Görümcem her doğduğunda aynı mevzu mu olacak yani?

Görümcenizin size yaptığı elle tutulur birşey yok. Kardeş gibi olmak istiyorum demesinin nesi kötü ki yani. Kadı doğum yapmış bu çok özel bir durum hediye yapmışsınız ama gitmediğiniz gibi onun için aldıklarınızı da kuzeninize vermşsiniz bence bu öncelikle eşinize yaptığınız bir ayıp yani onun çocuğuna niyetle yapılan birşeyin başkasına verilmesi. Bir bebek ziyaretinden ne olacak ki o kadar düşman olacak ne var. Her doğum yaptığında diyorsunuz da kaç kere doğuracak yahu kadın. Kaynananızda kötü birşey dememiş ki abartıyorsunuz gitmek istemiyorsanız gitmeyin de yakışıksız yani
Benimle kardeş gibi olması için kardeş gibi davranması gerekirdi.Eşime karşı bir ayıp olmadı ne alaka o niyetle aldım diye verme zorunluluğum yok.Valla bende onu düşünüyorum sezaryen oluyor en kötü iki tane daha doğar iki kez daha mevzu olur yani...

Karsinizdakini Allaha havale edin annesinin n sucu var, ayiba ayipla karsilik vermeyin muhattap almayin lutfen ve sakin olun
En başında o anneme laf etti zaten aşağıladı defalarca uyardım anlamadı sonra beddua duyunca yedirememiş kendine ne bekliyordu anlamıyorum hala yazıyor hala böyle bir eziklik yok görmedim...

Karsinizdakini Allaha havale edin annesinin n sucu var, ayiba ayipla karsilik vermeyin muhattap almayin lutfen ve sakin olun

Şu beddualara siz sakin kalırsanız cidden peygambersiniz. Bugeceden itibaren başlıyorum kırk gün yasin okuyup bana yazdıklarını Allah misliyle çıkarsın diye dua edicem.

Şu beddualara siz sakin kalırsanız cidden peygambersiniz. Bugeceden itibaren başlıyorum kırk gün yasin okuyup bana yazdıklarını Allah misliyle çıkarsın diye dua edicem.
Haklisiniz ama ona cevap vermeyin ondan farkiniz kalmiyor yoksa gerek yok birakin kotu kalbiyle basbasa onu

En başında o anneme laf etti zaten aşağıladı defalarca uyardım anlamadı sonra beddua duyunca yedirememiş kendine ne bekliyordu anlamıyorum hala yazıyor hala böyle bir eziklik yok görmedim...

Dön kendine bak Allahın eziği. En azından elin evinde otfuup düşmanlık etmiyorum. Kendi kazandığımızla aldık

Et eline ne geçecek annemi aşağılarken ne dememi bekliyordun iyi söyledin helal olsun dememi mi oku oku da uyan senin bir annen yok mu hadi benim evladım yok anlayamam senin annen mı yok yazık yaaa...

Dön kendine bak Allahın eziği. En azından elin evinde otfuup düşmanlık etmiyorum. Kendi kazandığımızla aldık
Hahahhahaha bu mı seni rahatsız eden kıyamam yaaa he ben eziğim sen iyilik meleğisin.İyilik melekleri çocuğum olmasın diye dua eder zaten🤣🤣🤣kendine dön bak bir ya gerçekten....

Et eline ne geçecek annemi aşağılarken ne dememi bekliyordun iyi söyledin helal olsun dememi mi oku oku da uyan senin bir annen yok mu hadi benim evladım yok anlayamam senin annen mı yok yazık yaaa...

Kayınvalideniz size ev vermiş, ayrı evde oturuyorsunuz düşük gelirle kira ödemiyorsanız beraber oturmuyorsanız şükredin, iyi davranın bakın sizden yüksek gelirli abiniz annesine ayrı ev açamıyor ona rağmen daha iyi anne diyorsunuz diyorum.
Hala arkasındayım.
Anneniz yalnızlıktan korkuyorum bahanesine abinizin hayatını zorlaştırıyor. Büyük fedakarlıklar bekliyor. Buna rağmen anneniz harika anne süper anne canım anne. Ama karşınızda diğer anneyi anne bile değil diyip soğukluk sokuyorsunuz.
O zaman çıkın babasının evinden
Yada tarafsız davranın. O da bir anne

