Görümcem beni çıldırtıyor...

ilk başlarda ben de sen gibiydim. hiç cevap veremezdim sonra oturur ağlardım. düşünür dururdum.. ha şöyle diyeydım ha böyle dıyeydım diye.. kendi kendine yeneceksin onu. yavaş yavaş..ben ilk böle laf sokmalara başladığımda titriyodum baya.. bana göre değil ya!.. ama öyle bı ortam oluyo ki lafı direk yapıştırman gerekiyor.. bi defa şakayla karışık yap... asla ciddi ciddi laf sokma. gülerek sok lafları tatlı tatlı... cumlenı canım benım,tatlım gibi kelimelerle kur.. yuzune de bi gülümseme takın lafını sok.. karşındaki zaten alcağını alır.. etrafta senı kötü bilmez.. cunku ben haklı dahi olsam cevap verirken sinirli bi şekılde söylerdim snra annem benı uyardı dedi ki, kızım haklısın sen doğruyu söylüyorsun ama sınırle konustuğun sesınden mımıklerınden o kdr çok anlaşılıyo ki haklı dahi olsan azarlıyomuşsun kavga ediyomuşsun gibi gözükütor etraftan ve haksız duruma düşüyorsun demişti... ve o gün bugün hep tatlı tatlı gülerek yaparım bu işi..

kurabıyelerı mı istedi mesela;

tatlım benim, kurabıyelerı de unutmuyorsun maşallah(!)... ama tabii canın istemiştir getireyım ben sana... (gülümseyerek)

gibi...

Taktiğe gel :1: Herkes işi kapıyor zamanla ya :1:

Burda ki yorumlar çok yancı.
Buraya sadece tek tarafın anlatımıyla kıza denmedik kalmamış.
Ben bunu hiç doğru bulmuyorum .
Kız kurabiyeleri getir demiş , abim otobüsle gitmezdi demiş terbiyesiz şımarık hadsiz herşey olmuş.
Ağız burun kırmaktan bahseden bile olmuş :D
Bana o kadar da büyük bişey gibi gelmedi bunlar. Daha realist olunmalı bence.
Kızını tutuyor diye kimse kaynanaya laf edemez açıkcası çocuğu onun ya.
Bir sorun olduğunda tabi kızının yanında olur insan . Açık ve net.
Anne çocuğu için haklı yada haksız diye düşünmez ki . Benim çocuğum ya herkes evladını düşünür.
Yalan mı Allah aşkına kim evladı dururken oğlunun karısını yada kızının kocasını düşünür ki .
Biri demiş ki kardeş için dış kapının dış mandalı.
Benim abim yeni evlendi nikah oldu düğün olmadı gerçi de neyse nikahları oldu evlerinde kalıyorlar .
22 yaşındayım gözbebeğim diye sever beni evlerine gitsem diye deli olur.
Mesela abimin eşyalarını evden toparlayacağımız düşüncesi bile ağlatmıştır beni öyle severim abimi.
Dış kapının dışı mandalı olurmuymuş kardeş kabul etmiyorum bu yorumu.
Her iki tarafta birbirine saygı gösterse dert olmaz diye düşünüyorum.
Şimdi bi sorun olduğun da ben saygısızlık etmem , yengem zaten öyle allah şükür hiç bir sorunumuz yok. Herkes saygılı çünkü. Bir tek benden beklense sorun olur.
Balayı mı o tatil meselesi yoksa öylesine bir tatil mi ?
Mesela abimler yazın tatile gidecekler balayı değil bakın normaL yaz tatili yengem üçümüz gideriz diyor.
Abim sende gelirsin diyor. Yengem abimden daha hevesli düşünün :51:
Balayı tatili değilse ne var ki bunda ( Eğer balayıysa tabi ki de mesele) :)
Herkes konumunu bilirse sorunlar ortadan kalkar.
Kendi yaşantımdan yola çıkarak aktarıyorum bunları .

çok güzel yazmışsın. çok haklısın.
ama bence sen tatile onlarla gitme.
iyi niyetle ve samimi söylemiş de olsalar
başbaşa kalsınlar.
evlenince anlarsın.

çok güzel yazmışsın. çok haklısın.
ama bence sen tatile onlarla gitme.
iyi niyetle ve samimi söylemiş de olsalar
başbaşa kalsınlar.
evlenince anlarsın.

Balayına onlarla gidecek kadar çocuk değilim.
Ama ailece tatile çıkacaksak bir mahsuru yok.
Bizim ailemiz böyle canım :)

Back
X