- Konu Sahibi drdepresyon
-
Canım siz artık bir ailesiniz. Ve aileler bugünler içindir. Boşanma ne kadar kolay olursa olsun insanda bir travma etkisi yaratıyor. Sen onun yengesisin. O sana ne kadar ters davranırsa davransın sen hem biraz mesafeli hem de yakın olmaya çalış. Dışarı filan çıkar. Yazıktır, o yaştan sonra baba evine dönmek kolay değil. Sana yaptığı şey haksızlık ancak sen de onun ailesisin. Onu kucaklamak, yalnız olmadığını hissettirmek lazım. Hiç kimse, hiçbir canlı sevgiye kayıtsız kalamaz. Biraz sabırla güleryüzle halledilmeyecek çok az problem var şu hayatta.
cok güzel anlatmışsınız,sevgiyle halledilmeyecek hiçbir şey yok şu ölümlü dünyada
Canım siz artık bir ailesiniz. Ve aileler bugünler içindir. Boşanma ne kadar kolay olursa olsun insanda bir travma etkisi yaratıyor. Sen onun yengesisin. O sana ne kadar ters davranırsa davransın sen hem biraz mesafeli hem de yakın olmaya çalış. Dışarı filan çıkar. Yazıktır, o yaştan sonra baba evine dönmek kolay değil. Sana yaptığı şey haksızlık ancak sen de onun ailesisin. Onu kucaklamak, yalnız olmadığını hissettirmek lazım. Hiç kimse, hiçbir canlı sevgiye kayıtsız kalamaz. Biraz sabırla güleryüzle halledilmeyecek çok az problem var şu hayatta.
arkadaşlar merhabalar
ben 2 aylık nişanlıyım tayinimiz için nikah da yaptık.eşimi seviyorum fakat görümcemle sıkıntılıyım,kendisi yeni boşanmış 2 çocuğu ile baba evine döndü,eşimin bana ilgisini bana yapılan hürmeti hep kıskanıyor.ben eşimin ailesinden birşey istemedim,onlarda tüm masrafları zaten bize bıraktılar,görümceme destek oluyorlar ama bana karşı saygılılar.görümcem sürekli bana laf dokunduruyor eşim ve kayınvaldem onu uyarınca bu sefer kuzeniyle laf çarpıyor bana,nikahımda yüzü hiç gülmedi hep tavır yaptı.ben sessiz kalıyorum eşim zaten benim arkamda olduğunu gösteriyor ama ben nasıl tavır sergilemeliyim bilmiyorum.
seninle aynı durumda olan kuzenim var
onunda görümcesi bosanmış
onlarda nikah yaptılar
dügüne var biraz daha
ama sorun bitmior malesef aralarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?