GÖRÜMCEM VE ENİŞTESİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim gerçekten içtenlikle cvp verdiğiniz için evet tvde görüyoruz ama bu kadar yakındaki kişiden böyle şeyler çıkınca çok tuhaf oluyorsunuz bu sefer tüm hayatı sorgulayıp herkesten şüphe duymaya başlıyorsunuz acaba başka kim var böyle benim kendi ailemde de mi vardır ve daha bir sürü sorgulama çok kötü bir durum inanın resmen ezildim soru işaretlerinin altında Allah verdi cezamı
Çok rezil bir durum, dediğim gibi görümcenizin size gelip kalmasını engelleyemezsiniz bir bahane sunamazsınız belki ama o enişteyi eşi olmadan evde misafir etmeyin, baldızına yan gözle bakan herkese bakar, ki baldız da ahlaksızmış insan kardeşinin kocasıyla nasıl birlikte olur? Böyle insanlar bir de başkalarının namusunu ahlakını sorgular kendilerine bakmadan🤦‍♀️

Elinizde kanıt yoksa niye dert ediniyorsunuz ki amacınız ne??? İnkar edip geçerler ya da cidden başınıza bir iş felan da getirebilirler, Müge Anlı'da bu gibi olaylar çok. Artık insanlarla aranıza mesafe koymayı ve sizi ilgilendirmeyen mevzulara burnunuzu sokmamayı öğrenin. Herkes bir gün pişman olur hayatına çeki düzen verir, aileler de barışır olan size ve eşinize olur. Hep öyle olmuştur. Eşinizin düzeltemeyeceği şeylerle ilgili sır paylaşarak ömür boyu ağır bir yük yüklemeye hakkınız yok. Görümcelerinizi yatıya vs kabul etmeyin, merhabalık muhabbetten de ileriye gitmeyin.

Allah korusun şimdi ses kaydı almak isteğimi mi tartışalım tamm yanlış kabul ediyorum ama ortada daha da büyük yanlış var
Yanlışı siz başlatmışsınız. Özel hayat ihlali diye bir şey var. Başkalarının uçkurunun derdi size mi düştü? Oldu olacak şantaj yapın

olay ortaya çıkacakmış,bahanesi sizin ses kaydı olmuş,ses kaydı almanız yanlış da olsa sonuçta ortada bir durum var ve bunu diğer eşlerin bilmeye hakkı var,görmezden gelmek aynı suçu işlemek demek,ben olsam mutlaka ortaya çıkarmanın yollarını arardım, ahlaksızlık sizinki değil onlarınki.ve bu tarz şeylere karışma yorumlarına karşıyım,benim kocam yapsa bana haber verene teşekkür ederim ve erkenden bilmek isterim, ahlaksızlığa da göz yummam.

Söylerseniz namus cinayetine kadar gidecek durumlar olabilir.Bizim ülkemizde erkeklerin dibine kadar aldatma hakkı var ama kadin aldatınca namus cinayetine varan durumlar oluyor ne yazık ki.Malum cok namuslu bir milletiz(!) Kardesimizin kocasina göz dikeriz baldızımıza göz dikeriz ama olsun en namuslu biziz.O yüzden duymamıs gibi davranin zaman her seyi gün yüzüne cıkarır zaten tetigi çeken siz olmayın

Sanane be kardeşim.
Sanane.
Kim ne yaşıyorsa yaşasın, sana vazife bir şey yok.
Abartmayın ya. Eğer etik olmayan, yanlış bir davranış varsa bunu söylemek doğru bir harekettir. Asıl susmak yanlış olandır. Ne demek sana ne?
Mesela küçük bir çocuğun tacize uğradığını gitsek şey mi demeliyiz bana ne???

Bir karadenizli olarak konuya inanmadım çünkü fındık daha başlamadı 😅😅
Bizde 3 ağustosta başladı Yengeç, Giresun'luyum.
Karadeniz'in her bölgesinde aynı olmuyor fındık başlama tarihleri.
Ama tabi konu hakkında bir şey diyemeyeceğim umalım da sahte olsun..

Gerçekse çok iğrenç ve bayanın içinde bulunduğu durum çok kötü :(

Sen, arkamdan dedikodu yapıyorlar mı diye ses kaydı alacaksın ve o ses kaydında dedikodu ötesi bir durum duyup, sileceksin öyle mi?
Hayırlı işler :işsiz:

Benim bildiğim bir ailede böyle bir şeyi ortaya çıkaran kadın katledildi. Hem de aldatan kadının kocası tarafından, adam karısına iftira atıldığına inandı. Sonradan doğru olduğu ortaya çıktı adam hapse kadın mezara girdigiyle kaldı ilişkiyi yaşayanlara bir şey olmadı. İnsanların ne tepki vereceğini öngöremiyoruz dolayısıyla susmak daha sağlıklı geldi bana da.
Elinde delilde yok, bu elinde delil olmadan söyleyecek biri değil. Burada görümcelerinin dedikodusunu yapıp haz alıyor, hoşuna gidiyor konu sahibinin

olay ortaya çıkacakmış,bahanesi sizin ses kaydı olmuş,ses kaydı almanız yanlış da olsa sonuçta ortada bir durum var ve bunu diğer eşlerin bilmeye hakkı var,görmezden gelmek aynı suçu işlemek demek,ben olsam mutlaka ortaya çıkarmanın yollarını arardım, ahlaksızlık sizinki değil onlarınki.ve bu tarz şeylere karışma yorumlarına karşıyım,benim kocam yapsa bana haber verene teşekkür ederim ve erkenden bilmek isterim, ahlaksızlığa da göz yummam.
İnanın bilmiyorum ne yapacağımı

