• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem Kaynanamdan beter !

burcukececi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
75
0
6
Ankara
MERHABA arkdaşlar ; Eşimin annesi kendi yetmedıgı gibi bide kız kurusu ablasıyla uğrasıyorum. Sürekli ben hiç bi iş bilmiyormuşum gibi muamele yapıo her şeyi o ve annesi bilir ben ne temizlik bilirim ne bılasık yıkamayı arkdaş kalkında begenmıosanız kendınız yapın. Çarşafları bile ayda bi değiştiriolar kızlar ben böle görmedim annem benım cok temizdi eve gırınce yumoş kokardı annemın elleri bileeee bi başka kokardı temızlıkten yataga gırınce mis kokardı.Ama bunlar bı çarşaf atsam haftada bi carsafmı yıkanır dıolar? Böyle saçmalıkmı olur allah aşkına? Sürekli eleştiri, sürekli küçük görme sus sus nereye kadar eşim desen zaten benım arkamda değil ailemde ailem ben neysem çözemedim ... Şimdi bide görümcem bana küs sebebide benım eşimle tartısıp bi gunlugune kafa dınlemek için anneme gitmem ! Eşim gece dısarı cıksa bıle benden bılıolar neymiş onu ben böle yapmısım naparsa karı yaparmış gibi saçma sapan şeyler..Sizin oglunuz bekarkende gezıodu gecelerı dedım bu seferde evlendıgınden berı pek cıkıomuydu böle oluo... Görümcem hastanede calısıyo bebeklerimi kontrole o hastaneyee gidiorum Sanırsınızki orda bilgi işlemde değil bana başhekim bi havalar bi tafralar.. 12 hafta cagırmıstı doktor benı goturmedıler 2 3 hafta daha gecsın cınsıyetlerınıde ogrenırız dıye doktor kızdı sen neden gununde gelmıosun dıye 2 liyi taramayı geçirdin diye gorumcemede dedım hemen aksam yemekte dıoki burcuya doktor kızmısssss bilmem ne kendını hemen haklı cıkarmaya calısıo kafalarına göre muayane sistemi kuruolar sonrada suclu ben oluyrm arkadaş.. SEN NESİN BAŞHEKİMMİSİN .. bana bu kadar işkence edip hor gördüğünüz için Karnımdaki çocuklara bile merhamet etmeyip surekli kocamı fişfikleyip benden sogutmayı basardıgınız için size hakkımı helal etmiyorum ... Ben ne yaşadıysam ne bi eksiğini ne bi fazlasını aynısını YAŞA... :5: :5:

ne çok manyak var yaa!!
bugün bi arkadaş da anlattı görümcenin ettiklerini..
milletin aklı da işi gücü de yok herhalde..:8:
kız gelmiş senin ailen olmuş
gül gibi geçin di mi
ne bu afralar tafralar!!!:47:

ne çok manyak var yaa!!
bugün bi arkadaş da anlattı görümcenin ettiklerini..
milletin aklı da işi gücü de yok herhalde..:8:
kız gelmiş senin ailen olmuş
gül gibi geçin di mi
ne bu afralar tafralar!!!:47:

Sürekli eleştiro aynı annesine çekmiş :(
Herşeyi ben bilrim havasında ama iştende cok korkar işten hep kaçar :22:
Gıcık oluyorum günahım kadar sevmiyorum.
Bunu alacak biri çıksaydı bende rahat etseydim en azından azıcık nefes alsaydım :(
Annesine kalsa tüm ankara onu istio ama ben daha kapıda bi tane görücü görmedim :1:

Bence aynı evde yaşamak sizi psikolojikmen yıpratıyor. Bebekler doğmadan imkanınız varsa evinizi ayırın ve kapınızı kapatıp herşeye kulak tıkayın..göreceksiniz size iyi gelecek. Ayrı ev olmassa bu hep böyle devam edecek gibi görünüyor. Herşeyi takmamaya çalışın stres bebekleride etkiler.

Bence aynı evde yaşamak sizi psikolojikmen yıpratıyor. Bebekler doğmadan imkanınız varsa evinizi ayırın ve kapınızı kapatıp herşeye kulak tıkayın..göreceksiniz size iyi gelecek. Ayrı ev olmassa bu hep böyle devam edecek gibi görünüyor. Herşeyi takmamaya çalışın stres bebekleride etkiler.

Nasıl takmim takılmıcak gibi değillerki .. Evimiz inşaat aşamasında yapılıo daha cok var bitmesine.. Bıktım bunlardan :(
Akşam eve gidince bi an önce zamanın gecmesıni yatmayı ıstıyorum :(
Pazar olmasın istiyrm tum gün onlarla geçeceği için... :/ :5: :14:

Nasıl takmim takılmıcak gibi değillerki .. Evimiz inşaat aşamasında yapılıo daha cok var bitmesine.. Bıktım bunlardan :(
Akşam eve gidince bi an önce zamanın gecmesıni yatmayı ıstıyorum :(
Pazar olmasın istiyrm tum gün onlarla geçeceği için... :/ :5: :14:

Ne kadar kaldı evin bitmesine? İnşallah biran önce kurtulursun tahmin edebiliyorum yaşadıklarını:(

evlerinde girsin çocukların uykusu düzene
yoksa taşınınca bi daha bozulur:)
allah kolaylık versin inş o günler çabuk geçer
yoksa onlar akıllanıp da ne saçmalıyoruz böyle diyenee..

