Görümcem hamile

Ben görümcenize üzüldüm.Daha evliligi ve cin selligi anlamadan hoop kucagina bebek.Gezme ,tozma hak getire zaten.O da bunun bunalimlarini yasayacaktır.Hamilelik sikıntilari,daha evlilige alisilmamis vs vs.Oysa sizin herseyiniz daha oturmus ve ne istediginizi biliyor olacaksiniz.Yani davulun sesi uzaktan hos geliyor.Kendinize odaklanin.Huzur,sukunet ve keyif alin hayatijizdan.Bebeginiz vaktini bekliyordur.

Bu konuda tek değilsin tam 4 senedir gebelik oluşmadı. Doktor yolu çok aşındırdım ve yoruldum bu süreçte bütün iş arkadaşlarım hamile kaldı üzülmedim üzüldüm asla onlar için degil kendim için insanın elindem gelmiyor o annelik duygusunu yaşamak isteyip yaşayamayanlar anlar birbirini sizi çok iyi anladm. Kötü kalpli değilsin tamamen içgüdüsel şahsen çoook ağladım regl günlerimde halada ağlamaya devam ediyorum napim insanım bende böyleyim
En yakın zamanda dilerim sizde bize müjdeyi vereceksiniz.Yeter ki kafanız rahat olsun🙏

En yakın zamanda dilerim sizde bize müjdeyi vereceksiniz.Yeter ki kafanız rahat olsun🙏
Nasip kısmet aslında ...kasmiyim demekte insanı kasıyor. Ben ilk bebeğime en stresli dönemimde hamile kaldım, ikinciye öylesine ...yani varsa nasipte Allah veriyor.

Nasip kısmet aslında ...kasmiyim demekte insanı kasıyor. Ben ilk bebeğime en stresli dönemimde hamile kaldım, ikinciye öylesine ...yani varsa nasipte Allah veriyor.
Kesinlikle zamanı geldiyse kimse tutamaz.Bende ilk oğlumda gereksiz bir strese girmiştim. 2. de olmuyorsa nasipte yok demiştim dediğim zaman da hamileymişim aslinda 16 yıl sonra gelen kuzuya🤭

Ben görümcenize üzüldüm.Daha evliligi ve cin selligi anlamadan hoop kucagina bebek.Gezme ,tozma hak getire zaten.O da bunun bunalimlarini yasayacaktır.Hamilelik sikıntilari,daha evlilige alisilmamis vs vs.Oysa sizin herseyiniz daha oturmus ve ne istediginizi biliyor olacaksiniz.Yani davulun sesi uzaktan hos geliyor.Kendinize odaklanin.Huzur,sukunet ve keyif alin hayatijizdan.Bebeginiz vaktini bekliyordur.
Görümcesi 35 yaşında ve ikinci evliliği bence bile isteye hamile kalmıştır. Konu sahibi daha çok genç gezip tozma yaşları lakin bu özenmenin altında kıskançlık var zira konu başlığı bile itici farklı bir şey yazabilirdi. Yani çevresinde illaki hamile olanlar vardır ama görümcesinin yaşı büyük olmasına rağmen hamile kalması üzmüş bana yazılardan geçen hissiyat bu🤷🏼‍♀️

Görümcesi 35 yaşında ve ikinci evliliği bence bile isteye hamile kalmıştır. Konu sahibi daha çok genç gezip tozma yaşları lakin bu özenmenin altında kıskançlık var zira konu başlığı bile itici farklı bir şey yazabilirdi. Yani çevresinde illaki hamile olanlar vardır ama görümcesinin yaşı büyük olmasına rağmen hamile kalması üzmüş bana yazılardan geçen hissiyat.
Evet bile isteye hamile kaldı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben 27 yaşındayım eşim 33 ikimizde 20li yaslarimizda değiliz çok genç söyleminize karşı belirtmek istedim konu başlığıni sadece başlık olsun diye attım o kadar habire konu açıp ona buna yorum yapan birisi değilim bu yüzden olabilir kıskanmadim ama yine de dilediğiniz şeyi düşünebilirsiniz özgür iradeniz herkes kendini bildiği kadardır.

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Benden yasca büyük detayını verdiğinize göre kötüsünüz.
Ne gerek var bu detaya?
Saglıkla kucagına alsın insallah.
Evrendeki bütün disiler sizin dogurmanızı bekleyemez yani.

