• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcem yuzunden evliligimden vazgececegim...

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..

Eşinle konuşmadan bu kadar celallenme, dur bakalım adam çözer belki sorunu... Sana hak verir müdahale eder belki, bilmiyorum eşim bu konuda bana hak verse birşeyler yapmaya çalışsa ben evliligimden vazgeçeceğim fln demem mesela.

Anahtarı da al çocuk korkuyor kapıyı tıklatın de, gerekirse defalarca defalarca söyle. Görümcenin kızına da söyle, muhtemelen bebeği sevdigi için gelmek istiyordur onu korkuttuğunu bilirse el kdr çocuk anlayışlı davranabilir.

Sorunun çözümü son cümlenizde saklı. Şimdiye kadar eşinizle konuşmamış olmanız hata.

İlk iş anahtarı alın kv den, çocuk uyanıyor korkuyor o yüzden bu şekilde gelmeyin deyin görümcenize de. Eşiniz sizin sıkıntınızı bilmiyor mu?

Defalarca soyledim gorumceme cocuk korkuyo huysuz oluyo lutfen girmeyin bu sekil. Tamam diyo 2 gun sonra geri ayni sekil. Esimle konustum her defasinda söyle rahatsız oldugunu diyor ama bu sefer diyeceğim ya sen söylersin guzelce yada bu iş kotuyee gidecek

Eşinle konuşmadan bu kadar celallenme, dur bakalım adam çözer belki sorunu... Sana hak verir müdahale eder belki, bilmiyorum eşim bu konuda bana hak verse birşeyler yapmaya çalışsa ben evliligimden vazgeçeceğim fln demem mesela.

Anahtarı da al çocuk korkuyor kapıyı tıklatın de, gerekirse defalarca defalarca söyle. Görümcenin kızına da söyle, muhtemelen bebeği sevdigi için gelmek istiyordur onu korkuttuğunu bilirse el kdr çocuk anlayışlı davranabilir.

Gorumceme defalarca soyledim ama vurdum duymaz biri umrunda degil tek kendi rahatını düşünür. Eşimde diyo ne yapabilirim sen soyluyosun işte.

Gorumcemin kizi 2 yasinda tabi bilemiyor ama yaninakilerin hatasi ben cocuga bisey demiyorum.

2 yıl bekle herkesi varolan duruma alıştır kocana bile söyleme şu dakikadan sonra reform yapacağım de. Bir daha başlık açacaksınız çünkü eşiniz evet dese bile ailesi sorun çıkaracak sonra adam arada kalacak. Evlenmeden şartlarınızı koyacaksınız. Ben şu yaşa geldim ömrümde altlı üstlü oturup huzur bulan görmedim. Varsa da kendinden taviz veriyordur

Eşinizle konuşma fiilinin geçmiş zamanda olması gerekiyordu. Hala gelecek zamandan bahsediyorsunuz. İçinize içinize sinirlenip kendinizi dolduracağınıza söyleyin rahatsız olduğunuz şeyleri. Düzeltmezlerse gereğini yaparsınız.

Ben bizzat kendim Konustum guzel dille ama anlamadılar bu sefer eşimden isticem konuşmasını

2 yıl bekle herkesi varolan duruma alıştır kocana bile söyleme şu dakikadan sonra reform yapacağım de. Bir daha başlık açacaksınız çünkü eşiniz evet dese bile ailesi sorun çıkaracak sonra adam arada kalacak. Evlenmeden şartlarınızı koyacaksınız. Ben şu yaşa geldim ömrümde altlı üstlü oturup huzur bulan görmedim. Varsa da kendinden taviz veriyordur

Ben tek 1 kadin diye kabul ettim yaninda besleme kizi oldugunu bilmiyordum.
Ve 2 senedir ne savaşlar verdim onlara edebi saygiyi ogretmek icin eşimle kac kere anlattık ama anlamayan anlamiyo

E

Evimi topluyorum eşimle gezmeye çıkıyorum geldiğimde herşey yerde fırlatılmış şekilde...
Pess diyorum. Siz fazla müsamaha göstermişsiniz. O ne demek yzhu evi dağıtmalar. Çocuğumu dağıtıyor? Bide bir bahane bulup kvden anahtarınızı alın derim, çünkü ben öyle yaptım. :lülülü:

Ben tek 1 kadin diye kabul ettim yaninda besleme kizi oldugunu bilmiyordum.
Ve 2 senedir ne savaşlar verdim onlara edebi saygiyi ogretmek icin eşimle kac kere anlattık ama anlamayan anlamiyo
Taviz tavizi doğuruyor maalesef. Baştan hiç kabul etmeyecektiniz. Siz savaş verip evliliğin en güzel yıllarında bunlarla uğraşıyorsunuz. Gezip tozup keyif atacak zaman bu yıllar.

Back
X