Görümcem yüzünden eşimle hep tartışıyoruz

jjansett

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
59
0
36
İstanbul
KIZLAR MERHABA,
Eşimle yeni evlendik. 1 ay bile olmadı.kızlar ben görümcemden çok çektim. Halada aynıyız.Ben onu Allah'a havale ediyorum.Dilerim ki biran önce evlenir de aynısını yaşar.Size kısaca anlatayım. Bende evin tek kızıydım o da.. ama bunu erkek gibi yetiştirmişler. Düşünün misafir gelince misafilerle oturuyor annesi de misafire hizmet ediyor. Her neyse en son ki olayı anlatayım. Bunlar ev kiraladı.Ev bir hafta tutulu kaldı.taşınmaya bir gün kala halasını çağırdılar.temizlik yaptılar. ben gidemezdim çünkü ben çalışan bir bayanım o haftada belim tutulmuştu.Eşim biliyordu halimi.Bu yüzden hiç bir şey demedi. Neyse taşınma günü geldi.Temizliğe gidemedim bari ufak tefeğe yardım edeyim dedim.bakmayın evde eşyaları çok az ve kaba eşya. ikinci evleri çünkü.Haftada bir günüm var diye kendi evimi sildim süpürdüm 2 saat geç gittim.Baktım benim görümce'nin bir elinde telefon bir elinde toz bezi mıymıy bir şekilde ortada geziyor. zateen düğünümde dahi yanıma gelip birşeye ihtiyacın varmı vs demeyen insanla niye konuşayım ki. Baktım annesi ve halası mutfağı diziyor.gorumceden hayır yok. gittim salonu ve odaları sildim sardım sonrada ütü yaptım dolaplara yerleştirdim.Bu sırada eşim markete gitmiş.Turşuyu çok seviyorum diye turşu almış.Masayı hazırladım.mutfakta tabağa koydum eşimle gülerek yiye yiye salona geldim. Sesli sesli abi sen yanıma otur diyor. ben sanki onun yanında oturmaya bayılıyordum. Neyse tabağı masaya koydum. Abi sen mi aldın dedi. eşimde evet noldu dedi. ona göre yiyicem de dedi.Eşim duymadı keşke duysaydı... Sessizliğimi korudum sustum keşke susmasaydım.Ben aldım ne oldu yemeyecek misin yemezsen yeme deseydim.Bakmayın görümcem küçük değil 25 yaşında benden 2 yaş büyük.Bunun gibi daha bir çok olay... insan anca bu kadar fesat olabilir.... Bir de öyle iki yüzlü ki bana hakaret dolu mesajlar atıyor sonra abisine akşam yemeğe getirsene diyor.. Ben ömrübillah böyle şeytan görmedim.Bu iki yüzlülüğü yüzünden eşimle çok tartışıyoruz.Ne yapacağım kızlar...

Ah bu görümceler yok mu .Belli ki seni kıskanıyor ne demek evde birşey yapmıyor sen yabancısın sen mi yapıcan o oturcak diye temizlik ama sen iyilik yapmışsın yardım etmişsin söylediklerine bak.Yaşıda küçük değil yani koca kız ayıpladım yani ama var böyleleri yüzsüzler.Bence siz hiç muhattap olmayın eşinizde kardeşinin davranışlarını görecektir.İçiniz rahat olsun .

İnşaallah görür. Buna benzer o kadar çok şey yaşadım ki..

Hakaret dolu mesajı niye göstermediniz eşinize?
Bana görümcem hakaret etcek bende sessiz kalıcam.
Karşıma geçip adam gibi özür dilemeden kapımın eşiğinden sokmam o kadını..

allah sabır versin canımm ama sabırda biyere kadar.Bendede 4 tane görümce var ama benm derdim en büyükleriyle biz bir sürü olaylar yaşadık 4 senelik evliyim 2 senede nişanlı kaldım 6 senedir çekiyrm yani laf söz herşey sustum sustum 2 hafta evvel bir patladım yapıştım saçlarına allah neverdiyse şimdi ne gelir ne gider ne karışır dediğim gibi tatlım sabırda bir yere kadar...

Hakaret dolu mesajı niye göstermediniz eşinize?
Bana görümcem hakaret etcek bende sessiz kalıcam.
Karşıma geçip adam gibi özür dilemeden kapımın eşiğinden sokmam o kadını..

Ben susmakla onu çok güzel utandırıyorum zaten. Benden cevap gelmediğini görünce küçüldükçe küçülüyor. Bu konuyu annemle konuştum. Samimi olma ama millete karşı merhabanı da kesme diyor. İleride belki konuşurum ama asla kendimi kullandırmayacağım.

