• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorümcem yetiştirdi

:)) ben de diyorum acaba ne diyor :KK70:
Ya çok fena kafam karışık :D kafamda 40 tilki dolanıyor 40 inin kuyruğu da birbirine değmiyor :) ama yine de anladım sonradan yanlış anladığımı :d olsun görümce için de geçerli sözlerim ..niye gelinsin diye idare edeceksin ..hakedene hakkını vermek gerek ..esin beyefendiye de gerkirse bir ayar çek ,karışmasın ilişkinize ..sonucta yetişkin insanlarsınız ve kendinizi kurtarabilirsiniz. .dış güçlere ihtiyaç yok ..kardeşini düşündüğü kadar seni de düşünsün azıcık zahmet olacak ama ..

Anlayamadim? Derdimi bana sorsa diye dusunuyorum.Abisi ne bilsin ki benim dusuncelerimi illa kendince onuda araya katmak istiyor.
Ne bileyim ben yaa aramis iste. Ne var bunda insanlari kumanda etmeyin artik.. Aramis sizde soguk davranmisiniz canim demisiniz o dememis aile faciasimi oldu ne oldu??? Hayatinizin merkezine illaki bir sorun koymayin..relax olun..sen canim dersin o demez gercekten bir sorun olsa da onunla ugrassam kaosunu siz yaratmissiniz..

Ne bileyim ben yaa aramis iste. Ne var bunda insanlari kumanda etmeyin artik.. Aramis sizde soguk davranmisiniz canim demisiniz o dememis aile faciasimi oldu ne oldu??? Hayatinizin merkezine illaki bir sorun koymayin..relax olun..sen canim dersin o demez gercekten bir sorun olsa da onunla ugrassam kaosunu siz yaratmissiniz..

Degisik guzel bir açıdan bakıyorsunuz tabi ki buyuk bir mesele degil ama o bana hep sinir olacagimi bile bile tatliskom der vallahide sinir olurum.ben hicbirsey demek istemiyorum.sevmiyorum cicim tatlisim.abisini de bana kötuleyip durur sonra abi abi olur.Evet dert etmesem iyi abur cubur yiyeyim gecer bazen kafam takiliyor

Ha bu arada deniz terligim sende mi kalmis diye aradi yoksa bana merakından degil.ben de kuma gömmüşsündür dedim.

Esin sana ne dedi ? Bunda ne barkı ara hesap sor. Kötü bir şekilde değil neden abini aradın bana sorabilirdin herhangi bir soğukluk yok vs bişey diyebilirdin. Eşine şöyle ve böyle yap. Sonra da 7 8 ay konuşma daha.

Back
X