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...
Valla benim iki görümcem arka arkaya hamile kaldılar üstüne kendi ablam da hamile daha bide bana ne duruyorsunuz diyorlar 2 buçuk yıldır olmuyor tedavide oluyoruz Allah ol demeden taş yerinden kıpırdamıyor olacak olduğu zamanda zaten bütün imkanlar açılıyor hem bende üzülüyordum ama vardır illaki bi hayrı şuan bazı şeyleri görüyorum hatta iyikide olmamış diyorum bazen ilk sene özellikle

Bu kadar kötü kalpli olmayın bence ben bir kıyaslama yapmadım sadece yaşının benden ileri olduğunu söyledim hepsi bu hayiflanmadimda sadece bende istediğim için içim bir tuhaf oldu bu kadar bence sizin bakış açınız da bir tuhaflık var bu kadar kolay ahkam kesebildiginize göre

Kötü kalpli de kötü niyetli de olan gayet sizsiniz.
Herkesin yorumunu okuyorsanız bir tek ben böyle düşünmüyorum bir çok kişi böyle düşünüyor.
Bir de kıyaslama yapmadım diyorsunuz o zaman bu konu ne ?!
İçinizde düşünmeniz yetmemiş , Kalkıp taa buralarda konu açıyorsunuz.
Neyse Ben sizin kötü niyetinizle başbaşa bırakıyorum.

Sizin bebişinizin vakti gelmemiş daha. Allah büyük sizinde vakti zamanı gelince olur inşallah hayırlısıyla biraz daha sabırlı olun

Boşverin daha 2 aylık evlilikte hamilelik mi düşünülür?
Dünyanın bin bir türlü hali var yangından mal mı kaçırıyormuş?
Yine de mutlu Mesut olsun inşallah ama daha evliliği oturmadan hamile kalanların cesareti takdire şayan.
Vakti zamanı gelince sizin de olur.
Geç olsun güç olmasın.

Bence kendini kimseyle kıyaslama bunu yapmak çok zor özellikle bebek konusunda ama yapmak gerekiyor. En azından vajinismusu yenmişsin. Kendine zaman tanı, bende iki üç ayda gebe kalırım diye düşünüyordum. Bu 7 ay yarım yine regl olacağım gibi duruyor. Ben artık kafama takmamaya karar verdim. Sonuçta çoğu şeyin tedavisi var yaşım da genç boşuna kendimi strese sokuyorum. Bana doktor en az bir sene dene dedi. Sende kendine zaman tanı bir sene dene yine olmazsa eşinle detaylı taramaya girersin. İnsan çevresinde hamile birini duyunca gerçekten içten içe çok üzülüyor ama bu kötü biri olduğumuz için değil çok isteyip bizde olmadığı için...

Uzulmeyin daha cok yenisiniz bir arkadasim 1 yil denedi olmayinca doktora gittiler meger dogru zamani tuturamamislar. Bir doktora gidin bi muayne olun vitaminlerinizi alin. Sakin olun stres en buyuk engel. Tez zamanda kucaginiz hayirlisiyla dolsun insallah

Sizi çok iyi anlıyorum, sizinki görümcenizi kıskanmak falan değil elbette.
Çocuk beklentinizden dolayı bastırdığınız duygularınız.
Güzel şeyler getirin aklınıza kendinizi temkinleyin '' oh çok güzel oldu, bak bende hamile kalırsam kanka olur çocuklarımız gibi düşünün ama içinizden'' zira benim görümcem hamile kaldığında kayınvalidem tarafından '' bak sende hamile kalıyormuşun ben bir o odaya bir diğer odaya size koşturuyormuşum diye bana morel verdi'' görümcem de ''önce ben bir doğurayım dedi'' çok üzülmüştüm çünkü istediğim halde zaten olmuyordu ve 4 sene oldu hala olmuyor. O yüzden kendi kendine böyle temkinde bulun diyorum. Dışa vurma. İnşallah sende en kısa zamanda kucağını doldurursun SENİN İÇİN HAYIRLI İSE TABİKİ

Ben hemen evlenip de bebek düşünenleri hiçbir zaman anlamadım. Bende o içgüdü yok ama yine de anne olanlara saygım sonsuz bence yanlış bana göre. Ama sizin tercihiniz tabi çok ümitsizsiniz yaşınız da genç 27 yaş nedir ki... Lütfen yapmayın bunu kendinize...

Back
X