Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Yani herkes herkesi sevmek zorunda değil ben yengemle bizi ziyarete geldikçe görüşürüm doğsam hayırlı olsun demese darılmam🤣
Siz neden dogurmak yerine dogsam diyorsunuz..? Gorumcem her dogdugunda demek nedir yahu ? Kac kisi de duzeltmis sizi, hala Turkce katline devam etmissiniz ? Dogsam degil ! Dogursam !

İşim Yok...arkadaşım çok şükür.Çocuğumda yokne yani bunlar benim eksikliğim mı hala ısrarla büyük konuşuyorsunuz imtihan kapınıza uğramamış belli çok yazık... Çocuk yapmayı marifet bulamayanlardanım ben yapıp onları gösterip eşimin ailesini sömürmeyi bilirdim ama böyle bir kişiliğim yok çok şükür olmadığından değil istemediğimden olmadı nasiptede yokmuş.
Bence sen tam olarak çocuk yapmayı marifet sanan hatta erkek çocuk doğurmayı üstünlük sanan, doğurduğu çocukla da eşinin ailesini tam anlamıyla sömürecek bir tipsin. Buraya ne yazdıysan aslında hepsi senin karakterin senin hissettiklerin.
Kaldı ki asıl mesele görümcenin çocuğunun olması. Ama siz hiç kendinizi geliştirmek için çabalamayın. Soğuk çaya devam...

Back
X