Görümcem eşimin arkadaşına beni şikayet etmiş

Bundan sonra mesafeli ve soguk davranin ve bu tavrinizi hic bozmayin.
Haklisiniz, bunu herkes biliyor ve size kimsenin diyecek birseyi yok.
Malesef bu insanlari hayatimizdan tamamen cikarmanin bir yolu yok ama uzak tutma, mesafe koyma imkaniniz var.

benim anlamadıgım neden eşiniz görümcenizin eşine görümcenizi şikayet edioda kardeşim sen neden böle böle dedin diyo?
ne kadar kötü olursa olsun görümceniz keşke eniştenize malzeme vermeseydiniz elin oğlu sonuçta tamam yanlış bişe yapmış savunmuorum ama kardeş kardeş konuşsalardı eniştenizin olayda ne işi varki?
kaynananız konusundada eşiniz zaten olayı biliyo sizde anlatabilirsiniz hani eşiniz bilmese önce ona anlatın o kaynanıza anlatsın dicektim ama sizde anlatabilirsiniz bence ama şikayet eder gibi diilde sanki çok üzülmüş gibi anlatın çünkü şikayet gibi olursa sonuçta onun kızı savunmaya geçer onun için diorum........

bayanlar özel özel diyorsunuz da
kim okumaz acaba önüne kadar gelen böyle birşeyi..

ayrıca özelden anlayacak olsa herhalde görümcesi oınun da adet düzensizliği var demezdi herkesin içinde..

bence hiç muhatap olma.. herşeye burunlarını sokan böyle insanlara gıcık oluyorum resmen..
senin yerinde olsam o özür dileyene kadar onunla merhaba merhabadan öteye konuşmam...

Bundan sonra mesafeli ve soguk davranin ve bu tavrinizi hic bozmayin.
Haklisiniz, bunu herkes biliyor ve size kimsenin diyecek birseyi yok.
Malesef bu insanlari hayatimizdan tamamen cikarmanin bir yolu yok ama uzak tutma, mesafe koyma imkaniniz var.

ne güzel yazmışsınız gerçekten malesef hayatımızdan çıkarma imkanımız yok..
keşke olsaydı...

Duyduklarınız üzücü. Keşke bunları onunla değilde sizinle paylaşsaymış görümceniz.

...
Anlayamadığım; kimin facesinden bu geçmişi okudunuz ?
Kendi sayfanızdan o kişinin konuşmasını okuyamazsınız sanıyorum.

Eşiniz ablasının face şifresini nereden biliyor ?
Özel denilen birşey kalmamış kimsede.

eşimin ablası çok fazla net bilgisi olmadığı için faceyi zaten ben açtım bişeyleri yanlış yapınca söyler facesini düzeltirdik o yüzden şifreyi biliyoruz

benim anlamadıgım neden eşiniz görümcenizin eşine görümcenizi şikayet edioda kardeşim sen neden böle böle dedin diyo?
ne kadar kötü olursa olsun görümceniz keşke eniştenize malzeme vermeseydiniz elin oğlu sonuçta tamam yanlış bişe yapmış savunmuorum ama kardeş kardeş konuşsalardı eniştenizin olayda ne işi varki?
kaynananız konusundada eşiniz zaten olayı biliyo sizde anlatabilirsiniz hani eşiniz bilmese önce ona anlatın o kaynanıza anlatsın dicektim ama sizde anlatabilirsiniz bence ama şikayet eder gibi diilde sanki çok üzülmüş gibi anlatın çünkü şikayet gibi olursa sonuçta onun kızı savunmaya geçer onun için diorum........

görümcem biraz dengesiz bayılma hastalanma tansiyon gibi bazı yalan hastalıkları var ve eşim birz üstüne gitse bayılma ayılma numaralarını yapcağını bildiği için enişte siz karıma ne yaptınız demesin diye baskınmı yaptın demesin diye eniştesine önce anlatmayı uygun gördü o yüzden eniştesi işin içinde

bayanlar özel özel diyorsunuz da
kim okumaz acaba önüne kadar gelen böyle birşeyi..

ayrıca özelden anlayacak olsa herhalde görümcesi oınun da adet düzensizliği var demezdi herkesin içinde..

bence hiç muhatap olma.. herşeye burunlarını sokan böyle insanlara gıcık oluyorum resmen..
senin yerinde olsam o özür dileyene kadar onunla merhaba merhabadan öteye konuşmam...

doğru söylüyorsun canım özel diyor bazı arkadaşlar ama kadın benim evimin özelini neden başkasına anlatıyor maden tek özel onamı

bence kv ye telefonda birşey söylemeyin.
siz görümcenizle pek muhattab olmayın, zorunlu olmadıkça konuşmayın. araya ciddi bir mesafe koyun. hatasını anlasın...
olayı daha fazla büyütmeye gerek yok. olaylar büyüdükçe sizin de canınız sıkılacak. kendinizi ve bebeğinizi düşünerek bu halde bırakın herşeyi.
kv niz, size birşey sorarsa o zaman ona açıklama yaparsınız.