Evet amacım sadece buydu yeri gelince suratına vurmak ama böyle bişeyle karşılaşabileceğiniz aklımın ucundan değil kıyısından köşesinden Bile geçmezdi
Ee ses kaydını görümcenize niye atmadınız? Kendinden bukadar eminseniz benim evimde siz ne işler karıştırıyorsunuz diye soramadınızmı ikisinede?
Yani ilk akla gelen buraya konu açmakmı oldu gerçekten?
O yüzden de çoğu kişi size inanmadı
Buna bende dahil
Çünkü ne tesadüf siz tam lavaboya giderken ses kaydı açıyorsunuz!! onlar fingirdeşiyor, gece birlikte olmak için plan yapiyor hemde sizin evinizde siz varken.
Buna siz inanırmısınız

Ee ses kaydını görümcenize niye atmadınız? Kendinden bukadar eminseniz benim evimde siz ne işler karıştırıyorsunuz diye soramadınızmı ikisinede?
Buna bende dahil
Çünkü ne tesadüf siz tam lavaboya giderken ses kaydı açıyorsunuz!! onlar fingirdeşiyor, gece birlikte olmak için plan yapiyor hemde sizin evinizde siz varken.
Buna siz inanırmısınız
O kadar kolay mı bir anda ses kaydını atabilmek mantıklı düşünerek cvp verin lütfen

Buna bende dahil
Buna siz inanırmısınız
Söylesin de el birliğiyle ortadan kaldırsınlar kadını.
Böyle bir durumda aldatanlara hesap sormak intihardır, kimsenin olayı bilmediğini anlarlarsa kötü sonuçlar olabilir.

Söylesin de el birliğiyle ortadan kaldırsınlar kadını.
Böyle bir durumda aldatanlara hesap sormak intihardır, kimsenin olayı bilmediğini anlarlarsa kötü sonuçlar olabilir.
Kim kimi kaldırıyor yahu, çok fazla film mi izliyorsunuz?
Madem korkuyor, buraya konuda açmasın. Belki görümcelerden biri burayı okuyor? Nickden ve olaydan bulmak çok zor olmaz.
Nasılsa kaydıda silmiş ne diye napsam diye soruyor madme birşey yapmayaca

Kim kimi kaldırıyor yahu, çok fazla film mi izliyorsunuz?
Madem korkuyor, buraya konuda açmasın. Belki görümcelerden biri burayı okuyor? Nickden ve olaydan bulmak çok zor olmaz.
Nasılsa kaydıda silmiş ne diye napsam diye soruyor madme birşey yapmayaca
Film mi? Nerde yaşıyorsunuz Alp Dağlarında mı?
Müge Anlı’da kaç tane olay gördük bir şey gören, duyanın ortadan kaldırıldığı.
Ben olsam ya susarım ya da bunların eşlerine direkt söylerim enayi miyim gidip kız siz berabermişsiniz diyecek.

Öncelikle Merhaba,
Hemen konuya girmek istiyorum, ben çalışıyorum ve birkaç gün sonra fındık başlayacak bundan dolayı yemek yapması için büyük görümcem bize geldi eşim evde değil işteydi bende evde yoktum.

İş çıkışı eşim beni aradı küçük görümcemin kocasının beni alıp eve bırakacağını ve bizde kalacağını söyledi, neden diye sorduğumda sabah fındığa başlayacağımızı söyledi, neyse eve gittik görümcem yemeklerin birçoğunu yapmıştı, ben büyük görümcem ve küçük görümcemin kocası balkonda oturuyorduk sonra ben ses kaydını açıp lavaboya gittim, ses kaydını açma sebebim daha önce görümcem dedikodumu yapmıştı, sonrasında herkesin yatağını yaptım yattık ses kaydını dinleyeyim dedim aman Allahım görümcemle eniştesinin beraber olduğunu dinledim meğer ben lavaboya gittiğimde oynaşıyorlarmış, eniştesi görümceme gece yanına gelmesini onu özlediğini söylüyordu o da itiraz etmiyordu o an elim ayağım boşaldın ne yapacağımı bilemedim tabii sabaha kadar uyuyamadım.

Şimdi ben ne yapayım bana akıl verin, bu durumu ortaya çıkarayım mı eşime ya da başka birine söyleyeyim mi?
Çok kötü çıkmazdayım buradan başka kimseye anlatamam lütfen yardım edin ne olur😞
Bu konu fake falan mı ya şok geçirdim şuan

Film mi? Nerde yaşıyorsunuz Alp Dağlarında mı?
Müge Anlı’da kaç tane olay gördük bir şey gören, duyanın ortadan kaldırıldığı.
Ben olsam ya susarım ya da bunların eşlerine direkt söylerim enayi miyim gidip kız siz berabermişsiniz diyecek.
Alp dağları yakın bize evet.
Müge anlı tarzı program izlemiyorum ben
Söylemeye cesareti yoksa ne diye milletin ses kaydını alıyor, sanki görümcesi eniştesiyle fingirdemek yerine konusahibi hakkında dedikodu yapsa yüzleşemeye cesareti olacak
konusahibini burdanda bulmak zor değil, korkan böyle işlere hiç girmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X