Görümcem hırsız mı? :(

melinday

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
71
0
0
İstanbul
Arkadaşlar belki sorunlarınız yanında benimki minicik ama dünden beri ne yapacağımı şaşırdım. oğlumu yıkayacaktım görümcem geldi yardım etmek istedi yüzüğümü çıkarıp sabunluğa koydum banyoda. çocuğu uyuttuktan sonra yüzük yoktu yerinde. oğlum 2 yaşında yetişemez oraya eve gelende olmadı hiç
ve 6 ay kadar önce bana kalabalık bir misafir gelmişti o gün altın künyem kaybolmuştu ama tabi kimseyi suçlayamazsın. görümcemde vardı. bu olayda olunca arada bağlantı varmı diye düşündüm.
sizce ben ne yapacağım ne düşünmeliyim
eşime söylemelimiyim
görümceme güvenebilirmiyim

Arkadaşlar belki sorunlarınız yanında benimki minicik ama dünden beri ne yapacağımı şaşırdım. oğlumu yıkayacaktım görümcem geldi yardım etmek istedi yüzüğümü çıkarıp sabunluğa koydum banyoda. çocuğu uyuttuktan sonra yüzük yoktu yerinde. oğlum 2 yaşında yetişemez oraya eve gelende olmadı hiç
ve 6 ay kadar önce bana kalabalık bir misafir gelmişti o gün altın künyem kaybolmuştu ama tabi kimseyi suçlayamazsın. görümcemde vardı. bu olayda olunca arada bağlantı varmı diye düşündüm.
sizce ben ne yapacağım ne düşünmeliyim
eşime söylemelimiyim
görümceme güvenebilirmiyim

emin olana kadar bence söyleme kimseye...
hem kendin için, hem de suçsuz olma ihtimalini düşünerek görümcen için...
bi test yap onu... özellikle gözlemle... alabileceği bişeyi ortada bırakıp...
emi nolduktan sonra paylaş eşinle...
şüphe duyduysan bi kere, güvenme tabi ki temkini elden de bırakma...

evet bazen en yakınlar bile yapabiliyor
bence şimdilik eşinize söylemeyin ters tepebilir nede olsa kimse kardeşine hırsız damgasının vurulmasını istemez
arkadasında dediği gibi gözlemleyin bir süre deneyin size geldiginde yüzügünüzü fln sehpaya görebilecegi bir yere koyun bakalım ne olacak

benim çoğu zaman eşyalarım ortada ama yüzüğü almak için 6 ay bekledi ya yine beklerse
6 ay ne yapar insan bu duyguyla
yüzüğü oraya koydum ve 2 saat içinde yok oldu ondan başkada kise yoktu

arkadasim biz senin görumcni nerdn taniyalim kunynide kaybetmissin sendede eksiklik var esin kizmiyormu yaa altinlarini özel bir yere koy 6 ay bekledi derken anlamadim bana pek mantikli gelmedi kimse glipte abisinin evinden altin almaz sahsen bizim ailede kesinlikle olmaz sasirdim bu yaziyi gorunce

benim çoğu zaman eşyalarım ortada ama yüzüğü almak için 6 ay bekledi ya yine beklerse
6 ay ne yapar insan bu duyguyla
yüzüğü oraya koydum ve 2 saat içinde yok oldu ondan başkada kise yoktu

gözünüzle yaparken görmediyseniz gerçekten çok büyük bir itham bu..

görümceniz maddi durumu yengesinin yüzüğünü çalacak kadar kötü mü? ayrıca lavabonun deliğine düşmüş olabilir.. 6 ay ne için bekledi anlamadım? biraz daha detaylı yazar mısınız?

arkadasim biz senin görumcni nerdn taniyalim kunynide kaybetmissin sendede eksiklik var esin kizmiyormu yaa altinlarini özel bir yere koy 6 ay bekledi derken anlamadim bana pek mantikli gelmedi kimse glipte abisinin evinden altin almaz sahsen bizim ailede kesinlikle olmaz sasirdim bu yaziyi gorunce

Nesi garibinize gitti anlamadım
Ne insanlar var görmuomsnz hırsızlık hastalıgı diye bişey var olamazmı yani
ayrıca burda kimse kmsenin sevgılısnı kocasını onunu bununu tanımıo ama herkes
yorum yazıo haksızmıyım ? bende sizin yorumunuzu anlamadım k.bakmayında çalan haklı
çaldıran mı suçlu eksiklık var derken

olmista olabilir almamista olabilir keske görümcenize o an sorsaydiniz burada yüzügüm vardi gördünmü falan en azindan tepkisini ölcerdiniz
esinize söyleme konusunda birazcik kararsizim eger görümceniz sucsuzsa iftiraci konumuna düsersiniz
belki bir yerlerden cikar yüzügünüz

Böyle bir durumda açıkçası ben de şüphelenirdim ama birileriyle paylaşmak için erken sanırım.
Kanıt olması lazım. Yoksa iftira atmış durumuna düşersiniz.

gözünle görmemişsin budurumda eşinede sölesen inanmaz kardeşidir çünkü yakıştıramaz ona bi dahakine daha dikkatli davranın ve gözlemleyin onu hareketlerini zor bi durum..

bence aç telefonu sor yüzüğümü o gün çıkardım aradım aradım yok de sen en son nerde gördün gördünmü diye sor bakalım ne dicek

