Görümcem büyü yaptığımı düşünüyo

Bence bu durumdan sizi ancak eşiniz aklar çünkü aynı evdesiniz o bilir elbet ne yapıp ne yapmayacak bi kişilikte olduğunuzu konuşsunlar kv ile
Ama yine de arkadaşların dediği gibi kendinizi geri çekin bir yandan .artık gitmeyin görümcenizin evine

Eşim tepkisini gösterdi sacmalamasin kapatsin konuyu diye.Ama kesinlikle mesafemi koruycam

Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım ne demek istiyorsun diye.
Hatta bir güzel azarlardim benden supheleniyorsan böyle bir şey yapacağını düşünüyorsan arada ki tüm muhabbeti bitirelim daha da konusmayalim. Diye

Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım ne demek istiyorsun diye.
Hatta bir güzel azarlardim benden supheleniyorsan böyle bir şey yapacağını düşünüyorsan arada ki tüm muhabbeti bitirelim daha da konusmayalim. Diye
Okadar buyutemem çünkü sen yaptin diye bisey soylemiyo tüm oklar üzerimde onu biliyorum.Ayrıca annesine babasına saygısızlık etmek istemem.Bi şekilde tavrimi koyucam bakalimmm

Valla seni telefona isteyerek saygısızlığı onlar sana yapıyor farkında değil misin ?
Senin ne demeni bekliyordu telefonu verirken ?
Sakin susma susmak suçları kabul ettiğini gosterir
Okadar buyutemem çünkü sen yaptin diye bisey soylemiyo tüm oklar üzerimde onu biliyorum.Ayrıca annesine babasına saygısızlık etmek istemem.Bi şekilde tavrimi koyucam bakalimmm

Son düzenleme:
İnsanin özu neyse sozude odur cnm
Demekki kendilerinin basvuracagi bir yontemki akillarina ilk bu ihtimal gelmis
Neyse anlamis olmussun yalanci samimiyetlerini
Hic bisey olmamis gibi davran suclu gibi durma sakin ama icten ice mesafenide koy o insanlara

Doğrudan suçlanmasanız da itham edildiğiniz şey çok çirkin .

Peki öyle sanmış olma ihtimaliniz var mı ? Yani okların sizi çevrildiğini sanmış olma ihtimaliniz ?

Eğer yok eminim , benden şüphelendi diyorsanız ; üzgünüm ama kumdan kalenizin asma katı olsun görümceniz ve onunla ilişkilerinizi askıya alın .

Böyle bisey yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama oldu.Gorumcem beni anneannesini teyzesini annesini ve kızkardeşini dün çaya davet etti.Gittik ve çokta guzel gecti. Biz mutlu mesut ayrıldık ve kayinvalidemin evinde kalicaktik o aksam. Geldik mutfakta telde ablamla konusuyodum içerden beni cagiriyolar konuşmam bitene kadar onemsemedim. İçeri girince gorumcemin beni tele istediğini öğrendim.Kv foto gösterdi bahar bunu TV rafinda gormus diye.İki hafif sararmış yaprak ve sapları sanki birbiri etrafında dolanmış gibi.Tabi akla büyü oldugu geldi.işin ilginç tarafı evinde öyle bi çiçek yok hicbirimizde yok eski desen değil bi haftalık kadar.Kv olmasada gorumcemin benden şüphelendiğini anladım.Şimdi onu kimse dışardan gelmiştir veya son anda eski albümleri getirmisti arasından çıkmıştıra inandiramiyo.Ve fotonun birini raftan kaldırırken altından çıktı bu.Başta kizamadim annesinden teyzesinden bilecek değil ya dedim.Sonra uyumadan önce kv nin tavirlarinda bana karsi değişiklik hissettim yada öyle anladım bilmiyorum.Şuan zan altındayım resmen gittiğime binnn pişman oldum.Artık aklansam bile eskisi gibi rahat olmam cokk zor.Burda yazıp içimi dökmek istedim.Ben dağılmış bi ailede büyüdüm ve aile bağlarını ilk bu insanlarda hissettim.2 yıldır evliyim ve toplam 7 yıldır birbirimizi tanıyoruz.Kendimi okadar kaptirmisim ki bi ailenin üyesi olmaya gitmeler gelmeler okadar sıcak geliyoduki dün gece tabikide gerçekten aileden değilim ne kardeşi ne annesi ne teyzesinden supheleniyo ilk akla gelen sensin dedim.Bu duygu beni okadar kötü etkilediki gece boyunca sessizce ağladım.Evet ilk suphelenilecek insanım aslında! Tıpkı kumdan kaleler yapmisim yıllarca ve görünüşte guclu bana güven veren bi kale sonra ufacık bu dalgada pufff.Bu yüzleşme kayıp çook ağır geldi.İlk defa öğlen olsada babamın yanına gitsem diyorum......
Ne olursa olsun kimse kendi ailen gibi olamazmiss.anladim
Hırsızlıkla suçlamak gibi bişi olmuş yani .. Ne ayıp ...

