- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi angryangel
ilk başlarda ben de sen gibiydim. hiç cevap veremezdim sonra oturur ağlardım. düşünür dururdum.. ha şöyle diyeydım ha böyle dıyeydım diye.. kendi kendine yeneceksin onu. yavaş yavaş..ben ilk böle laf sokmalara başladığımda titriyodum baya.. bana göre değil ya!.. ama öyle bı ortam oluyo ki lafı direk yapıştırman gerekiyor.. bi defa şakayla karışık yap... asla ciddi ciddi laf sokma. gülerek sok lafları tatlı tatlı... cumlenı canım benım,tatlım gibi kelimelerle kur.. yuzune de bi gülümseme takın lafını sok.. karşındaki zaten alcağını alır.. etrafta senı kötü bilmez.. cunku ben haklı dahi olsam cevap verirken sinirli bi şekılde söylerdim snra annem benı uyardı dedi ki, kızım haklısın sen doğruyu söylüyorsun ama sınırle konustuğun sesınden mımıklerınden o kdr çok anlaşılıyo ki haklı dahi olsan azarlıyomuşsun kavga ediyomuşsun gibi gözükütor etraftan ve haksız duruma düşüyorsun demişti... ve o gün bugün hep tatlı tatlı gülerek yaparım bu işi..
kurabıyelerı mı istedi mesela;
tatlım benim, kurabıyelerı de unutmuyorsun maşallah(!)... ama tabii canın istemiştir getireyım ben sana... (gülümseyerek)
gibi...
Taktiğe gel