görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

Evet ya,hani nispeten sessiz kalınsa sırf ezik görülebilecek durumlar vardır,fakat bu bambaşka bir şey.
O anda mermi gibi cevap verdin verdin:işsiz:
"Baban tekrar evlenirse kardeşin niye olmasın,sürüsüne bereket olur hemde"deseydi olurdu sanki.
Senden de varmış ya,sinsi 1 sinsi 2,zor buldum seni çizgili sinsi:KK70:
Aynen hani sürekli laf sokan bir elti vardır bir dahakine sende şunu de deriz onu uygular falan ama bu olay o an cevap verilecek bir olay ve konu sahibi baya pasif kalmış.
O laf karşısında kocası bile sen karıma ne demek istiyorsun abla düzgün konuş bile diyememiş. Kocada da iş yok.
Evet ya nicki alırken baya zorlandım bi ton sinsi var bende ergen yazım tarzıyla almak durumunda kaldım sinsirella.d.d almamışım iyi ki:KK53:

Aynen hani sürekli laf sokan bir elti vardır bir dahakine sende şunu de deriz onu uygular falan ama bu olay o an cevap verilecek bir olay ve konu sahibi baya pasif kalmış.
O laf karşısında kocası bile sen karıma ne demek istiyorsun abla düzgün konuş bile diyememiş. Kocada da iş yok.
Evet ya nicki alırken baya zorlandım bi ton sinsi var bende ergen yazım tarzıyla almak durumunda kaldım sinsirella.d.d almamışım iyi ki:KK53:
Konu sahibi iyi niyetli,"sen iyi olursan herkes iyi"mantığında.
Bize de öyle öğütlerlerdi çevremizde,ama kazın ayağı öyle değilmiş,baskın basanınmış,deli deliyi görünce sopasını saklarmış,3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verince kalan 2 kuruşa seni satarmış.
O da öğrenir kendini korumayı,sadece biraz zamana ihtiyacı var:))

arkadaşlar hayırlı günler....

9 yıldır evliyim 4 yıldır da flört dönemi var. ve aralıklarla görümcemden el oldugumu hatırlatan cumleler duyuyorum.

eşimin 4 ablası 2 abisi var ancak bir tane görümcemle ilişkisi çok farklı. aşkım canım yavrumdan asagı konusmazlar o derece. bunda tabi bisey yok sadece baglarını soylemek ıcın yazdım.

ancak 9 yıldır evliyim bende istiyorumki bir aile ferdi olarak görüleyim . esim çok seviyor beni ne dersem yapar ama görümcem domınantlıgı sayesinde beni cok baskılıyor ve ben artık cok uzulmeye basladım.

dukkanımız var esime para verdi alırken cok . habire onu soyluyor ben büyüttüm onu diyor. hayyatta kardesten daha kıymetlı kimse olamaz diyor. ben de bu dukkanın ortagıyım ben herkes degilim diyor.

ve en son yıne bana eşim ona degil bana ilaç içerigini sordu diye... '' ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam '' dedi. hala ıcım acıyor niye boyle dıyorsun abla diyebildim sadece. esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.

gercekten ben esime bu kadar el miyim..... onu deli gibi severken...... her namazlarımda ona dualar ederken....
topu topu 3 gün içinde koca bulacak kadar degersiz miyim...

Sen kendini benle mi yarıştırıyorsun abla yoksa bana mı öyle geldi...tabi ki de sen kardeşsin önemlisin sıkıntı yapma bu kadar kendine bak beni de üzüyorsun :bicak:

Konu sahibi iyi niyetli,"sen iyi olursan herkes iyi"mantığında.
Bize de öyle öğütlerlerdi çevremizde,ama kazın ayağı öyle değilmiş,baskın basanınmış,deli deliyi görünce sopasını saklarmış,3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verince kalan 2 kuruşa seni satarmış.
O da öğrenir kendini korumayı,sadece biraz zamana ihtiyacı var:))
Aynen öyle:) iyiliğin yeri yok cidden
Umarım öğrenir:)

9 yıldır evliyim 4 yıldır da flört dönemi var. ve aralıklarla görümcemden el oldugumu hatırlatan cumleler duyuyorum.

eşimin 4 ablası 2 abisi var ancak bir tane görümcemle ilişkisi çok farklı. aşkım canım yavrumdan asagı konusmazlar o derece. bunda tabi bisey yok sadece baglarını soylemek ıcın yazdım.

ancak 9 yıldır evliyim bende istiyorumki bir aile ferdi olarak görüleyim . esim çok seviyor beni ne dersem yapar ama görümcem domınantlıgı sayesinde beni cok baskılıyor ve ben artık cok uzulmeye basladım.

dukkanımız var esime para verdi alırken cok . habire onu soyluyor ben büyüttüm onu diyor. hayyatta kardesten daha kıymetlı kimse olamaz diyor. ben de bu dukkanın ortagıyım ben herkes degilim diyor.

ve en son yıne bana eşim ona degil bana ilaç içerigini sordu diye... '' ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam '' dedi. hala ıcım acıyor niye boyle dıyorsun abla diyebildim sadece. esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.

gercekten ben esime bu kadar el miyim..... onu deli gibi severken...... her namazlarımda ona dualar ederken....
bence görümcene "neden öyle diyorsun yani sen eşini kaybedince 3 gün sonra yenisini mi bulucaksın? bu fikrini uluorta söyleme adın yolluya çıkar" deseydin. terbiyesiz kadın

Bazi kadinlarin sabrina hayranim.
Ben olsam bin tane lafi siralardim hatta hizimi alamayip sac bas dalasirdim herhalde. :deli:

Ayy buna mı üzüldün densizin lafına ...yaw boşverin şu lafını bilmez boş insanları hayatta daha üzülecek ne önemli konular var

haklısınız arkadaşlar daha üzülmemeye karar verdim bundan böyle kendim daha onemliyim çok sağolun

Ona bir şey olsa organ bağışı için sana değil ilk olarak bana sorarlar deseydin keşke.
Takma diyeceğim de takar insan biliyorum.

Klasik kıskanç görümce vakası. Hayır arkadaş durduk yere niye böyle muhabbete girilir ki? Eğer gerçekten çok sevıyor olsa sevgısını ıcınde tutar ve kardesının karısına bela olmaz saygı duyar. Aynı bela görümce bendede var. Hayır ipleride atamıyorsun ama sinirden kuduruyor insan. Bende gorumceyim ama asla karışmam da lafta sokmam abime hep önce o derim.

Evlat belden geliyor nedir ya.. Hasta mı bu kadın..
Tamam bende her girdiğim ortamda dünya bir yana kardeş bir yana derim. Ama çocuk belden geliyor, kocam elden geliyor falan ne demek ya..
Kadının eşi ve çocuğu yok diye o değerleri sallıyor.

Kibarlıkla hiç farkında olmadan agzından kaçmış gibi davran ve onun kocasının yanında demek ki sen de öyle yapacaksın de. Hak ettiği budur bence.

Tovbe est...
Ben olsam soyle derdim. Abla o nasil laf? Agzimizdan cikanlara dikkat etmeliyiz, Allah korusun dua yerine gecer. Hem senin icin kardesini gencecik mezara, gelininizi de kocaya vermeyi nasil aldi? Hayret bir sey! der susardim.
Salak midir nedir!

Back
X