Once iyce yorumlari okudum güldum, eglendim. Simdi size yorum yapmaya geldi sıra. Oncelikle acilen kendinize baska hobiler bulun, bu sekilde hayat suremezsiniz. Olur olmaz herseye kafayi takip sorun cikartmak sizi yiparatir yorar. Bu kadar negatiflikle sorunun sizde oldugunu dusunmemiz de gayet normal. Herkesin sizi kiskandigi gibi garip bi dusunceniz var nedendir bilinmez. Gecmis konulariniz da baya ironik, sonuc olarak acilen hobi edinin, kitap okuyun, pozitif dusunun, bol nefes egzersizi yapin.

burda gerçekten bu kafada birkaç üye var. her nasılsa hiç tanımadığımız, bilmediğimiz hayatlarını aşırı derecede kıskandığımızı düşünüyorlar da yani tanımadığımız insanları neden kıskanalım ben anlayamıyorum :110:

Hahahhahaha bu mı seni rahatsız eden kıyamam yaaa he ben eziğim sen iyilik meleğisin.İyilik melekleri çocuğum olmasın diye dua eder zaten🤣🤣🤣kendine dön bak bir ya gerçekten....

Ömrümdeki ilk bedduaydı gerçekten.
Hiç hazzetmem beddualardan. Ama siz inatla herkese tek bana da değil beddulara savuruyorsunuz.
Allah geri döndürsün hepsini.

Ömrümdeki ilk bedduaydı gerçekten.
Hiç hazzetmem beddualardan. Ama siz inatla herkese tek bana da değil beddulara savuruyorsunuz.
Allah geri döndürsün hepsini.
Hakedene ama en ağırı sizeydi hakettiniz anneme kimse laf edemez uyarmıştım şimdi tek tek alıntılayamam işsiz gibi şimdi siz yasine başlayın başınıza gelecek felaketleri görün by.

Siz hic konusmayin hele kac yasinda kadinsiniz ayip degil mi??
burda gerçekten bu kafada birkaç üye var. her nasılsa hiç tanımadığımız, bilmediğimiz hayatlarını aşırı derecede kıskandığımızı düşünüyorlar da yani tanımadığımız insanları neden kıskanalım ben anlayamıyorum :110:
Kiskancagim en son sey o garip sandik kutusu olurdu sanirim bilmiyorum da yani kiskancagim insanlar ayda 20 kitap bitiren, kisisel gelisimine onem veren insanlar olur sadece. Onuda vakit bulup yapamadigim icin kiskanirim. Bazilarinin kriteri dusuk herkesi kendi gibi saniyor🤣

Ben dalga geçmiştim orada kim beni niye kıskansın ne alaka hahhahaha:))

Hakedene ama en ağırı sizeydi hakettiniz anneme kimse laf edemez uyarmıştım şimdi tek tek alıntılayamam işsiz gibi şimdi siz yasine başlayın başınıza gelecek felaketleri görün by.
Bakalım kiminki tutacak 🤣🤣 Allahla pazalrık etmediniz ya bakarsınız benimkiler turar bi daha beddua edemezsiniz😘

Bilmem kaçgün birine beddua edecek kadar kötü kalpli değilim ben yaaa ama sizi gördük eee herkes kalbinin ekmeğini yer bu hayatta çok şükür 🤣🤣🤣

Ay bi kaç sayfa önce sanırım astraya da beddua ettiniz. Her konuda var bi ilentiniz.
Ama merak etmeyin, Allah sizin gibi kardeş arasına ana çocuk arasına girenleri de sevmez.
Size kayınvalideniz de anne diyorum neden laf ediyorsunuz diyorum hala ufanmadan o anne değil diyorsunuz.
Çapsız beddualarınızdan korkan yok, lafımın arkasındayım. Hem anne hem evlat olarak diyorum. Anneniz hayattan korkan, çabasız bir kadın. Sizin böyle olmanızın sebebi de anneniz. Kendi oğluna acımayan, ayakta duramayan kadın sizi de kayınailenize karlı fitliyor.
Benim annem eşinin ailesine saygısızlık etme sakın hakkımı helal etmem diyor. Neler yaptıkları halde affedici ol diyor. Sizinli evine almıuor. Kindarlıl kötü kalplilik annenizden geçmiş size yazık.

Back
X