- Konu Sahibi broflovski
Merhaba arkadaslar,sizlere gorumcemle ilgili bir konuyu danismak istiyorum.Evleneli 8 ay oluyor ve yurt disinda yasiyoruz,esim ve ailesi yabancilar.Aslinda mutluyum ama ufak bir sorun daha da rahatsiz edici hale gelmeden onune gecme istiyorum konunun.Gorumcem bir kac yildir erkek arkadasi ile baska bir evde yasiyor ve 10 yillik baska bir arkadasi var,bu en yakin arkadas bir erkek...Kendi aralarinda kiskanma sorunu filan yok,hepimiz bu en yakin arkadasi severiz sayariz.Mesele bu degil,gorumcem evini tasimadan once su anda yasadigim evde yasiyormus,ben kayinvalidem ile yasiyorum,baska evimiz var ama gondermek istemedim tek basina oraya cunku seviyorum kayinvalidemi.Hem de yasli insanlarin aliskanliklarindan vazgecmesi zordur,bilirsiniz.Gelelim asil konuya,gorumcem bizim eve cok karisir,atmak istedigini atar,almak istediklerini alir,asiri titizdir tuvaletimizin yerlerini bile camasir suyu ve firca ile temizlememe ragmen benim temizligime guvenemez,tuvalate girecegi zaman klozeti camasir suyu ile yikar vs...Ama bunlarin hicbiri onemli degil.Yapsin,atsin...Zaten esyalar kendi ailelerine ait,yikama silme isi de benim isime geliyor :) Yasimi da yazayim ben 27,o 38...Asil sorun gorumcem bizim eve siklikla gelir ve cogu kez de bu en yakin erkek arkadas ile gelir.Malesef evimizde rahatca gezemiyoruz esimle,malum hava yaz...Esim de korumacidir yabanci olduguna bakmayin.Gecen gun biz banyodayken geldiler ve esim delirdi...O gun susup ertesi gun agzini acti ki ne acmak,annesi ve kardesini bayagi bir hasladi...Kardesine "Yillardir bu evde yasamiyosun,burda bi genc kiz var,kendi evin gibi kullanma,arkadasinla gelince zile bas yalnizsan ac anahtarla gir" dedi...Kardesi diklenince bizimki kufurlu degil de cok kalp kirici sekilde konustu annesine de kardesine de...Kardesi kustu fakat ayni aksam yine arkadasi ile bize geldiler...Inat mi yapiyodur nedir...Bir de ben henuz is bulamadim,kayinvalideme kardesi maddi yardimda bulunuyormus bazen kayinvalidem de onun icin kizin eve karismasina,arkadasi ile gelmesine bisi demiyor.Ama iki ev de esimin evi,istese anahtari degistirir kimseyi sokmaz...Fakat ben is buralara varsin istemiyorum,gorumcemi cok seviyorum.Ben bu sorunu nasil cozerim,evimin idaresini nasil alirim elime?Gorumcemin eve karismasinin altinda kendi evinde mutlu olmamasi yatabilir belki,enisteyle pek mutlu degil sanirim.yalnizca anahtarla yaninda erkek varken cat cat kapi acip eve girmemesini istiyorum ama anlamiyor.Bana bi akil verin arkadaslarim.Anne de darildi tabi,sorumluyu ben olarak goruyor olabilir sanki iki kardesi kusturmusum gibi gorunebilir ama baska bir adamin ben banyodayken evde ne isi olabilir?Nasil cozelim bu isi gonul kirmadan,daha kotuye donmeden?