Görümcem gidiyor :-(

Ben de çok severim görümcemi. Görümce değil abladır bana. Bunca Yıldır ne kırdım ne kırıldım :nazar: bu aralar sıkıntıları var çok üzülüyorum :( Rabbim onu iki cihanda rahat ettirsin :KK200:

Evlenirken herşeyin değişeceğini biliyordum.Biz beraber uyurduk. Küçük evlendim ben beraber büyüdük ondan öylr kardeş gibi olduk. 5 sene evlenmeyi bekledi babası vermedi hep ağladı tabi bende. Ama yine de sevdiğine kavuştuğu için mutlu olmuştum. Ha deyince elbette gelemiyor çocuğu var eşi var. Yol uzun. 2 ay önce 2 hafta ara ile kp gelirken oda geldi şimdi bayram da biz gidicez. Zamanla alışırsın merak etme. Gönlünde yeri varsa eğer engel olacağını sanmıyorum
Bak bizde olmadı hala eski günlerde ki gibi kız senin ağzını yirimmm diyorum :KK70: :KK70:
:KK70:cok tatlisiniz. Biz de sevgilimken tanismistik ama hep telde, mesajda görusurduk bn memlekete gelince buluşurduk ne bileyim genelde hep iyi anlaştık birbirimize hic mesafe koymadik bir de. Kiskanmadik.
Ondan böyle olduk. Bir de o mantıklı bir insan mesela sirf annesi diye kv.ye hak vermez. Bana gerek kalmadan cevap verir ve beni o duruma düşmekten kurtarır sagolsun ya :KK200: sizin aranizda kac yaş var

Görümcem evlenirken bende böyle hissettim :KK43: hep beraber hamile kalıp doğurmayı hayal ederdik. Hayatım da geçirdiğim en mutlu Anlar onunladır. Onunla gittiğim tatili hiç unutamam. Eşim iş için şehir dışında olduğundan hep beraberdik. Ha ilk zaman çok çektirdi ama sonra özür diledi unuttuk gitti. Birbirimize kızmış isek hemen söyledik diş bilemedik hiç varlığımız yoğumuz ortaktı. O evlendi artık evi eşi oldu sonra ben başka şehre geldim ama hayalimiz oldu bebrklerimizin arası 4 ay :KK66:
Şimdi 2 ayda bir 2 günlüğüne gelir mutlaka bizi görmeye. Evimizde bayram olur kardeş gelmiş gibi mutlu olurum. Her hafta 3 kere de olsa konuşuruz mutlaka.
Uzaklık gönüle mani değil derim.
İnşallah benimki de sizinki gibi özür diler ve iyi anlaşmaya başlarız.
Araya mesafe koymak zorunda kaldım ilk dakikadan.
Neyse ki evli, çocukları var bana fazla sarmıyor.
1-2 yıla iş için şehir değiştirme durumları var.

Ben de çok severim görümcemi. Görümce değil abladır bana. Bunca Yıldır ne kırdım ne kırıldım :nazar: bu aralar sıkıntıları var çok üzülüyorum :KK43: Rabbim onu iki cihanda rahat ettirsin :KK200:
Amiin .. Allah sıkıntısı olan herkese ferahlık versin. Sağlıkla ilgili değildir umarım

Yaa bilmiyorum ki, biz onla birbirimize cok destek olduk. Maddi problem yaşadığımız dönemlerde tereddüt etmeden bize yardımcı oldu sonra o sıkıntıya düştü biz ona okul parası vs.de destek olduk.
Bir de çok gönlü geniş bana alinan yapilan en ufak şeyi dahi kiskanmadi. Düğün dönemi falan çok destek oldu. Bu sebeplerden ben cok seviyorm onu. O da beni. Ama askimiz yarım kalicak :KK53:
kızın olsun da halasına çeksin inşallah fazla özlemezsin böylece:KK53:

Amiin .. Allah sıkıntısı olan herkese ferahlık versin. Sağlıkla ilgili değildir umarım
Yok değil çok şükür. Biraz maddi sıkıntı yaşıyorlar. Ev kredisi 2 çocuk vs bu aralar sıkıntı oldu. Geçecek elbet inanıyorum. O kadar eli açık bir insan ki Allah ne verse daha fazlasını verir ona.
Bu arada sizi de Allah kavuştursun. Bayılıyorum böyle gelin görümcelere ;)

Ne güzel canım çok sevindim ilişkinizi okurken
Allah herkese sizin gibi gelin görümce ilişkisi nasip etsin
Ama maalesef ki bende yok o tarz bir görümce
Kıskançlıkta üstüne yok
Atanmasına da üzülme,atanmasaydı daha çok üzülürdün canım

:KK70:cok tatlisiniz. Biz de sevgilimken tanismistik ama hep telde, mesajda görusurduk bn memlekete gelince buluşurduk ne bileyim genelde hep iyi anlaştık birbirimize hic mesafe koymadik bir de. Kiskanmadik.
Ondan böyle olduk. Bir de o mantıklı bir insan mesela sirf annesi diye kv.ye hak vermez. Bana gerek kalmadan cevap verir ve beni o duruma düşmekten kurtarır sagolsun ya :KK200: sizin aranizda kac yaş var
3 yaş var bizim aramızda. Kv dem konusunda çokkkk çektim o zamanlar küçüktü pek birşey demezdi. Ama sonra dan annesine kızardı. Kv dem bize hep habersiz gelirdi gece yarısı. Bir gün önlerine geçmiş ayıp ya insan bir arar müsaitmisiniz diye sorar arayın yoksa çıkartmam evden demiş :D :D kız yenge iyi demişim demi diyor :D :D