Utanacak adam olsaydı karşınızda zaten bu dediklerinizi yapmazdı..
Samimi olmamak en iyisi.

Siz siz olun istediğiniz kadar kızın edin ama beddua etmeyin.. :) İnsanlar 25 yaşına gelebilir ancak hala çocuk gibi davranabilirler, sallamayın derim, samimiyetinizi de dengede tutun olsun bitsin. Zaten çalışıyorsunuz, sürekli bir araya gelecek değilsiniz.

Onlar cadı görümce sende cadı gelin olmuşsun ehe ehe :))

Beddua değil ki canım :) Yaşasın ve görsün ki anlasın demek istedim :) Siz siz olun bekar kız kardeşi olan koca bulmayın :)))

bir görümce olarak vakti zamanında ben de abimin eşine çok çektirmiştim... evlendiklerinde ben 20 o ise 28 yaşındaydı... ama Allahı var yengem beni çok olgunlukla karşıladı iyi idare etti...tüm kaprislerimi saygısızlıklarımı çocukluğuma verdi benim seviyeme inmedi çok olgun idare etti beni... şuan 25 yaşındayım ve çom pişman oluyorum ona yaptıklarıma söylediklerime ( ama inanın tüm sebebi abimi kıskanmam onun başka bir kıza sevgi göstermesini kabul edemememdi... ama bir iki yıldır aklım başıma geldi onunla daha çok empati yapıyorum ve onu seviyorum... helal olsun ben onun yerinde olsam o şekilde davranamazdım...

lakin sizin görümceniz baya da olgun yaşta 25 yaşındaymış... ama demekki olgunluk yaşla olmuyor... emin olun kıskançlıktan yapıyor... sen sakin onun seviyesine inme gül geç takma kafana... eminim ileride o da anlayacaktır yaptığı saygısızlığı ( yani inşallah :))

Beddua değil ki canım :) Yaşasın ve görsün ki anlasın demek istedim :) Siz siz olun bekar kız kardeşi olan koca bulmayın :)))

hahahahah ben mümkünse kızı erkeği geçtim koca bulmayım artık canım, memnunum halimden :))))) o yazdığınızda bedduanın bir çeşidi o açıdan söyledim sadece.. Allah hakkında hayırlısını versin, Allah ıslah etsin demek her zaman daha iyidir.

bu duruma en başından beri sustuğum için geldim zaten...ama artık ezdirmem kendimi bunun sinyalinide o olayla vermiş oldum zaten bundan sonra 100metredn fazla yaklaşsın bakalım yanıma asıl ozamn görücek cadılığı...sana tavsiyem tabiki böyle şeyler yaşamaman bunun içinde yıpratma kendini ve kesinlikle susma...

Benimde 2 tane abim var. Biri evli ben 20 yaşındayken evlenmişti. Üstelik yengem benimle yaşıttı. Yengemi o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Benim kız kardeşim yok ama o bana kardeşten daha yakın olmuştur. Abimle aralarında bir sorun olduğunda karışmam. Karıştığım yerde ise eşit davranırım. Ben arada yapıcı olmazsam yardımcı olmazsam yaptığım büyük günah olur.

Bizim sonumuz inşallah böyle olmaz :)

canım diğer konunu da okudum. ilk ay için sansasyonlu bir evlililiğin var inşallah düzene girer her şey de sen de rahatlarsın. bu görümceleri görmezden gelmek en iyisi. ne yaparsa yapsın. sen eşine ve evine dön. :))

25 yaşında mı
Ben okuyunca 15 yaşında sanmıştım
Sana tavsiyem o hakaret mesajlarını muhakkak eşine göster ama muhakkak

bendede 4 görümce var hepsi birbirinden beterdi olgunlasmalari baya Zaman Aldi basgöz olma evlenince düzelir yada sana kendi özelini anlatmaya baslarsa gönül ister kalpler kirilmasin ama malesef oluyor bu tür seyler abisi konussa onun yaninda sana ters konustugunda daha iyi, öbür türlü abimi ögretiyor der

Onun özelini hep biliyorum.Neler neler yaptığını abisi bir öğrense elinde kalır.İnsanlık bende kalsın diyorum susuyorum.

bendede aynı dert var o şeytansa sende görmcnn attığı mesajı okut eşine sende eşinn görmedği yerde lafı sok eşin gelince normal davran yap biliyorm sen iyi niyetlisin yaapmysn ama yapmazsan tepene biner ben yapamıyorm bari sen yap eşine söylerse inkar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…