GÖRÜMCEM VE ENİŞTESİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ay kadar önce bir konuda bir adam kendinden büyük bir kadınla beraber diye neredeyse herkes kocasına söyle diye konu sahibini dürtüyordu. Ben bu desteği okuyunca çok şaşırmıştım. Şimdi yine size ne milletin ilişkisindenciler gelmiş. Şaka gibi bazıları.

Konu sahibi, başıma böyle bir olay gelse ve katledilme durumum olsa pasif bir yolla ortaya çıkmasını sağlardım. Belki diğer görümcenin farkındalığını arttırmak için kocasının telefonunu kurcalamasını sağlayacak şeyler anlatırdım. Adamınki mesela şifreli mi? Görümceyle beraber otururken aldatan kişinin telefonuna şifre koyduğundan bahsederim. Yavaş yavaş işlerdim. Ahlaklı görümce varken de belki de Müge Anlı'dan bir bölümü telden seyredip abartmayacak şekilde tepkiler verin. Hikaye sonunda da yanan kişiler aldatanlar olmalı. Belki görümce tırsar da vazgeçer.

En fazla yumruklaşacaklarını bilsem açığa kolay çıkarırdım ki sizde silahlar konuşursa sıkıntı olur. Ben köy yerinde yaşayanlara güvenemem. Öldürmek kolaymış ve doğalmış gibi geliyor bazılarına.

olay ortaya çıkacakmış,bahanesi sizin ses kaydı olmuş,ses kaydı almanız yanlış da olsa sonuçta ortada bir durum var ve bunu diğer eşlerin bilmeye hakkı var,görmezden gelmek aynı suçu işlemek demek,ben olsam mutlaka ortaya çıkarmanın yollarını arardım, ahlaksızlık sizinki değil onlarınki.ve bu tarz şeylere karışma yorumlarına karşıyım,benim kocam yapsa bana haber verene teşekkür ederim ve erkenden bilmek isterim, ahlaksızlığa da göz yummam.

Bu işler lafla olmuyor malesef. Şu forumda bile kocam aldatsa öyle yaparim, şöyle boşarım diye yorumlar yazanlar aldatildiklarini öğrendikleri konularda kadını suçlamaya başladılar, gördük. 😀
Konuşmaya gelince herkes çok modern ama o iş öyle değil.

Turkiyede böyle bir aile içi ilişkiyi öğrenip bu haberi getirene de "çok teşekkürler böyle.bir şeyi bilmek isterdim sagolasin" diyip sonra boşanma davası acip gidecek kaç kişi vardır acaba??? Bana göre hiç yoktur. Ortalık baya karışır ve en çokta söyleyen zarar görür hatta bu fiziken de olabilir.
Boşuna insanları.gaza getirmemek lazım söyle söyle diye. Milletin uçkur derdine niye canını tehlikeye atmak zorunda olsun?

Sen, arkamdan dedikodu yapıyorlar mı diye ses kaydı alacaksın ve o ses kaydında dedikodu ötesi bir durum duyup, sileceksin öyle mi?
Hayırlı işler :işsiz:
Ben ne dense dedikodu duymak için ses kaydı alındığına inanmıyorum
Belki yanlış düşünüyorum ama 2 dakikalık tuvalet ihtiyacında özellikle enişteyle ne dedikodusu
Bir şeylerden sanki şüphelenilmiş

Bu işler lafla olmuyor malesef. Şu forumda bile kocam aldatsa öyle yaparim, şöyle boşarım diye yorumlar yazanlar aldatildiklarini öğrendikleri konularda kadını suçlamaya başladılar, gördük. 😀

Turkiyede böyle bir aile içi ilişkiyi öğrenip bu haberi getirene de "çok teşekkürler böyle.bir şeyi bilmek isterdim sagolasin" diyip sonra boşanma davası acip gidecek kaç kişi vardır acaba??? Bana göre hiç yoktur. Ortalık baya karışır ve en çokta söyleyen zarar görür hatta bu fiziken de olabilir.
Boşuna insanları.gaza getirmemek lazım söyle söyle diye. Milletin uçkur derdine niye canını tehlikeye atmak zorunda olsun?
Söylediklerinize harfi harfiyen katılıyorum
Ayrı ayrı 2 komşumun kocalarını yakaladığım halde eşlerine hiçbir şey söyleyemedim
Ortaya çıktığı halde valla iki kadında aşkım aşkım diye ortalarda geziyorlar
İyiki karışmamışım

Söylediklerinize harfi harfiyen katılıyorum
Ayrı ayrı 2 komşumun kocalarını yakaladığım halde eşlerine hiçbir şey söyleyemedim
Ortaya çıktığı halde valla iki kadında aşkım aşkım diye ortalarda geziyorlar
İyiki karışmamışım

Aynen ben daha kimseyi görmedim kocam aldatırsa affederim diyeni ama affediyorlar gayet.

kendisi söylemesin yakalatsın dedim ben de zaten,bir şekilde olayı öğrenmelerini sağlasın,ben olsam öyle yaparım ,daha önce yaptım,hiç ben olduğumu bile bilemediler

Bir ay kadar önce bir konuda bir adam kendinden büyük bir kadınla beraber diye neredeyse herkes kocasına söyle diye konu sahibini dürtüyordu. Ben bu desteği okuyunca çok şaşırmıştım. Şimdi yine size ne milletin ilişkisindenciler gelmiş. Şaka gibi bazıları.

