Görümcem Hediyemi beğenmedi :((

womenslove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
5
9
36
İstanbul
Merhaba kızlar görümceme doğum günü hediyesi olarak bir saat aldım ama hediyesini verince pek beğenmedi gibi geldi bana, suratını ekşitip tam sevdiğim tip değil ama olsun dedi kırıldım biraz, sizce de hediyem kötü mü?? resmimi eklemeye çalışıcam inşallah ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum değiştirsem mi saati??

Eklentiler

• $ddd.webp
    $ddd.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 243
Benim de tarzım değil ama hediye olarak gelse takardım yine de hoş
İnsan bir teşekkür eder :20:

Gayet şık bir saat.Benim dedemde,dayımda saatçi.Neresini beğenmemiş.Klasık bir giyimde harika durur.Ben olsam alır,hiç wermem.Çok ayıp,çook.

bende görümceme çok şık bir pantolon almıştım harikaydı ya yüksek bel korseli çok şık ve iyi bir markaydı
paketi açar açmaz ay bu ne yaa ben bunu asla giymem çok kötü çok dedi bana al bunu değiştir başka bişeyle dedi
aldım bende hiçbişey demeedim aradan zaman geçti beni aradı pantolonumu değiştirdinmi dedi pantolona ihtiyacım var ne zaman getiriceksin dedi , bende ne münasebet ben sana hediye aldım sende suratıma atmaktan beter ettin sen hakkını kaybettin kusura bakma o pantolonun aynısının küçük bedenini aldım kendime seve seve giyiyorum dedim sustu :1::1::1:

bence hiç kafana takmana değmez ben olsam değiştirmem alırsamda tekrar vermem

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenebilir, beğenmeyebilir, tarzı değildir vesaire.
Hepsinden önemlisi tavır önemlidir.
Düşünüp almışsınız, teşekkür etsin , nezaketinize incelikle cevap versin mesele bu.
Ben hediyelere değişim kartı koyuyorum, böylece beğenmiyorsa değiştirebilir aldığımı.:31:

Beğenmeyebilir, tarzı olmayabiir ama siz düşünüp hediye almışsınız. Bunu bu şekilde dile getirmesi hiç hoş bir davranış değil.

Merhaba kızlar görümceme doğum günü hediyesi olarak bir saat aldım ama hediyesini verince pek beğenmedi gibi geldi bana, suratını ekşitip tam sevdiğim tip değil ama olsun dedi kırıldım biraz, sizce de hediyem kötü mü?? resmimi eklemeye çalışıcam inşallah ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum değiştirsem mi saati??

bende görümceme çok şık bir pantolon almıştım harikaydı ya yüksek bel korseli çok şık ve iyi bir markaydı
paketi açar açmaz ay bu ne yaa ben bunu asla giymem çok kötü çok dedi bana al bunu değiştir başka bişeyle dedi
aldım bende hiçbişey demeedim aradan zaman geçti beni aradı pantolonumu değiştirdinmi dedi pantolona ihtiyacım var ne zaman getiriceksin dedi , bende ne münasebet ben sana hediye aldım sende suratıma atmaktan beter ettin sen hakkını kaybettin kusura bakma o pantolonun aynısının küçük bedenini aldım kendime seve seve giyiyorum dedim sustu :1::1::1:

bence hiç kafana takmana değmez ben olsam değiştirmem alırsamda tekrar vermem

Şekersizçay arkadaşım ne güzel yapmış bravo aynısını sende yap womenslove. Çünkü hediye alınan ne olursa olsun eleştirilmez herkesin zevki aynı değildir herkes hediye alırken kendi zevkinden etkilenerek alabilir çok ayıp etmiş görümceniz :47:

Son düzenleme:
begenmese bile bu sekilde belli etmek cok ayip. banada begenmedigim yada tarzim olmayan bir suru hediye geldi ama hicbir zaman belli etmedim.

beğenmeyebilir ama bu şekilde davranması hiç hoş değil
ben olsam asla bi daha başka bişey almazdım
nezaketten yoksun insanlardan nefret ederim

Benimde tarzim drgil pAra verip almazdim ama hediye gekse valla seve seve takardim yazik etmis ayip etmis

Yuzunu eksitip hediyeyi kabul etti mi yoksa geri mi verdi burayi anlayamadim ben?
Bosver nezaketten uzak insanlar. Hicte degistirme. Bize gelen her hediye sanki bizim tarzimizda ama en azindan bi tesekkur ederiz. Bence insanlarin dusunmesi bile guzel.

Yorumlariniz icin tesekkurler. Dediginiz gibi hediyeyi begenmemek onun sorunu, birdaha da hediye almam olur biter. Hepinize tesekkur ederim.

pulsar iyi bir markadır.yıllardır kullandığım saatm var.biri bana daha böyle bir hediye almadı.görümcenle mesafeni koru derim.pek hatır gönül bilen biri değil anlaşılan

Valla hediyen gayet şık, klasik giyinmek gereken bir yere giderken aksesuar olarak hayat kurtarır. Hem her zaman tarzımız olan şeyleri mi kullanıyoruz. Bu model bir saat hemen herkesin bir köşesinde vardır, mutlaka kullanılır. İncelik edip, düşünüp almışsın bence görümcen kaba biri. Büyük düşüncesizlik etmiş, ayıp denen bir şey var

Keşke bana verseydin hediyeni bençok beğendim bence çok güzel bir saat

Back
X