- 30 Ocak 2012
- 288
- 182
Merhabaa hanimlar...benim durumumda olan vardir elbette aranizda..ben yaklasik yedi yillik evli bir cocuk annesi 31 yasinda bir bayanim..evlendigim zaman en basta gorumcem olmak uzere herkesler hayrandi..herkesler bana bayiliyodu...ama gel gorelim ki zaman...bi dogurdum tam dogurdum..55 kg luk kiz gittii 70 kg luk koca gobekli bi kadin geldi...ve gitmiyo arkadas gitmiyo...ne dukanlar ne karataylar ne muzaffer kushanlar.....yok yok yok....olmadi olmadi....tabiii zaman herkese bana davrandigi gibi davranmadi..benim gorumce azmetti bi zayifladi bi zayifladii yok bolee bisey boy 170 kadin 60 61 kg felan...eskiden 36 beden giyen bendim simdi o....ya yapmicam kiskanclik yapmicam diyorum ama olmuyoooo nefis iste....bende baktim bole olmucak bi sayfa acayim belki buna benzer bi durum yasayanlar olmustur...gelsin buraya konusalim beraber...birbirimizi fiştekleyelim..zayiflama koclugu yapalim...belki beraber gaza geliriz ne biliim en azindan gaz veririz birbirimize bi kac kilo olsun veririz.benim yol uzun mu uzun nerden baksan bi 15 kg yani boy 160 cunku...yani deli rejim yapsam en az uc ayda veririm bu kiloyu..ama ne demisler baslamak bitirmenin yarisidir diycem...ama ben kendim bile yemedim bunukac kez basladim bilmiyorum zaten...bari aklima gorumcişin zayiflamis halini getireyimde kendime gaz vereyim accik...neyse kizlar ayni durumu yasayan yasamayan, hikayesi olan yazsin beraber şamatasini yapip birlikte kilo verelim ama farketmwden diyet yaparak bile bile zorla siki kati bi şekilde degil...nebiilliim bacilar gelindekonusak iste yafff...opuyorum simdiden.ama biliyorum ki yine gorusecesss