Allah yardımcın olsun eşin görmüyor mu olanları artık insanlara akıl sır erdiremiyorum insanlıktan çıkmışlar

ağızlarının paylarını ver altta kalma ezdirme kendini yapamıyorsan duymamazlıktan gel başka çaren yok

Sen hiç merak etme allh kimsenn yaptığını yanına koymak haksızlığa boyun eğme zaten hiç iş güç bilmezler yapılanı da beğenmezler.

Allah kocana da akıl versin ki iyiyi kötüyü ayrt etsn......hamilesin bi de anlayışlı olup aranızı bulacakları yerde ne ilgilendiriyo sa onları sizin şahsi hayatınız............allhım akıl ver kullarına............

eden bulur zaten canım.gün gelir o da evlenir o zaman hak verir sana.boşver takma kafana.sen eşinle iyi olmaya bak.

Eşim sanki çokmu destekçi daha bir kere benım haklı oldugumu gormedım aNNESİ ne derse o :22:
Bazen ölmek ıstyrm yasamak ıstemıyrm :14: :14:
Kaynanam geçen gelmiş dioki eşimin yanında burcunun işine gelmedıgı zaten işten kacacagı zaman ya sırtı agrır ya beli halbukisi hıcte ısten kacmam
Eşimde hiç bişey demedi ..Yukarda Allah (c.c.) Var... :5:
Ama bazen gercekten agrıo ben ıkı tane cocuk tasıyrm e be zalim vicdansız elini vicdanına koyyyy namaz kılıosun abdest alıosun ..
Sna neden numara yapim zaten tüm eşşekliğni ben yapmıommu :14:
Dilleriyle insan kıranı ibadetleri temizlermi ? ( Hz. Muhammed S.A.V. )

güzelim inşallah bu zulüm görenlerden, afralı kişilerden kurtulursun ,eşin ne diyor bu konuda?

MERHABA arkdaşlar ; Eşimin annesi kendi yetmedıgı gibi bide kız kurusu ablasıyla uğrasıyorum. Sürekli ben hiç bi iş bilmiyormuşum gibi muamele yapıo her şeyi o ve annesi bilir ben ne temizlik bilirim ne bılasık yıkamayı arkdaş kalkında begenmıosanız kendınız yapın. Çarşafları bile ayda bi değiştiriolar kızlar ben böle görmedim annem benım cok temizdi eve gırınce yumoş kokardı annemın elleri bileeee bi başka kokardı temızlıkten yataga gırınce mis kokardı.Ama bunlar bı çarşaf atsam haftada bi carsafmı yıkanır dıolar? Böyle saçmalıkmı olur allah aşkına? Sürekli eleştiri, sürekli küçük görme sus sus nereye kadar eşim desen zaten benım arkamda değil ailemde ailem ben neysem çözemedim ... Şimdi bide görümcem bana küs sebebide benım eşimle tartısıp bi gunlugune kafa dınlemek için anneme gitmem ! Eşim gece dısarı cıksa bıle benden bılıolar neymiş onu ben böle yapmısım naparsa karı yaparmış gibi saçma sapan şeyler..Sizin oglunuz bekarkende gezıodu gecelerı dedım bu seferde evlendıgınden berı pek cıkıomuydu böle oluo... Görümcem hastanede calısıyo bebeklerimi kontrole o hastaneyee gidiorum Sanırsınızki orda bilgi işlemde değil bana başhekim bi havalar bi tafralar.. 12 hafta cagırmıstı doktor benı goturmedıler 2 3 hafta daha gecsın cınsıyetlerınıde ogrenırız dıye doktor kızdı sen neden gununde gelmıosun dıye 2 liyi taramayı geçirdin diye gorumcemede dedım hemen aksam yemekte dıoki burcuya doktor kızmısssss bilmem ne kendını hemen haklı cıkarmaya calısıo kafalarına göre muayane sistemi kuruolar sonrada suclu ben oluyrm arkadaş.. SEN NESİN BAŞHEKİMMİSİN .. bana bu kadar işkence edip hor gördüğünüz için Karnımdaki çocuklara bile merhamet etmeyip surekli kocamı fişfikleyip benden sogutmayı basardıgınız için size hakkımı helal etmiyorum ... Ben ne yaşadıysam ne bi eksiğini ne bi fazlasını aynısını YAŞA... :5: :5:

valla ne yap et o evden uzaklas ya erken dogurcaksın ya allah korusun bebegını kaybedeceksın bu kadar gergın bir ortamda nasıl gececek hamılelıgın

güzelim inşallah bu zulüm görenlerden, afralı kişilerden kurtulursun ,eşin ne diyor bu konuda?

Eşim hep benı haksız bulur ben agzımı acmıomkı :( napym sanki ben onlara :( dolduruolar eşimi aşimde kendı aklıyla yasayamıo :(
Annesinin beynını ikisi kullanıolar ortaklaşa töbe töbe valla pskolojim bozuldu :1: :1:

Back
X