gorumcem bosaniyor :(

İçimden bir his kızın ailesiyle bir sorunu var diyor ,annede sorunu görmezden gelen birisi
penceremden, ailesiyle değil de hayatla kendisiyle sorunu vardır. misal benim bir kardeşim var. hiçbir şey olmasa neden bu kadar mutlusun diye sorun çıkarır. biz onu öyle kabul ettik. hiç memnun olmayan bir tip. bu yapıdaki insanları sadece anne babaları idare edebilir.
 
keske herşey düzelse o kadar isterdim ki

zaten pek karışacağımiz sanmam ama düzelse hersey


Tabi dönmesi için ben zorlamam zaten zorlamakla olmaz ki sadece istiyorum
bozmak istemem ama önceki durumlarda etkilemişti bizi boşansa kim bilir neler olcak ,eşim kardeşine kiyamayip sacma sapan dusunuyor sinir oluyorum

Valla o saçma düşünceler ile ilgili konusmaya basladigi zaman bizim aile düzenimiz de mi bozulsun istiyorsun diye konuş.
 
Valla eşimin bir laf anlayacak halı yok bu da beni yıprattı.simdi hiç birşey olmamış gibi film izliyor konuyu açacak oldum sakın açma bana konuyu ben berbat haldeyim kapat diyor çözüm yok biktim ya

Allah allah niye berbat haldeyim ne oluyormuş kardeşi bosaninca?
 
Sana be ki ne görümcenden anlamadım.. tamam kocanın kardeşi olabilir ama seninle ne alakası var anlamadım. Boşanmaması için direnip canınızı neden sıkıyorsunuz onu hiç anlamadım. Aynı evde mi yaşıyorsunuz ki böylesine sanki en yakınınız ölmüş davranışında bulunuyorsunz????
Benimde görünce boşanmış arada saçma sapan davranıyor evet ama banane ondan ne yaparsa yapsın ne karışırım nede canımı sıkarım
 
bir iki arkadas soylemis bende soyluyeyim kizin basinda anasi var babasi var, bosanirsa sizin evinize de gelmeyecek.. davranislari cok yanlis olabilir ruh hastasida olabilir de siz niye kizin hayatina bu kadar burnunuzu sokuyorsunuz. kimseyle anlasamazsa evlenmez bir daha olur biter... herkes evlensin diye bir kaide mi var ???

birakin insanlari rahat bildigi gibi yasasin kararlarini alsin.. bu ne vicik vicik gorumcemde gorumcem abiside abisi muhabbeti...
 
İlk konunu hatırladım adama o zaman da acimıştım şimdi de acıdım. İyi olmuş görümceye. Kocası hic ipe sapa gelmez konusmuyor. Adam haklı gorumceniz çocuk ve daha olgunlaşmamış. Bundan sonra da baskasi ile evlendirmeyin. başka adamın başını yakmayın. Eşiniz de üzülmesin çünkü kardesi kendi etmiş kendi bulmuş. Annesi de zor geçimsiz babaya çocuklarını ezdirdigi için o suçlu. Ya da çocukları simarttigi için. Artık sebep ne bilemiyorum. O da bu sonuçtan bir pay biçsin kendine bir zahmet. Kızını da alsın doktora götürsün.

Damat ,kız ve annesi konusunda aynı fikirdeyim.

Ailede babayla ne yaşamışlarsa çocukların sonraki hayatınıda etkilemiş.

Setanayda evliliğinin başında kocasıyla ilgili sorunlar yaşamıştı.Düzelttiler .

Şimdide bu kız benimle ilgilenmiyorsun diye veryansın ediyor kocasını herkesin içinde pespaye ediyor .Aşırı ilgi isteği var .Sorunun kocandan kaynaklıysada eve geçer bunu kendi aranda halledersin.Olmadı terapiste gidersin.Şımarıkça çocukça davranmazsın.

Annesi ya çok yüz verdi şımarttı ya da çok büyük bir ihtimal babanın yaptıklarına gözyumdu.Şimdide ceremesini çekiyor.Damada laf edeceğine alsın kızını doktora götürsün.
 
Son düzenleme:
size ne anlamadım kız istemiyorsa boşansın aileside destek oluyor bence siz kıskanıyorsunuz belki sizde boşanmak isteyip cesaret edemiyorsunuz görümceniz cesaret edince hemde size göre küçük nedenlerle sizde cesaretini kıskanıyorsunuz
 
penceremden, ailesiyle değil de hayatla kendisiyle sorunu vardır. misal benim bir kardeşim var. hiçbir şey olmasa neden bu kadar mutlusun diye sorun çıkarır. biz onu öyle kabul ettik. hiç memnun olmayan bir tip. bu yapıdaki insanları sadece anne babaları idare edebilir.