Lütfen hamile halinle canını sıkma bunlara takılma. Bir kere şunu düşün şıracınıın şahidi bozacı olur, görümcenin eşinin görümcenle ne konuştuğunu ne sen ne de eşin duymadınız. Belki konuştu belki de konşmadı size öyle söyledi. Aynı apartmanda olmanız dezavantaj ve haklısın bebek doğunca zırt pırt gelecek, ama bebk doğana kadar vaktin var. Çamura taş atma üstün kirlenir derler, bundan sonra çok ciddi mesafe koy araya, selam verirs ver vermezse sana ne umursama. Bir insana verilebilecek en büyük ceza onu yoksaymaktır, görme onu, duyma onu, evine gitme, eğer görümcen gelirse mecbur olduğun için evine al ama daha fazla muhatap olma. Bırak eninde sonunda o gelip konuşsun, bu durumda ya gelip konuşacak günah çıkarcak sana ya da elini eteğini çekecek sizden. SAdece skin ol..

canım bu senin hayrına olmuş hemde fazlasıyla FARKINDAMISIN... ne güzle eline koz geçmiş öyle yalancı,iftiracı,fesat bi insanla.allah gerçek yüzünü göstermiş sana.bence sabret gelince anlar zaten aranızın soğuk oldugunu sorar sormasa bile kızının ne yaptıgını biliyormusun annecim üzülme diye söylemedim ama böyle böyle dersin ben sevindim walla ne yalan söyliyim senin hakkında hayırlısı olmuş mesafeli olursun bundan sonra git gel ama son dereceli mesafeli ol tatlım:34:

kızlar benim sorunum görümcem geçenlerde facesine bakarken bir anda eşimle ortak arkadaşı olan kişi slm yazdı bende meraktan geçmiş yazılarına baktım ve keşke bakmasaydım eşimin erkek arkadaşına resmen şikayet etmiş görümcemle aynı apartamanda oturuyoruz ben güya merdiven yıkamıyormuşum bir buçuk senelik evliyiz hep o yıkıyormuş ben eşime ablana inmiceksin diyormuşum 1 senedir evimize hiç çıkmamış eşim ayda yılda bir gidiyormuş ben 7 aylık hamileyim adama ne dese beyenirsiniz (doğurduktan sonra hiç düşünemiyorum havsasından yanına varılmaz ) çocuk doğurmanın ne havası olabilir düşündükçe sinir oluyorum.kayın validemler hep sabır et diyorlarmış keşke doğru olsa dedikleri kafama takmıcam ama iki haftada bir yemeğe kahvaltıya çağırdığım insan evlerine çıkmıyorum diyor eşim hergün işten gelirken abala ne yapıyosun diye zilene basar hamile olmadan önce merdivenleri sırayla yıkardık hamile olduktan sonra eşim yıkadı buna inkar eden insana eline ayağına dursun diyorum sadece ve bu arada eşimin kılıbıklığını bile bırakmamış eşim eve gelince bende bunları ghördüğümü söyledim eşimde netten baktı ablasının şifresini bildiği için facessine baktı.
ve eşim ogün ne yemek yedi ne doğru düzgün konuştu adamın zoruna gitti bu kadar yalan neyse eniştesine öncelikle söylemeyi düşündü ve söyle eniştesine ablamla konuş birde ben konuşcam demiş 1 hafta sonra eşim eniştesine sormuş ne oldu ne dedi diye unutun gitsin ben konuştum ağladı sizde üstüne gitmeyin felan demiş eşimde biraz kızmış o zamn slm sabahı kesin demiş enişte eşimde bana geldi böyle anlattı bende baya öfkelendim eşime kızdım oda sen haklısın son şans verelim bir daha aynı olayla karşılaşırsak tamamen küselim dedi şimdi ben kayın valideme bu olayları anlatmak istiyorum kayın validem şehir dışında doğumda gelecek şimdi tlf ilemi anlatsam yoksa gelincemi kızının yaptıklarını anlatsam karasız kaldım ve bu kadına karşı nasıl bir tepki göstermeliyim yardımlarınızı bekliyorum

kocana çok ağır bişey yazmak isterdim ama neyse.eniştesine mi şikayet ediyo kendi ablasını.kardeş değilmi onlar açık açık konuşamıyolar mı aralarına el oğlunu sokuyolar?
görümcenin yaptığı şey çok ayıp tabii,senin okuman da ayıp(ayıp ama ben olsam ben de okurdum açıkçası)...kocan gidip ablasıyla konuşsaydı,mesele o şekilde halledilseydi keşke.

Back
X