Merhaba arkadaslar size danismak istedigim tatil meselesi benim 1 yasinda dunya tatlisi bir kizim var yani esim ben ve kizim olmak uzere uc kisiyiz biz henuz 2 yillik evliyiz ve kizimla ilk tatilimiz olacak gorumcemler tatile beraber gidelim diye fikir attilar ortaya esim ise bisey diyemedi ama o da pek istekli degil onlarin 8 yasinda kizi ve 3 yasinda oglu var
Neyse asil sorum su ben kapali bir bayanim ve enistemin yaninda rahat edemeyecegimi dusunuyorum ve asil beni en cok rahatsiz efen durum ise 8 yasindaki kizi orada yaptigim herseyi gelip kv yaninfa ve olur olmadik yerde konusacak anlatacak olmaso zaten cocuklarida surekli bebegime zarar verme egiliminde simdi ben bu tatili iptal mi etsem yoksa gotsek mi
Bu arada gorumcem ve esini gercekten cok severim yaslarimiz da yakin ve inanilmaz kafa dengi insanlar
nokta atışı evet 10 yillik evliler:)Çok kafa dengi bile olsalar sıkıntı.
Tatilden sonra aranızdaki muhabbet muhtemelen azalir.
Cocuklariniz ayni yaşta olsa paylasimlari olurdu, ama sizinki küçük, surekli çocuğunuzu korumaya çalışıp peşinde gezeceksiniz, görümce çocuklarına uyarıda bulunsaniz canları sıkılabilir.
O yaştaki çocuklar genelde mizmizlik yapiyirlar, anne babası onların istediğini yapmaya çalışırken siz sikilacaksiniz.
Tesettürlüyum demissiniz, sürekli kendinize dikkat eder pozisyonda dinlenemezsiniz. Eğer ev yada villa kiraladiysaniz daha sikinti olur bu durum, ama otel ise farkeden bir şey yok..
Eşiniz ile daha az paylaşıminiz olacak maalesef, hep genel gecer sohbetler..
Onlar 9 yillik evli ise böyle bir tatil onlara bir şey kaybettirmez ama siz 2 yillik evlisiniz duygusal paylaşımlar sizin icin önemlidir.
Ben olsam bu şekilde gitmezdim..
bu da ayri bir sorun ben ve esim her sey dahil 5 yildizli bir otel dusunuyoruz gorumcemde boyle dusunuyor ama onlar 4 kisi oldugu icin butcelerini zorluyor ve enistem apart fikri atti ortaya esim ve ben kesinlikle hayir dedik yani sonuc hersey dahil 5 yildiz diyoruzTatilin kalabalık daha güzel olduğuna inanıyorum.
Çocuklar birbirleriyle daha iyi eğleniyorlar
Sizin kızınız küçükmüş gerçi yapamazsınız ama ben bir çocuklu bir de çocuksuz tatil taraftarıyım.
Tatil derken neyi kastettiğiniz de önemli. Herşey dahil otel ise ayrı olmak iyi olabilir ama yemeği sizin yapacağınız bir tatil ise bir kaç aile daha zevkli olur sanki.
Tesettürlü olmanızla eniştenizin ilişkisini anlayamadım. Açık olsanız bikini giymekten çekiniyorsunuz diyelim. Değilsiniz. Zaten diğer erkeklerin yanında da giyindiğiniz gibi giyineceksiniz.
Ben sordum:)Kusura bakmayin arkadaslar yazamadim bebeğim ile ilgilenmem gerekti
Bi arkadas sormus 8 yasinda cocuk ne tasiyabilir cekinceniz nedir diye inanin masallah oyle zekiki hic birseyi unutmaz atiyorum esime sarildim yada yattim gunesleniyorum gelir herkesin icinde yengem dayima sarildi ya da yengem soyle yatti boyle oturdu diye baslar hahal gucuylede harmanlayan bir cocuk hatta ben ona kucuk kaynanam derim :) masallah misafirim felan gelsin kadinlar me konusuyor ya da bir yere gideyim gorsun nereye yenge ya da neden gec geldin yenge diye baslar cimcime :) digeride esimle vakit gecirip ayri gezemeyeceğimiz icin istemiyorum
:) ya aslinda vicdan da yapiyorum yani onlari istemiyorum diye ama istemiyorum:)kv zaten sikintiliyim bi de her seyi bilmesini istemiyorumBen sordum:)
İlginç,küçük kız biraz büyümüş de küçülmüş tiplerden demekki.
Gitmeyin o halde :)
Ben 7 yıllık evliyim kimseyle gitmedik tatile.
İki küçük çocuğumuz var,onlarla zaten yeterince hareketli yorucu oluyor.
Deniz havuz yemek uyku derken hızlı geçiyor.
Siz çekirdek aile gidin,en güzeli.
Ben olsam öyle yapardım yani
Vicdan yapacak bir durum yokki.:) ya aslinda vicdan da yapiyorum yani onlari istemiyorum diye ama istemiyorum:)kv zaten sikintiliyim bi de her seyi bilmesini istemiyorum
Kv sizinle gelmelerini istiyor ve yönlendiriyor olabilir mi..:) ya aslinda vicdan da yapiyorum yani onlari istemiyorum diye ama istemiyorum:)kv zaten sikintiliyim bi de her seyi bilmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?