Görümcem hamileliğimi tebrik etmedi

sana kafayı sardığımı söylemiştin dimi :40:neyse tüm konularımı takip etmeye devam et,Allah akıl fikir versin ne diyeyim
mahallenin dedikoducu kadınları olur ya pencere önünde bekler gelene gidene laf atarak kendini tatmin ederler aynı onlar gibisin yazık valla sana acıdım...

:))) Ben bu konuyu atlamisim. Gorumcem bebegimi tebrik etmedi, kayinvalidem cocuklari sev dayisi dedi. Muhtemel basliklar: Kocamin kuzenleri cocugumun yanagini sikmadi/fazla sikti. Gorumcemin cocugu bebegime hist dedi, digeri de pist dedi. Kadinlar Kulubu'nu bol baslikli gunler bekliyor.

şunu belirtmek isterim bana laf dokundurmak istiyorsan bunu kaliteli yap,terbiyesizlikle değil
tek yaptığın önceden dertleşmek için açtığım konuları dile getirmek belden aşağı vurmak,görümce kv. bunları söyleyip duruyosun
kapasiten bu kadarsa tamam devam et ama düşmanım bile kaliteli olsun isterim ben uğraşmaya değsin

ben size ve böyle bir genelleme yapmanıza bozuldum doğrusu...bende görümceyim vede gelinlere bir abla bir kardeşim...ameller niyetlere göredir..insan iradeli olursa kendisini yerini haddini bilirse hiçte dağlar arkasına gitmesine gerek yok....size öylesi denk geldi diye herkesi karalamıyın bence...herkesin iyiside var kötüsüde...her kayınvalide kötü her görümce kötü her kayın kötü olcak diye bişey yok bence bu insanlıkla alakalı bişey sıfatlarla değil ....

canım ben iyi insanlar için söylemedimki onu bende görümceyim hatta 3 yengem var aramız cok iyi ama arkadasın görümcesi resmen kutlamamış orda art niyet olduğu apaçık belli kıskanmış yani

şunu belirtmek isterim bana laf dokundurmak istiyorsan bunu kaliteli yap,terbiyesizlikle değil
tek yaptığın önceden dertleşmek için açtığım konuları dile getirmek belden aşağı vurmak,görümce kv. bunları söyleyip duruyosun
kapasiten bu kadarsa tamam devam et ama düşmanım bile kaliteli olsun isterim ben uğraşmaya değsin

Ozelden yazilan mesaj: Baslik ISTEK bi derdin varsa buradan yaz bana rahat rahat ağzının payını vereyim seni bi güzel kaşıyayım,forumu takip etmekle yorulma

Boyle kisilerde kaliteden bahsediyor ya, komedi

Back
X