Yok değil çok şükür. Biraz maddi sıkıntı yaşıyorlar. Ev kredisi 2 çocuk vs bu aralar sıkıntı oldu. Geçecek elbet inanıyorum. O kadar eli açık bir insan ki Allah ne verse daha fazlasını verir ona.
Bu arada sizi de Allah kavuştursun. Bayılıyorum böyle gelin görümcelere :KK66:
Allah yardım etsin. Eli açık insanlar gerçekten kat kat fazlasını alıyor. Bizimki de öyle. Parası varsa kendine aldığından mutlaka bana da alır.
Ne güzel canım çok sevindim ilişkinizi okurken
Allah herkese sizin gibi gelin görümce ilişkisi nasip etsin
Ama maalesef ki bende yok o tarz bir görümce
Kıskançlıkta üstüne yok
Atanmasına da üzülme,atanmasaydı daha çok üzülürdün canım
Yok atanmasına uzulmedim tabi ama basja sehre atanmasına üzüldüm iste. Ya bi de benim en çok gorustugum arkadasim gibiydi ya boşluğa dusecegim sanirim biraz :-(

İnşallah benimki de sizinki gibi özür diler ve iyi anlaşmaya başlarız.
Araya mesafe koymak zorunda kaldım ilk dakikadan.
Neyse ki evli, çocukları var bana fazla sarmıyor.
1-2 yıla iş için şehir değiştirme durumları var.
Benim ki birde herkesin içinde ben yengeme çok çektirdim ne dese haklı dedi. Hiç birşey demem oldu bitti dedim. Kıskançlık işte olmicak bende beter görümceler gördüm şükür ki benim ki böyle. Size zarar veriyorsa zaten mesafe en iyisi.

3 yaş var bizim aramızda. Kv dem konusunda çokkkk çektim o zamanlar küçüktü pek birşey demezdi. Ama sonra dan annesine kızardı. Kv dem bize hep habersiz gelirdi gece yarısı. Bir gün önlerine geçmiş ayıp ya insan bir arar müsaitmisiniz diye sorar arayın yoksa çıkartmam evden demiş :KK70: :KK70: kız yenge iyi demişim demi diyor :KK70: :KK70:
:KK19: yürü be aslan görümceeee :KK9: Aynen bizimki de hemen kvdeme kızar. Kv dem poşet hastasi benim çöp için biriktirdiğim posetlerden götürüyor bazen bana sormadan alır , bana da iki tane koyar gorumcem dedi ki ona lazim olmasa biriktirme neden sormadan aliyorsun sen dedi :rolleyes:

Görümcem güzel kızdır hamileyken kızım olursa sana benzesin dedim büyük kızım aynısı :KK70:
kardeşimin eşi de hamile kız olursa bana benzesin istiyor

hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

senin vermiş darısı diğer gelinlere:KK53:

:KK19: yürü be aslan görümceeee :KK9: Aynen bizimki de hemen kvdeme kızar. Kv dem poşet hastasi benim çöp için biriktirdiğim posetlerden götürüyor bazen bana sormadan alır , bana da iki tane koyar gorumcem dedi ki ona lazim olmasa biriktirme neden sormadan aliyorsun sen dedi :rolleyes:
Ay hatırladım senin kv deyi poşetten :D :D
Kv dem bana çocuk bakımı konusunda hep birşey söyler görümcem de he anne iki tane büyüttü yengem sen hala ne diyorsun ay karışma kimseye diye söylenir ;)

Benim ki birde herkesin içinde ben yengeme çok çektirdim ne dese haklı dedi. Hiç birşey demem oldu bitti dedim. Kıskançlık işte olmicak bende beter görümceler gördüm şükür ki benim ki böyle. Size zarar veriyorsa zaten mesafe en iyisi.
Benimki de 'Kaptın zengin diş hekimi kocayı, iyi kısmet tabii haklısın' dedi.

kardeşimin eşi de hamile kız olursa bana benzesin istiyor

hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

senin vermiş darısı diğer gelinlere:KK53:
Aminnnn. Demek ki sende iyi görümcesin ki istiyor gelin. Ne güzel allah kalbine göre versin inşallah.

Ay hatırladım senin kv deyi poşetten :KK70: :KK70:
Kv dem bana çocuk bakımı konusunda hep birşey söyler görümcem de he anne iki tane büyüttü yengem sen hala ne diyorsun ay karışma kimseye diye söylenir :KK66:
:KK70:posetci kayinvalide
Yaa bakalım bizimki ne diyecek torun olunca yandik . Ama iyidir kız kötü niyetinden yapmaz, dusunemez sadece ama bazen sinir oluyorum düşün sün arkadaş diyorum :KK48:

valla zor bir durum. biz abm yengmle.altli ustlu oturyoruz. gezmeye tatile gidip bi hafta kalsalar.cok özlüyorum. bnm ablam olmadı 3abim var. yengemi bi ablam olarak göryörum her zaman. bidaha dunyaya gelsem abim için aynı yengeyi tercih ederdim tereddutsüz:) sizde skmayn caninizi özler gelir her zaman:)

Back
X