• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcem ve esinin rahatligi

Kafam-karisik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
3.626
4.801
63
33
Arkadaslar bnm skntim aslinda esimin buyuk ablasigilin surekli esimi sofor gibi kullanmasi
Esimin ablasigilin maddi durumu iyi evleri var hatta daha iyi bir eve tasinmayi dusunuyorlar ama kendilerine bi turlu araba almiyorlar cunku her islerini bizim arabayla hallediyorlar cocuklarinin dersanesi kursu hepsinde esime diolar yada tatile giderken bizim arabayi istiolar surekli annesigile gidiolar esim birakio evlerine vs vs. Ve surekli kapida bekletiolar en az 10 dakika kapilarinin onunde almayi beklioruz ayrica bi kere bile benzin katmiyorlar sorun benzin katip katmamalarida degil ama artik bu kadar herseyde boyle yapmalarida ister istemez canimi skio sizce bn mi yanlis dusunuyorum tamm kardesler arasinda boyle seylerin lafi olmaz ama haftasonu surekli onlarin cocuklarini sinava goturmekle mesgul
esimin ve bnmde bi ozel hayati var sonucta ve bir tek tatilde kafa dinleyebiliyoruz onlarin sayesinde o da kalmadi

Esinle konussan bir iki kere musait değilim yada farklı bi bahane üretse belki anlarlar sürekli yapıyolarsa tabiki siz haklısınız hiç hoş değil kardesde olsa herkesin bi hayatı var

Haftasonu yine bir deranede deneme sinavi varmis evimize yarim saat uzakta esim uzak oralari tam bilmiorum dedi gorumcemin esi navigasyonla bulursun dedi esimde kotu olmamak icin istemesede yapio su an istese 4-5 araba alir ama sirf daha iyi bir ev almak icin almiyor

O zaman önceden plan yapın o saatte şuradayız deyin

Ya da navigasyonla bulursun diyene taksiciler bilir zaten yolu denir bence

Yani gorumcenize ve kocasina kizmayin. Bence en buyuk suclu esiniz.
O bu kadar yuz vermese kimse kimseyi bu kadar rahatsiz edemez. Esinizle konusun. Kotu olmak istemiyo falanlar bahane. Bunun yuzunden kotu olucaksada kendi bilir,deyip resti cekse. Yapamazlar. Kendisini kullandiran esiniz. Uzgunum. Hayirli geceler

Aslinda bekarken boyle alistirmis simdi yok desede bi sekilde israrla yine yaptiriolar ilk baslarda bn pek onemsemiyordum ama artik enayi yerine koymaya basladi esimin yuzu cok yumsak ama onlarda yuzsuz yani

Arabada bir ortaklıkları var mı. Ya da alınırken maddi yardımları oldu mu

Tabikide kardesler arasinda lafi olmaz. Ama maddi durumun cok iyiyse daha iyi bir eve tasinacak kadar paran varsa. Bi araba da alirsin. 15 bine de araba var 100 bine de herkes butcesine gore. Bu biraz nasilsa var getirip goturen hali hazirda bekleyen. Neden alalim insan kullanalim modu.

Ben olsam ehliyetin varsa haftasonu sürekli arabayla başka yere kaçardim.yoksa da hemen alırdım.
Arabayı ne zaman isteseler uzaktayım işte araba bana lazım falan bahane uydurur dun.
İki üç seferden sonra dank eder onlara

bütün suç eşinizde, sizi enayi yerine koyuyorlar. Çok yazık. Size harcaması gereken zamanı, sizin ve çocuğunuzun rızkını onların peşinde harcıyor.
Sizin kardeşiniz olsa aynı saygıyı gösterir miydi acaba eşiniz?

bütün suç eşinizde, sizi enayi yerine koyuyorlar. Çok yazık. Size harcaması gereken zamanı, sizin ve çocuğunuzun rızkını onların peşinde harcıyor.
Sizin kardeşiniz olsa aynı saygıyı gösterir miydi acaba eşiniz?
Esim o yonden cok iyi bnm kardesimde olsa ayni sekilde davranirdi ama bnm kardesim yarim saat yurucek olsa gelin bni alin demez kendi caresine bakar

En iyisi eşinize arabayı sattırın bir süre idare edin. Belki onlar zorlanırsa araba alırlar.
Hamile olunca cok lazim oluyor yoksa bnmde aklimdan gecmiyo degil

Kabul edilemez birsey bu.
Boşanma ve garantili sinir sistemi bozma sebebi.
Siz deyin bari eşim size birsey diyemiyor ama lütfen kendinize bir çare bulun.
Eşiniz sizi döverse olmadı boşanirsiniz

Kv ne söyle açıkça söyleyemiyorsan da rahatsızlığını hissettir bu durumun huzurunuzu bozmaya başladığını ima et

Back
X