şimdi ne desek boş..almışta olabilir almamışta..
bazen insan dalgınlıkla nereye koyduğunu unutabiliyor..mesela oradan alıp başka bir yere koymuş ve hatırlamıyor olabilirsin...
benim başıma çok geldi bu durum..
bencede kesin emin olmadan kimseye ithamda bulunma..
inşallah yapmamış
tır

bence once dusebılecegı ve ordan alıp baska koyabılecegınız yerlere dıkkarlıce bakın arayın daha sonra düşünün

bencede evi güzelcene arayın benimde başıma çok geliyo bu durum önce alalade bi yerde oluyo sonra onu emin bi yere koyuyorum ve unutuyırum sonrada günlerce arıyorum nerde acaba diye

belkide koyduğunuz yeri unuttunuz kimseyi emin olmadan suçlamayın

o geldiğinde ,görülecek biryere ,başka bir yüzüğünüzü koyun. onun oturduğu yere yakın olsun., sehpanın üstüne falan. sonra çay koymak için falan gidip gelin, mutfakta biraz oyalanın. bakalım o yüzükte orada duracakmı?
bir deneyin bakalım. alma huyu varsa onuda alacaktır. yok olursa artık çıkar yüzüğümü mü, dersiniz, ne dersiniz orası size kalmış:).

Umulmadık taş baş yarabilir
Üniversite yıllarımda yurtta bir kız arkadaş vardı;babası komiserdi
Polisti yani..
Bir gün kaybettiğimi sandığım t-shirt ümü üzerinde gördüm :bbo:
Altında da üst kattaki odalardan birisinde kalan bir kızın kotu :1shok:
Meğerse kızda çalma hastalığı varmış..dolabından başkalarına ait neler çıktı..neler..
Yurttan atıldı bu sebepten
Paradokda bakarmısınız polis kızı hırsız :1ninca:

Görümcenizden şüpheleniyor iseniz deneyin..şüphe ile yaşanmaz

Geçmiş olsun, bence de emin olmadan kimseye bişey söyleme. Aynı şey benim de başıma geldi. Benim aklıma gelmemişti, hep kendimi suçladım, ne kadar salağım yarım altını kaybettim, ne kadar salağım cüzdanımdan para düşürdüm diye. Ama nedense bu salaklıklarım hep görümcem geldiğinde oluyordu. Bir gün kullandığım tokalarımı, makyaj malzemelerimi, okuduğum kitaplarımı ki benim olduğuna eminim aldığım her kitapın ilk sayfasına tarih ve şehir yazma alışkanlığım vardır ve eşimin kol saatini onun odasında görünce gerçeği anladım. Eşime söyledim, tabi kalkıpda kardeşin hırsız demedim, alacağı şeyler için izin istemesi gerekir bu hiç hoş bir hareket değil dedim ve kuşkularımdan bahsettim, o da bana kızdı, kabul etmedi, şimdi kabul ediyor eşimde anladı ama b iraz geç anladı, çünkü artık eski eşim ve anlayıp anlamaması beni zerre kadar ilgilendirmiyor.

Nesi garibinize gitti anlamadım
Ne insanlar var görmuomsnz hırsızlık hastalıgı diye bişey var olamazmı yani
ayrıca burda kimse kmsenin sevgılısnı kocasını onunu bununu tanımıo ama herkes
yorum yazıo haksızmıyım ? bende sizin yorumunuzu anlamadım k.bakmayında çalan haklı
çaldıran mı suçlu eksiklık var derken
ama gunah dgilmi ortada bir delil yoktur arkadasa eksiklik var derken dmek istedigim sey kunyeside kaybolmus yuzugude yazik degilmi kiymetli syalarini saklamasi...yani ne demek istediginizi anlamadim kimse kimsenin kocasini tanimiyor derken acarmisiniz arkadas esinden degil gorumcesinden supheleniyor

malını ortada bırakma,kömşunu hırsız tutma böyle der büyüklerimiz.yüzüğü 6 ay bekledi diyorsanız demekki künyeniz çalındığında ondan şüphelendiniz,madem şüphelendlnlz keşke yüzüğünü oraya bırakmasaydın.çünkü gözünle görsen bile inkar eder''bana iftira atıyorsun''der.

Geçmiş olsun, bence de emin olmadan kimseye bişey söyleme. Aynı şey benim de başıma geldi. Benim aklıma gelmemişti, hep kendimi suçladım, ne kadar salağım yarım altını kaybettim, ne kadar salağım cüzdanımdan para düşürdüm diye. Ama nedense bu salaklıklarım hep görümcem geldiğinde oluyordu. Bir gün kullandığım tokalarımı, makyaj malzemelerimi, okuduğum kitaplarımı ki benim olduğuna eminim aldığım her kitapın ilk sayfasına tarih ve şehir yazma alışkanlığım vardır ve eşimin kol saatini onun odasında görünce gerçeği anladım. Eşime söyledim, tabi kalkıpda kardeşin hırsız demedim, alacağı şeyler için izin istemesi gerekir bu hiç hoş bir hareket değil dedim ve kuşkularımdan bahsettim, o da bana kızdı, kabul etmedi, şimdi kabul ediyor eşimde anladı ama b iraz geç anladı, çünkü artık eski eşim ve anlayıp anlamaması beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
yaniliyormuyum adanaz cocuk istyordun tedavi oluyordun beni hatirladinmi antidepresansiz hayatmi istiyorsunuz diye anket vardi orda yazisiyordum jayjay vardi ben sizi hatirladim canim hayirlisi olsun galiba eski kaynanamizla problem yasiyordunuz neyse canim hayirlisi olsun sasirdim birden ayrildiginizi duyunca

Back
X