçlı konu sahibi.

Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim
Görümceniz 14 yaşında falan herhalde. Tam bi çocuk.

Back
X