Herkese iyi aksamlar
Anlasilir olmak adina cok detaya girmek isterim fakat kisa bir ozet daha sıkıcı olmaktan cikacak diye dusunuyorum.esim gorumcemin esinin yaninda calisiyordu.bir kac zaman sonra esim anlasamadigi icin isten ayrildi.mesai bitimine program yapilip esime haber verilmedigi icin esim sinirlenip ben bekarmiyim,evli bir adamim belki programimiz var belki biyere gidecegiz esimle beni kavgami ettireceksiniz diye serzeniste bulunmus.neticede isten ayrildi. Ayrildiktan sonra 6/7 kere karsilastik gorumcemle.kv yan dairemizde oturuyor.karsilasma sansimiz yuksek.karsilastigimizda yuzume bakmadi ,tezgahta yemek yapiyordu mutfaga girdim arkasini donmedi.agiz ucuyla cvp verdi hosgeldiniz lafima.ayni odada olunca tlfuyla ilgileniyor sohbet muhabbet 0.pazarda gordum esimin yanindaydi kafasini cevirip bana bakti dudak buzerek aa merhaba dedi dondu.giderkende ben gidiyorum görüşürüz bile demeden dondu gitti.apartmanda giderlerken kendi dairemden kapiya ciktim onumden hizlica ilerleyip asansore bindi nasilsin iyimisin iyi aksamlar demelik bir sure bile birakmadi bendeeee normal olarak en sonunda esime patladim.ne yapmaya calisiyor bu bana yokmuşum gibi davraniyor dedim.,,,,,, Et dedi.ben farkindayim herseyin senin kocan aptal değil dedi.sna nasil davraniyorsa sende oyle davran dedi.bu arada ben 40 o 47 yasinda. Kendi yaptiklarim yaklasimim durusum karsisinda bu tavir beni buz gibi yapti.simdi geldiginde annesine ben gitmiyorum is cikariyorum kendime.ama dun korona oldugunu ogrendim.annem ara gecmia olsun de diyor.demedim.diyemedim.diyemem.samimi olmadigim birseyi yapamam ama esimin ablasi olusu, bir yerde muhakkak denk gelecegimiz gercegi,yasli anne baba var hastaliklarinda karsilasma olasiligimiz cok geriyor beni. Tavrimda vicdanim rahat ama esimi icten ice uzermiyim bilmiyorum