görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

Konu neticelendi zaten daha ne yazmanı bekledi insanlar anlamadım pikniğe gitmedin lafını koydun bitti
Konulari dizi takip eder gibi takip ettikleri icin sonradan gorumce aileyi karistirdi mi? Es kisiyle baska kavgalar oldu mu? Gorumcenin yeni somurme planlari falan aklina takilmistir insanlarin :D

tam alman usulu olmus ayol bu :D ne demek herkes iki kilo et alsin. yahu birlikte gidilecekse herkes birseyler alir getirir..ne farkeder kimin ne getirdigi diycemde karsinda seni kullanacak insanlar varsa piknige miknige gitmem olur biter. pikniksizlikten olmuyorum ya :D kendi cekirdek ailenle git madem cok istiyorsaniz.

kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım :KK67:
Şimdi siz gitmeseniz görümcenler gidemeyecek mi ? Başka bir arabayla gidilseydi gidin diyebilirdim önceki konunu biliyorum, bu koşulda da hayır diyorum. Bu arada eşiniz de aynı benim eşim gibi saf bunlarla uğraşmak çok zor.:halay:

Back
X