Ailede yeterince sevgi ve ilgi görmemiş olabilir şimdide kocasının en ufak şeyini büyütüp çıngar çıkartıyor
 
size ne anlamadım kız istemiyorsa boşansın aileside destek oluyor bence siz kıskanıyorsunuz belki sizde boşanmak isteyip cesaret edemiyorsunuz görümceniz cesaret edince hemde size göre küçük nedenlerle sizde cesaretini kıskanıyorsunuz
daha neler
ne alaka
 
size ne anlamadım kız istemiyorsa boşansın aileside destek oluyor bence siz kıskanıyorsunuz belki sizde boşanmak isteyip cesaret edemiyorsunuz görümceniz cesaret edince hemde size göre küçük nedenlerle sizde cesaretini kıskanıyorsunuz
Tespit kel alaka!
Konu sahibi bazı insanlar bazı şeyleri yaşamadan kıymetini anlamazmış,bırakın yaşasın ve görsün.
Eşinize gelince elbette zordur ama her daim koruyup kollayamaz,sivri ben dedik insanlar maalesef hep sorun yaratacaktır.
Keşke uzman desteğine devam etse ama bırakın su akar yolunu bulurmuş!
 
Allah allah niye berbat haldeyim ne oluyormuş kardeşi bosaninca?


Kendini kötü hissetmesini anlayabiliyorum ama bunu ailesine yansıtış şekli kötü.Benim abimde boşandığı zaman çok üzülmüştüm acımı eşimle paylaşmıştım sağolsun o da anlayış göstermişti.Beni rahatlatıyordu.

Abim gurbetteydi .Evleneli beri yaklaşık yedi senedir memlekete gelememişti. Üzülmeyelim diye sorunlarını gizlemişlerdi tam tersi ev almayı planlıyorlardı biz onları mutlu zannederken kız evi terketmişti.Abime ve yiğenime nasıl canım yanmıştı.Abim gurbet elde tek başınaydı .

Birde bizim sülalede ilk boşanan abimdi .Annem onun şokunu yaşamış depresyonada girmişti.

Abim daha kötü olmasın diye annemler yanına gittiler 3 ay kaldılar bizde telefonda moral veriyorduk.Sonra abimde toparladı çok şükür.Yeniden evlendi.
 
Son düzenleme:
Karışmayın.
Eşinizide boşanana kadar etkiler.İdare edin biraz,kardeşi sonuçta.
Siz karışmayın.
 
Çok üzgünüm kızlar anlatamam.2 gorumcem var ikisiyle de çok iyi anlasiriz zaten benden kucukler boşanacak gorumcem benden 12 yaş küçük.daha 8 ay önce evlenmişti.ama bu gorumcem zaten baya sorunlu bir gençti evlenmeden önce de.kp im biraz zor bir babaymis ondan kaynaklı.aslinda çok severim kendisini bana karşı çok iyi ama ailesine gercekten dusunceli davranmiyor söz hakkı hiç tanımamış falan.benim eşim de çok zorluk çekmiş.bir kere burda konu acmistim gorumcemle ilgili.esiyle bir suru sorun yasadı evlendi evleneli.resmen kendinden kaynaklı,bir kere evi terk etmişti eşimle çok korktuk çok kötü şeyler mi oldu acaba diye bir konuştuk ki çok ilgisiz, dayanamıyorum deyip duruyor.bu yüzden bir suru sinir krizleri geciriyormus bir kere eve polis gelmiş .sonra eşinden dinledik ne yapsam olmuyor ilgi gostersem ben dedim diye gösterdin diye yine kriz geçiriyor dedi.b alayında tekne gezisindeyken bir kıza baktın diye bağırıp çağırmış tekneyi durdurun diye,durdurup koşa koşa çıkmış tekneden.
Terkettiginde eşimle evine goturduk eşi geldi seni seviyorum diyor sariliyor defol git evden diye nasıl bağırıyor,biz ısrar edince eşimle beni de itekleyerek evden kovdu.b en bu kıza ablalık yaptım kardeşim gibi gordum hep o da allah için bana her zaman abla gibi davrandi severim kendisini ama bu durumu benim de evliliğimi etkiliyor ,eşim mahvoluyor ,çocuklara sabri kalmıyor .inanın zor durumda olsa eşinden çekse her zaman yanında olurum ama kendi simarikligindan olması beni çileden çıkarıyor.psikologa goturmustu esi,psikolog ne dediyse bağırıp çağırıp çıkmış psikologtan.diger gorumcemle de kusmuş bu arada. O yapma böyle deyince ona da bağırıp çağırmış.h er neyse biraz olaylar duruldu saniyorduk bugün kv mlere gittik.bir baktım orda kv m bizi odaya çekti x dun eve geldi bir daha gondermiycez boşanacak dedi şok oldum eşim bayilacak oldu.lutfen birşey demeyin çok kotu dedi demedim artık.kp imle konuştuk diyor ki , bana ne olur oraya geri git deme asla gitmiycem beni böyle kabul edin dedi bana ben ne yapayım bosansin artık zorla mı gondereyim.sonradan gorumcrm yanımıza geldi abi ben dayanamiycam artık benimle hiç ilgilenmiyor biktim onun ilgisizliğinden ben cocukmusum daha okgunlasmamisim diyor bana ,ipe sapa gelmez şeyler söylüyor tamam bunlar sorun tabi de bir evliliği bitirecek kadar mı sizce.kendisinin davranışlarını dusununce iyi dayandı yine diyorum tabi soyleyemedim ama çok kotu oldum.gecen gorumcemin esi işi dolayısıyla 2 günlüğüne şehir dışındaydı ,gorumcem de diğer gorumcemdeymis o da şehir dışından gelince oraya değil de hali saha maçına gitmiş.evet bu kötü birşey, ilgisizlik ama bunun için kıyameti koparmış o da maçı bırakmış oraya gitmiş,ablasiyla eşinin yanında adamın ailesine etmedik küfür ,adama etmedik küfür bırakmamış.bunu yapması normal mi Allah aşkına.k v m gayet iyi biliyor bunları ama kızına kıyamıyor yine oğlanı kotuluyor.kv mi çok severim bu arada bulunmaz bir kv dır anlatsam sasarsiniz ama bu davranışı beni çok kızdırdı.kp imin bunları bilmesi lazım.o da bilmeyince kızının çok şeyler çektiğini dusunuyor yine de söyledi tek taraflı bakmamak lazım aslında benim kizim da çok geçimli biri değil diye.ama gorumcem asla olmaz deyince onlar da kararı vermişler.ne yapsam diyorum ,aslında kendisi istemezse zorla döndürecek değiliz o zaman daha kötü olur ama resmen pisi pisine bitiyor bu kız boşanıp huzurlu olcak olsa neyse iyice psikolojisi bozulacak biliyorum.kimseyle geçinmeyecek anca huzursuzluk yaratacak.ben de eskisi gibi hissetmiyorum o yakinligi gosterecegimi sanmiyorum.baskasi da olamaz kimseyle gecinemiyor o anlaşıldı mümkün degil.esim de hiç iyi değil ,bir huzurumuz vardı o da kalmayacak.onun için de üzülüyorum hiç yoktan yaşanıyor bunlar.magdur olsa eşinden eziyet çekse uzulur yanında olurdum herşeyi kendi mahvetti.
Konunun sonunu okuyamadim. Ya size sastim kaldim desem. Kardes gibi seviyordunuz oyle mi su yazdiklariniz tam bir dert yanma.

