canim bak benim bir fikrim var.
yuzugun aynindan yaptirabilir misin? ya da benzerini. taklidini vs.
gorumcen elbet bir gun gelecek. de ki ya gecenlerde yuzugum kaybolmustu. bayagi aradim ama buldum sonunda de.
yuzunun ifadesi ya da verdigi etpki sordugu sorular ele verir onun yapip yapmadigini.
eger aldiysa bulunmus olmasina cok sasiracaktir.
ama ne olursa olsun o yuzuk bulunmadikca -ki nereye koydugunu iyi biliyorsan ve sen almadiysan onun almis olmasi cok buyuk ihtimal- sen artik o yuzukten umidini kes. ve gorumcen hep gozunun onunde olsun.
ben olsam esime kizarsa kizsin sorarim.
canim yanlis anlamani istemiyorum, 3 kurusluk sey icin de gunahini almak istemem ama bak kunyem kayboldugunda da gorumcem buradaydi. simdi sen gunahini alma diyeceksin ama boyleyken boyle oldu. ben o yzuugu oraya koydugumdan ve almadigimdan eminim. adimdan emin oldugum kadar eminim.
kizkardesinle sen mi konusursun ben mi de.
ama bence ustteki taktigi bir uygula suphelenirsen esine soyle.
ya da esine anlat. gunahini almak istemiyorum ama ben boyle boyle yapacagim. sen de yanimda ol. tepkisine dikkat et. biliyorum kimse kardesine konduramaz ben de hirsiz demiyorum ama bak bu bir hastalik. gecen bir bu iki. belki baskalarina da olmustur.
tepkisini sen de izle bana hak verirsen konusursun de.
esin de ikna olursa o aldi diye bence sen mi aldin diye konusmasin. yuzugu senin aldigini biliyoruz. lutfen geri ver bu konuyu kapatalim vs desin.
bizim mahallede birisi karisini bosadi bu yuzden. kadin etraftan calisp calip satiyor birseyler aliyor, kocasina vs de annem verdi babam verdi vs diyormus. adam bakti bas edemiyor, bosandilar.