Konu sahibi, başıma böyle bir olay gelse ve katledilme durumum olsa pasif bir yolla ortaya çıkmasını sağlardım. Belki diğer görümcenin farkındalığını arttırmak için kocasının telefonunu kurcalamasını sağlayacak şeyler anlatırdım. Adamınki mesela şifreli mi? Görümceyle beraber otururken aldatan kişinin telefonuna şifre koyduğundan bahsederim. Yavaş yavaş işlerdim. Ahlaklı görümce varken de belki de Müge Anlı'dan bir bölümü telden seyredip abartmayacak şekilde tepkiler verin. Hikaye sonunda da yanan kişiler aldatanlar olmalı. Belki görümce tırsar da vazgeçer.

En fazla yumruklaşacaklarını bilsem açığa kolay çıkarırdım ki sizde silahlar konuşursa sıkıntı olur. Ben köy yerinde yaşayanlara güvenemem. Öldürmek kolaymış ve doğalmış gibi geliyor bazılarına.
Orda aldatılan kadın konu sahibiydi ama, aynı şey değil. Aldatılan diğer görümce gelse konu sahibinin yerine, her şeyi açığa çıkar deriz yine. Konu sahibi kendinin olmayan bir davanın neden zararlısı olsun? Kimsenin haberi yok, böyle durumlarda yapan değil ortaya çıkaran yanıyor. Aldatılan kadın/adam çıkartsa kimse laf etme hakkını kendinde görmez, bunlardan biri değilsen yakarlar yani bu kadar basit.

Son düzenleme:
Alp dağları yakın bize evet.
Müge anlı tarzı program izlemiyorum ben
Söylemeye cesareti yoksa ne diye milletin ses kaydını alıyor, sanki görümcesi eniştesiyle fingirdemek yerine konusahibi hakkında dedikodu yapsa yüzleşemeye cesareti olacak
konusahibini burdanda bulmak zor değil, korkan böyle işlere hiç girmez
Acaba nerden biliyorsun yüzleşmeyeceğimi harbi ne çok boş yapan insanlar var

Ee ses kaydını görümcenize niye atmadınız? Kendinden bukadar eminseniz benim evimde siz ne işler karıştırıyorsunuz diye soramadınızmı ikisinede?
Yani ilk akla gelen buraya konu açmakmı oldu gerçekten?
O yüzden de çoğu kişi size inanmadı
Buna bende dahil
Çünkü ne tesadüf siz tam lavaboya giderken ses kaydı açıyorsunuz!! onlar fingirdeşiyor, gece birlikte olmak için plan yapiyor hemde sizin evinizde siz varken.
Buna siz inanırmısınız
Yanlarındayken neden kayıt açayım zaten oradayım siz yazmayın bence boşverin

Ben ne dense dedikodu duymak için ses kaydı alındığına inanmıyorum
Belki yanlış düşünüyorum ama 2 dakikalık tuvalet ihtiyacında özellikle enişteyle ne dedikodusu
Bir şeylerden sanki şüphelenilmiş
Hayır şüphelenmedim hatta duyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki

Öncelikle Merhaba,
Hemen konuya girmek istiyorum, ben çalışıyorum ve birkaç gün sonra fındık başlayacak bundan dolayı yemek yapması için büyük görümcem bize geldi eşim evde değil işteydi bende evde yoktum.

İş çıkışı eşim beni aradı küçük görümcemin kocasının beni alıp eve bırakacağını ve bizde kalacağını söyledi, neden diye sorduğumda sabah fındığa başlayacağımızı söyledi, neyse eve gittik görümcem yemeklerin birçoğunu yapmıştı, ben büyük görümcem ve küçük görümcemin kocası balkonda oturuyorduk sonra ben ses kaydını açıp lavaboya gittim, ses kaydını açma sebebim daha önce görümcem dedikodumu yapmıştı, sonrasında herkesin yatağını yaptım yattık ses kaydını dinleyeyim dedim aman Allahım görümcemle eniştesinin beraber olduğunu dinledim meğer ben lavaboya gittiğimde oynaşıyorlarmış, eniştesi görümceme gece yanına gelmesini onu özlediğini söylüyordu o da itiraz etmiyordu o an elim ayağım boşaldın ne yapacağımı bilemedim tabii sabaha kadar uyuyamadım.

Şimdi ben ne yapayım bana akıl verin, bu durumu ortaya çıkarayım mı eşime ya da başka birine söyleyeyim mi?
Çok kötü çıkmazdayım buradan başka kimseye anlatamam lütfen yardım edin ne olur😞
Konumu kapatır mısınız rica etsem Mune Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X