- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi winter_is_coming
Kızlar, görümcemle aramızda 1 yaş var, ben büyüğüm ama bu cok az bir fark olduğu için arkadaş gibiyiz.
Biz beraber alışverişe, gezmeye giderdik. O bize gelir kalır, bana arkadaş olurdu. Film izler, saatlerce muhabbet ederdik. En çok eğlendiğim şeyleri ilk başta esimle, sonra da onla yapmisimdir. Ayrica kayinvalidemin arada sirada olan düşüncesizlikten söylediği laflarda ona tepki koyar ben kayinvalidemleri ihmal ettiysem bana çok kibar şekilde bunu hissettirir dengeyı kurardı. Bir de kayinvalideme gidince hiç sıkılmazdım.
Şimdi tayni çıktı
gidiyor. Bekar bu arada. Ben çok ariycam onun yokluğunu. Hem çok seviniyorum cok istiyordu atanmayı, cok emek verdi ama iste gitmesin ya
Hem ben ona yeğen yapmıştım, hamilelikte yanımda olmasını cok istiyordum
O da üzülüyor ama hayat böyle bir şey galiba. Keşke kizkardesim olsaydı başka.
Biz beraber alışverişe, gezmeye giderdik. O bize gelir kalır, bana arkadaş olurdu. Film izler, saatlerce muhabbet ederdik. En çok eğlendiğim şeyleri ilk başta esimle, sonra da onla yapmisimdir. Ayrica kayinvalidemin arada sirada olan düşüncesizlikten söylediği laflarda ona tepki koyar ben kayinvalidemleri ihmal ettiysem bana çok kibar şekilde bunu hissettirir dengeyı kurardı. Bir de kayinvalideme gidince hiç sıkılmazdım.
Şimdi tayni çıktı