cnm benım annem her zaman der. asla gercek kızıymıs gibi olamazsın. kii cidden de öyle.
severler falan fılan ama bak ufacık bir şeyde hemen kendını suclu hıssettırırler.
koy mesafenı. onlar üzülsün sen üzüleceğine.

Böyle bisey yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama oldu.Gorumcem beni anneannesini teyzesini annesini ve kızkardeşini dün çaya davet etti.Gittik ve çokta guzel gecti. Biz mutlu mesut ayrıldık ve kayinvalidemin evinde kalicaktik o aksam. Geldik mutfakta telde ablamla konusuyodum içerden beni cagiriyolar konuşmam bitene kadar onemsemedim. İçeri girince gorumcemin beni tele istediğini öğrendim.Kv foto gösterdi bahar bunu TV rafinda gormus diye.İki hafif sararmış yaprak ve sapları sanki birbiri etrafında dolanmış gibi.Tabi akla büyü oldugu geldi.işin ilginç tarafı evinde öyle bi çiçek yok hicbirimizde yok eski desen değil bi haftalık kadar.Kv olmasada gorumcemin benden şüphelendiğini anladım.Şimdi onu kimse dışardan gelmiştir veya son anda eski albümleri getirmisti arasından çıkmıştıra inandiramiyo.Ve fotonun birini raftan kaldırırken altından çıktı bu.Başta kizamadim annesinden teyzesinden bilecek değil ya dedim.Sonra uyumadan önce kv nin tavirlarinda bana karsi değişiklik hissettim yada öyle anladım bilmiyorum.Şuan zan altındayım resmen gittiğime binnn pişman oldum.Artık aklansam bile eskisi gibi rahat olmam cokk zor.Burda yazıp içimi dökmek istedim.Ben dağılmış bi ailede büyüdüm ve aile bağlarını ilk bu insanlarda hissettim.2 yıldır evliyim ve toplam 7 yıldır birbirimizi tanıyoruz.Kendimi okadar kaptirmisim ki bi ailenin üyesi olmaya gitmeler gelmeler okadar sıcak geliyoduki dün gece tabikide gerçekten aileden değilim ne kardeşi ne annesi ne teyzesinden supheleniyo ilk akla gelen sensin dedim.Bu duygu beni okadar kötü etkilediki gece boyunca sessizce ağladım.Evet ilk suphelenilecek insanım aslında! Tıpkı kumdan kaleler yapmisim yıllarca ve görünüşte guclu bana güven veren bi kale sonra ufacık bu dalgada pufff.Bu yüzleşme kayıp çook ağır geldi.İlk defa öğlen olsada babamın yanına gitsem diyorum......
Ne olursa olsun kimse kendi ailen gibi olamazmiss.anladim

nekadar iyi niyetlisin..
ve onlar sana karşı ne kadar samimiyetsizmiş..
yazık..

Keşke o esnada kim yapmış olabilir sizce deseydin. Muhtemelen sessiz kalacaklardı. O zamanda ne yani benden mi şüpheleniyorsunuz diyip topu bunlara atsaydın keşke.

Ne bicim insan bunlar ya. Bugunlerde de moda oldu millet kenarda iki cul caput buluyor "ovv bize biri buyu yapmis"... Cok onemlisiniz de milletin baska isi yok.

Annemin buyuk eltisi de sagda solda yag gibi biseyler tuhaf kagitlar bulmus tutturdu bana buyu yaptilar (kiskanilacak bir evliligi asla yok, mal mulk yok, cocuk yok, guzellik yok, sosyallik sifir). Yani buyu yapilacak en son insan bile degil. Bu ufurukcuye gitmis. O da demis ki (yedirdigi bir kac bin tlden sonra) kisa boylu sisman esmer bir kadin yapmis. Simdi Turkiye'de elini sallasan kisa boylu esmer sismana carpar. O da bakmis ki en yakinindaki kim? Annem... Butun mahalleye yaymis bunu, inanan olmus inanmayan olmus. Sonra bunu zorla doktora goturunce sizofren oldugu ortaya cikmis.

Iftira atmak be kolay degil mi...

Back
X