Görümcem taraf tutuyor gibi hissediyorum

sezgin22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
26
12
3
34
Kızlar merhaba, size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
Eltimle küsüz, düğünümü mahvetmeye çalıştığı için tartıştık ve o günden beri konuşmuyoruz. Asıl mesele ise görümcemin tavrı. Her zaman eltime daha yakın oldu. Onunla yan yana gelince sürekli story’ler paylaşıyor, birbirlerine övgüler yağdırıyorlar. Ama benimle ilgili bugüne kadar tek bir şey bile paylaşmadı.Aramızda hiçbir sorun yok. hatta kocasından ayrıldığı için ona maddi anlamda destek olmaya çalışıyorum. Çocuklarına acıdığım için her gittiğimde gönüllerini hoş etmek, gezdirmek için çabalıyorum. Ama o sadece eltimle birlikteyken mutluymuş gibi story atıyor.
Takmıyormuş, umursamıyormuş gibi yapıyorum ama içten içe gerçekten kırılıyorum. Sanki görümcem taraf tutuyomuş gibi geliyor.
Sizce gereksiz alınganlık mı yapıyorum?

Eltimle küsüz, düğünümü mahvetmeye çalıştığı için tartıştık ve o günden beri konuşmuyoruz. Asıl mesele ise görümcemin tavrı. Her zaman eltime daha yakın oldu. Onunla yan yana gelince sürekli story’ler paylaşıyor, birbirlerine övgüler yağdırıyorlar. Ama benimle ilgili bugüne kadar tek bir şey bile paylaşmadı.Aramızda hiçbir sorun yok. hatta kocasından ayrıldığı için ona maddi anlamda destek olmaya çalışıyorum. Çocuklarına acıdığım için her gittiğimde gönüllerini hoş etmek, gezdirmek için çabalıyorum. Ama o sadece eltimle birlikteyken mutluymuş gibi story atıyor.
Takmıyormuş, umursamıyormuş gibi yapıyorum ama içten içe gerçekten kırılıyorum. Sanki görümcem taraf tutuyomuş gibi geliyor.
Hissettiğin şey kabak gibi ortada değil mi 🤣 acıma

diğerini senden dah a çok seviyor olması neden nefsine ağır geliyor?
Belki onun nefsine de senin “acıdığın için yardımcı olman” ağır geliyordur.
Ben acıdığımı belli etmeden yardımcı oluyorum. Kendisi de bu durumdan gayet memnun.

Sizin de nedensiz kendisine daha yakın hissettiğiniz insanlar vardır muhakkak illa bir iyilik görmüş olmak gerekmez kafası daha iyi uyuşuyordur bu bir taraf tutma değil ki

Sizin ona yardım etmeniz ya onda eziklik yaratıyor,ya da mecbur tabi ki diyerek burnundan kıl aldırmıyor,size eyvallah etmiyor.Her iki durumda da mesafe koymak en iyisi .Sizinle elektriği tutmuyor olabilir.Yardım yapmak isterseniz bile eşiniz üzerinden yapın,ama ben yardım yapıyorum hiç oralı olmuyor minnet etmiyor kafası varsa sizde ,lütfen yardım yapmayın bu düşünce yapısıda hoş değil....

Insanlar beni neden daha fazla sevmiyor diye merak ediyorsaniz, Kaf dağından gormeniz zor oluyor olabilir.

Gorumce akilli, hem sizden faydalaniyor, hem sizle yuz goz olmuyor.

Ben acıdığımı belli etmeden yardımcı oluyorum. Kendisi de bu durumdan gayet memnun.
İyi de yardım için size gelene kadar kaç kişi var. Yardım edilecekse onlar etsin. Siz de maddi yardım edip karşılığında canım cicim olmak istiyorsunuz. O çocukların annesi babası dedesi anneannesi dayısı varken ihtiyaçlarını sizin almanız doğru davranış mı? Bence sizi samimi bulmuyor, eltiyle yarışırken kendisini kullandığınızı düşünüyor ve fırsattan istifade o da sizi kullanıyor gibi.

Alingalik yap yapma sana bisey diyim mi ? Soguk ol 😉 haha hihi ayyy canim de ama soguk ol. Hic biseyini paylasma hic bisey hissetirme hic konusunu acma eltini sil kafandan. Görümcene de gül gec. Birak problemli olan eltinle görümcen olsun. Bir gün görümcen de eltinden bi darbe yer hic merak etme. Kimse yasattigin bedelini ödemeden gitmez bu dünyadan yavriiim bu gözler bu kulaklar nelere sahit oldu görümcem yok ama eltimle kaynanam var

Ben konu sahibini anladım. Bir ton para veriyorum ve bunun karşılığında hak ettiğim pohpohlanmayı görmüyorum egosunda. Bu bir çoğunuza kötü kalplilik vs olarak gelebilir, öyle de olabilir ama kimse egosuz mükemmel insan olmak zorunda değil.
Ki aile ilişkilerinde diğer eltiyi kör göze parmak sokar gibi öne alırken o zaman bu tarafın iyiliğini de kabul edip manevi karşılık dahi vermemek de sinir bozucu hissettirebilir.
Ben öyle düşünmez ya da hissetmezdim, sorun da etmezdim bu durumu ama hissettiğiniz şeyin normal olduğunu da biliyorum.
Bu durumda ya maddi desteği kesip mesafeyi açacaksınız ya da umursamayacaksınız. Seçim sizin.

Back
X