Tek suclu gorumcem kocasi seviyor olmuyor ilgi gosteriyor olmuyor simarikliligindan evi terk etti. Daha neler yazmışsınız

Ikili iliskilerde ASLA tek taraf suclu degildir. Ne yasanirsa iki kisi yasar hata yuzdesi degisir. Siz enisteyi nirvanaya cikarmissiniz. Gorumceyi gömmüssun resmen.

Yazik kadina cevresinde onu anlayip dinleyecek kimseye yok. Akil vermek yerine karar vermeye calismak yrd degil.

Esinizin kardesi ve esinizde uzulecek sizde etkileneceksiniz. kusuura bakmayin kardeslik boyle bir sey.
 
Sureklı gorumcenızı sıkayet edıp esıne karsı davranıslarını sorgulayıp durmussunuz

Karı koca arasında ne oldugunu bıtek onlar bılır sıze soyledıklerı ve duydugunuzdan ıbaret degıl evlılıklerı

Sız bı akraba olarak yerınızı bılerek yanında olun gerısıne karısıp yorum yapmamalısınız bence

Hem onlar bıgun barısır sız kotu olursunuz hemde karsıdan bakınca gorumcenızı ırdelemenız hos durmuyor

Hayırlısı olsun haklarında
 
adamın koynuna giren o
yok kp inde haberi olmalı yok şöyle böyle demeyin
siz karışmayın
annesi ne yapsın
kız istemiyor demekki sevmiyor zorla mı koynuna atsın adamın

olmuyorsa olmuyor zorlamayın
kendi etsin bulsun
 
Tespit kel alaka!
Konu sahibi bazı insanlar bazı şeyleri yaşamadan kıymetini anlamazmış,bırakın yaşasın ve görsün.
Eşinize gelince elbette zordur ama her daim koruyup kollayamaz,sivri ben dedik insanlar maalesef hep sorun yaratacaktır.
Keşke uzman desteğine devam etse ama bırakın su akar yolunu bulurmuş!
size göre alakasız görünebilir psikolojide karşıt tepki geliştirme diye bir durum vardır alaka burdan kaynaklanıyor ayrıca benim yorumum budur saygılar sevgiler esen kalınız
 
size ne anlamadım kız istemiyorsa boşansın aileside destek oluyor bence siz kıskanıyorsunuz belki sizde boşanmak isteyip cesaret edemiyorsunuz görümceniz cesaret edince hemde size göre küçük nedenlerle sizde cesaretini kıskanıyorsunuz
+1
Konu sahibi bilinc altinda gorumcesini kiskaniyor. Ilk konularini okuyunca bunu daha iyi anladim. Burdada gorumceye linç kampanyasi baslatmis gibi
 
evliliğin ilk yılları böyle çalkantılıdır görümceniz biraz sabırlı olsa
 
Back
X