- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 777514" data-quote="eda_ak" data-source="post: 51567913"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=51567913"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-51567913">eda_ak .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Size gore dogrusu o olabilir. Bana gore degil.<br />
Mutlu haberleri paylasmak icin birini aramak bana tuhaf gelmiyor. Illa kotu gunumde mi arayacagim herkesi? Mutluysam mutlulugum onun da mutlulugu olsun isterim. Umursamadigim biriyse aramam. Tabii yakin cevreden bahsediyorum. Arayip amcaoglumun teyze kizina merhaba ben hamileyim demekten degil.<br />
Ben kadina hala olacagini mujdelemezken ne diye tebrik bekleyebilirim ki?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>yani kardeşi söylüyor zaten baba olacağını. ona da hala olacaksın diyor. daha ne ? ne alaka aramamak,, çok mu güzel bi davranış olmuş. ha herkes ettiğini illa ki bulur. şimdiye kadar görümcemle hiç tartışmadım aramızda hiç kötü bi olay geçmedi ama, bundan sonra önceden umursadığım gibi umursamam . eşim niye aramaıyosun diye sorarsa ona da ancak o şekilde söylerim. kimse benim hamileliğimi önemsemek zorunda değil, zaten olması gerekn de bu değil ama tebrik ve güzel dilekler demek ki herkesin harcı değilmiş, ne diyeyim</div>