- 13 Ocak 2020
- 45.845
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.501
- 598
- 33
En doğru zamanda nasip olur inşallah.Pazartesi günü doktora gideceğiz teste göre bir yol izleyecek bakalım ne diyecek dua edin olur mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En doğru zamanda nasip olur inşallah.Pazartesi günü doktora gideceğiz teste göre bir yol izleyecek bakalım ne diyecek dua edin olur mu![]()
Kesinlikle fazlasıyla buruk inşallah o yollar hep güzel yerlere çıkar inşallah mutluluk gözyaşıni sizlerle en kısa zamanda hayırlısıyla paylaşırımKötü niyetli değilsiniz, insan biraz buruk oluyor sanırım. Sıkmayın tatlı güzel canınızı, hem her şeyin başındasınız hem de bir sürü izlenecek yol var. Gönlünüze göre olsun her şey, umarım yakın zamanda mutluluk gözyaşlarına döner gözyaşlarınız![]()
Cok iyi anliyorum. Su an kafam rahat da boyle beylik laflar ediyorum. Stres altinda olsam ben de sizin gibi oluyorum. Size onerim uyumadan önce stres azaltici mediyastonlar dinlemeniz. Uyuyakalirsaniz da sorun yok, bilincaltiniz duyar onlari.Eşimde benim kadar üzülüyor olması gereken oluyor haklısınız fakat insanız bazen duygularımızı yönetemiyoruz
Teşekkür ediyorum öneriniz için deneyeceğimCok iyi anliyorum. Su an kafam rahat da boyle beylik laflar ediyorum. Stres altinda olsam ben de sizin gibi oluyorum. Size onerim uyumadan önce stres azaltici mediyastonlar dinlemeniz. Uyuyakalirsaniz da sorun yok, bilincaltiniz duyar onlari.
Allah'ım sana da banada en kısa en hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım benim tedavilerimiz inşallah güzel olumlu sonuçlar verirbenim de 2 yıldır çocuğum olmuyor, tedaviyede gittim fakat sonuç alamadım. hormonlarımda sıkıntı var. sizi çok iyi anlıyorum. kendinizi üzmemeye çalışın, her şey zamanında eminim ki olacak, daha zamanı vardır sizin içinde. insan hamilelik haberlerinde seviniyor ama içinde bir burukluk oluyor, çok normal. umarım en yakın zamanda tedaviden sonuç alırsınız
Aminnn inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallahBen 10 yıllık evliyim 10. Yılımda gebe kaldım Nasip kısmet zaman ve sabır... Rabbim en kısa sürede hayırlı evlătlar nasip etsin...
Mansallh en güzel şeyin üstesinden gelmişsinizMerhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Haklısınız bende hep kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum ama ne biliyim 2 ayda hamile kalınca istemsiz içime bir hüzün çöktü nasip orası da ayrı birşey tabiki
Bu kadar kötü kalpli olmayın bence ben bir kıyaslama yapmadım sadece yaşının benden ileri olduğunu söyledim hepsi bu hayiflanmadimda sadece bende istediğim için içim bir tuhaf oldu bu kadar bence sizin bakış açınız da bir tuhaflık var bu kadar kolay ahkam kesebildiginize göreBöyle düşünmeniz çok yanlış
Herkes için hayırlı zaman farklıdır
Görümceniz kaç yaşında evlendi ?
O da sizin evlendiğiniz yaşı düşünüp tüh vah diyip ben o yaşta evlenmedim diye hayıflansın mı sizin gibi
Görümceniz kaç yaşında hamile ? Kıyaslama yapıyorsanız tam kıyaslama yapın. Siz de onun yaşında hamile olmayı isteyin o zaman .
Ne kadar saçma düşünceniz var !!
İnşallah hayırlısıylaMansallh en güzel şeyin üstesinden gelmişsinizherşeyin yeri ve zamanı vardır sabırla olur herşey umarım rabbim en yakın zamanda nasıp eder Insallh
![]()
İnşallah gönlünüzden geçen neyse Allah onu nasip etsin ❤Doktora da gidiyoruz testleri tekrarlıyor bakalım inşallah güzel şeyler çıkar![]()
Varikosel durumu mu var eşinin?Evet bende belli başlı bir sorun yok eşimin 2 sperm testinin ikisi de birbirinden farklı bugün tekrar verdi inşallah güzel çıkar diğer testler pek iç açıcı değil![]()
Kısmet kimi 2 ayda kimi yıllarca uğraşıyor.. Allah'a bırakmak hayırlısını istemek lazım en doğrusu.. yaşınız kaç bilmiyorum ama hayat bana bunu öğretti sabır dua tevekkülHaklısınız bende hep kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum ama ne biliyim 2 ayda hamile kalınca istemsiz içime bir hüzün çöktü nasip orası da ayrı birşey tabiki