Gorümcem eşi ve iki cocuguyla tatile gitmek??

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
Merhaba arkadaslar size danismak istedigim tatil meselesi benim 1 yasinda dunya tatlisi bir kizim var yani esim ben ve kizim olmak uzere uc kisiyiz biz henuz 2 yillik evliyiz ve kizimla ilk tatilimiz olacak gorumcemler tatile beraber gidelim diye fikir attilar ortaya esim ise bisey diyemedi ama o da pek istekli degil onlarin 8 yasinda kizi ve 3 yasinda oglu var

Neyse asil sorum su ben kapali bir bayanim ve enistemin yaninda rahat edemeyecegimi dusunuyorum ve asil beni en cok rahatsiz efen durum ise 8 yasindaki kizi orada yaptigim herseyi gelip kv yaninfa ve olur olmadik yerde konusacak anlatacak olmaso zaten cocuklarida surekli bebegime zarar verme egiliminde simdi ben bu tatili iptal mi etsem yoksa gotsek mi
Bu arada gorumcem ve esini gercekten cok severim yaslarimiz da yakin ve inanilmaz kafa dengi insanlar

Ya tatilde sıkılma gibi bi durum hiç olmuyor, hele de minnoş bi bebek varken tüm gün zaten peşinde dolanacaksınız o keyif aldıkça sizde keyif alacaksınız.

Akşam da yorgunluktan erkenden uyuyacak zaten, illa görümce olmalı diye bi şey yok bence.

İlk tatilinizin keyfini çıkarın baş başa bence.

Tatil rahatlamak,eğlenmek,kafa dağıtmak için.
Gidip de stres olacaksanız hiç gitmeyin.
Ama kafa dengi insanlar,çok severim diyorsanız bundan iyisi ile de gidilmez zaten tatile.
8 yaşındaki kızı niye taktınız kafaya anlamadım.
Kayınvalideye ne anlatacak?
Anormal olan neyiniz var da çekineceksiniz,buna takılmayın.

Kapalı olmanız konusuna bişey diyemem.
Haşema kullanıyorsanız zaten sorun olmaz.
Biraz da dikkat edersiniz oldu bitti.
Bence sorun yok gidebilirsiniz :)
Ama yine de tatil kendi çekirdek ailenize özel istiyorsanız -ki bu en doğal hakkınız- kibarca geri çevirin.
Anlayışla karşılayacaklardır.

Ben gitmezdim aynı şekilde abim ve yengemle de gitmem, hatta ablam ve eşiyle de, en güzeli çekirdek aile tatili bence

Tatilin kalabalık daha güzel olduğuna inanıyorum.
Çocuklar birbirleriyle daha iyi eğleniyorlar
Sizin kızınız küçükmüş gerçi yapamazsınız ama ben bir çocuklu bir de çocuksuz tatil taraftarıyım.

Tatil derken neyi kastettiğiniz de önemli. Herşey dahil otel ise ayrı olmak iyi olabilir ama yemeği sizin yapacağınız bir tatil ise bir kaç aile daha zevkli olur sanki.

Tesettürlü olmanızla eniştenizin ilişkisini anlayamadım. Açık olsanız bikini giymekten çekiniyorsunuz diyelim. Değilsiniz. Zaten diğer erkeklerin yanında da giyindiğiniz gibi giyineceksiniz.

Hiç çocukları katma , çünkü konuyu başka başka yerlere çekerler, sen benim çocuğuma laf taşıyor mu diyorsun falan
Ne gerek var?
Ya ben kapalıyim, kırk yılda bir tatile gidiyoruz. Onda da evde bile uzun kol-esarp oturmak, oturduğuma kalktığıma dikkat etmek istemiyorum,dersin. Ki son derece haklısın.
Ben açığım, bin kisilik denize gayet de bikinilerle girer hiç umursamam. Amaaa akrabalarımla, arkadaşlarımın sevgilileriyle ya da tanıdığım insanlarla birlikteyken denize giremiyorum. Sanki iç çamaşırıyla geziyormusum gibi hissediyorum.
Ben de istemezdim yani görümcemin eşiyle tatile gitmek

Bence gitme.. yaw insan tatildede rahat takilamiycaksa.. bu beraber tatil yapmayi bi ben anlsmicam sanirim. Ise bile biriyle gotmeyi sevmem. Birilerine bagli kalmayi sevmiyorum. Herkesin ne yapmak istedigi onemli ayak uydur filan cok is

2 tane çocuk sürekli şımarıp duracaklar. Ben bu sebeple istemezdim. Siz bir de laf taşımadan bahsediyorsunuz.

Baş başa gezmek, bebeğinizle vakit geçirmek varken neden beraber gidesiniz ki? Biz ailecek gitmek istiyoruz deyip kibarca reddedin.

