Görümcem ve oğlum

Kayın valıdenızle konusun bu durumu en ıyı o bilir kızının durumunu ve onunla nasıl konusabılecegını.. Sizin söyleyecegınız hersey cok batabilir ... Muhtemelen benden once oldu bana ahkam kesıyor bıle dıyebılır.. Psikolojisi bozulmus olabilir Kendi bebegıne de bagırıp cagırıyormus o yuzden sızın bebegınızede bagırmasını anlamanız gereklı.. Onu bu davranıstan vazgecırmek cok onemlı.. Kendı cocugununda saglıgı ıcın..

Görümcenizin içinde bir canavar gizliymişte lohusalık sendromunu bahane edip o canavarı içinden çıkarmış gibi. Kızıma doğum yaptığımda yeğenim 2 yaşındaydı ve o da bebeği çok merak ediyordu. Eğer bizdeyse ya da ben onlardaysam emzirirken, üstünü değiştirirken sürekli meraklı bakışlarla bakıp sorular soruyordu bende bütün sorularını cevaplıyordum. Hatta çantadan kıyafetlerini çıkarıp sence bebek hangisini giyinsin halacağım diyordum o kadar hoşuna gidiyordu ki anlatamam. Sana büyüyüp konuşmaya başladığında abla diyecek dedim bir gün, akşam babası geldiğinde daha kapıda büyük bir sevinçle söyledi. Baba bebek benim kardeşim bana abla diyecekmiş büyüp konuşunca bende onu parka götüreceğim diye mutlulukla anlattı.

lohusalık depresyonuna girmiş, zor bi süreç geçiriyo belli ki onu anlarım amaaaa, benim çocuğuma bağıracak birisi?
alnını karışlarım vallahi anlamam lohusa falan.. hem de benim evimde, benim olan bi eşya yüzünden bağıracak? Allah bana düşürmesin öyle birini.. doğduğuna pişman ederim alimAllah...
el kadar bebeğine bile bağırıyomuş yazık o bebeğe kuzum ne suçu var ki... ruh hastası bi a nneye sahib olmak onun suçu mu...

çocuğuma bağıranın ağzını yırtarım.

Bağırmaması gerekir haklısınız ama birde onun açısından bakmak lazım. Hiç lohusa olmadım psikolojisi nasıldır bilmem ama daha yeni hayata başlamış çocuğa yeni alışmaya başlamış kendi çocuğuna bile bağırırken 3buçuk yaşındaki çocuk da daha zor gelmiştir. Kayınvalideniz bakıyormuş ama çocuk da merakından bence kadının peşinden ayrılmıyor o da sonunda dayanamıyor olabilir(bağırması kesinlikle doğru değil ama dediğim gibi o psikolojiyi bilemiyorum) en iyisi bu süreçte çocuğa bakacak başka birini bulmak ve uzak olmak

O ara annem anjiyo olduğu için kv daha sık ilgileniyodu. Şimdi daha iyi olduğu için ona bırakıyorum. Görümcemin yanına uğramam gerektiğinde tek gidiyorum. Biraz da böyle deneyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…