Belki size bir faydaları olurdu o da sahilde ikiniz denize girerken filan bebeğe bakarlardı. Bu da çocuklarının zarar verme eğiliminden dolayı nötr bir durum.

Çok kafa dengi bile olsalar sıkıntı.
Tatilden sonra aranızdaki muhabbet muhtemelen azalir.
Cocuklariniz ayni yaşta olsa paylasimlari olurdu, ama sizinki küçük, surekli çocuğunuzu korumaya çalışıp peşinde gezeceksiniz, görümce çocuklarına uyarıda bulunsaniz canları sıkılabilir.
O yaştaki çocuklar genelde mizmizlik yapiyirlar, anne babası onların istediğini yapmaya çalışırken siz sikilacaksiniz.
Tesettürlüyum demissiniz, sürekli kendinize dikkat eder pozisyonda dinlenemezsiniz. Eğer ev yada villa kiraladiysaniz daha sikinti olur bu durum, ama otel ise farkeden bir şey yok..
Eşiniz ile daha az paylaşıminiz olacak maalesef, hep genel gecer sohbetler..
Onlar 9 yillik evli ise böyle bir tatil onlara bir şey kaybettirmez ama siz 2 yillik evlisiniz duygusal paylaşımlar sizin icin önemlidir.
Ben olsam bu şekilde gitmezdim..

Son düzenleme:
Kusura bakmayin arkadaslar yazamadim bebeğim ile ilgilenmem gerekti
Bi arkadas sormus 8 yasinda cocuk ne tasiyabilir cekinceniz nedir diye inanin masallah oyle zekiki hic birseyi unutmaz atiyorum esime sarildim yada yattim gunesleniyorum gelir herkesin icinde yengem dayima sarildi ya da yengem soyle yatti boyle oturdu diye baslar hahal gucuylede harmanlayan bir cocuk hatta ben ona kucuk kaynanam derim :) masallah misafirim felan gelsin kadinlar me konusuyor ya da bir yere gideyim gorsun nereye yenge ya da neden gec geldin yenge diye baslar cimcime :) digeride esimle vakit gecirip ayri gezemeyeceğimiz icin istemiyorum

nokta atışı evet 10 yillik evliler:)

bu da ayri bir sorun ben ve esim her sey dahil 5 yildizli bir otel dusunuyoruz gorumcemde boyle dusunuyor ama onlar 4 kisi oldugu icin butcelerini zorluyor ve enistem apart fikri atti ortaya esim ve ben kesinlikle hayir dedik yani sonuc hersey dahil 5 yildiz diyoruz

Ben sordum:)
İlginç,küçük kız biraz büyümüş de küçülmüş tiplerden demekki.
Gitmeyin o halde :)
Ben 7 yıllık evliyim kimseyle gitmedik tatile.
İki küçük çocuğumuz var,onlarla zaten yeterince hareketli yorucu oluyor.
Deniz havuz yemek uyku derken hızlı geçiyor.
Siz çekirdek aile gidin,en güzeli.
Ben olsam öyle yapardım yani

:) ya aslinda vicdan da yapiyorum yani onlari istemiyorum diye ama istemiyorum:)kv zaten sikintiliyim bi de her seyi bilmesini istemiyorum

:) ya aslinda vicdan da yapiyorum yani onlari istemiyorum diye ama istemiyorum:)kv zaten sikintiliyim bi de her seyi bilmesini istemiyorum
Vicdan yapacak bir durum yokki.
Sizin aranız iyi madem güzelce açıklayın.
"Bu bizim bebekli ilk tatilimiz, yalnızken deneyimlemek istiyoruz, apartta yemek yapmak filan istemiyorum.
İnşallah önümüzde uzun yıllar var,birlikte de gideriz nasılsa bu sefer böyle olsun" gibi bir gerekçe ile geri çevirin.

Kv sizinle gelmelerini istiyor ve yönlendiriyor olabilir mi..
Görümce kv nin kızı sonuçta, sizinle ne kadar kanki olduğu önemli degil bence...

Kalabalik gidilen tatil asla bana gore degil. Benim icin tatil tatil olmaktan cikiyor o zaman. Hele ki karsi tarafin da iki cocugu var ve dusunemiyorum yani. Ben daha 20 lerin basindayken halamlarla birlikte bir yazlik ev tatilimiz olmustu ve burnumdan geldi diyebilirim. O yuzden ister bes yildiz otel olsun ister baska bisey kendi esim cocugum ya da annemden baskasiyla tatile gitmem. Zaten senede bir kez bi tatil imkani oluyor, onu da neden baskalariyla gecireyim ki? Hem ilk tatiliniz olcakmis. Yerinizde olsam cekirdek ailemle giderdim, hic dusunmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…