• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcem yuzunden evliligimden vazgececegim...

Küçücük çocugu nasıl sokağa çıkartıyor çıktığı an polisi arasaydınız ceza yer otururdu kıçısının üstüne :)
Bende altlı üstlüyüm anahtarım yoktur kvde de öyle tembihlemişimdir ki kapıya bile sessizce vurur kv sert vursa uyarırım hemen. Baştan yuları sıkı tutmak lazım :))

Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam
bu tarz durumlarda anneler ve kardeşler çok daha değerli oluyor maalesef....ya tahammül gösterin yada gidin bitsin...çünkü konuşmanızda sonucun değişeceğini sanmam

Benim eşimde annemlerde evin anahtarı olsun demişti duyar duymaz asla diye kızmıştım ne saçmalık benim evimin anahtarı başkasında ne işi var ...

İlk başta bazı şeylere tepki göstermemeniz, şu an sorunlara neden olur eşinizle aranızda dikkatli olun. Tamam annesine yakın oturabilirsiniz ama altlı üstlü oturmayı da kabul etmemeliydiniz.En azından aynı semtte birkaç sokak arayla oturabilirdiniz.Bu sınırı baştan çizmediğiniz için şimdi sizi suçlarlar. Aynı bina içinde o kv den o anahtarı almak, küfür etkisi yaratacak. Umarım çözersiniz. Eşinizle çok sakin tane tane konuşun. Çocuğu öne sürmeyin ilk etapta, özel hayattan çekirdek aile olmaktan falan bahsedin asla görümce ve kv yi suçlayarak konuşmayın. Hatta ev değiştirmeyi falan teklif edin diyeceğim ama bu saatten sonra çok zor. Aynı binada yaşamanın aynı evden yaşamaktan aslında bir farkı yoktur. Yeni evlenen arkadaşlar bu tuzağa düşmeyin.

Evlerden Irak bir görümcede bende var evli ama kocası ayda 2 hafta gece çalışıyor diye kvde kalıyor. Bi misafirim gelsin pat damlar. Yardım etmeye gidiyorum diyor yerinden kımıldamıyor. Çay isterken bile çay diyor verir misin diye bir şey demez tam bir ayı. Eşimin ailesiyle aile apartmanında oturuyoruz nerden verdim o anahtarı. Biz evde yokken eve giriyorlar. Camın açık kalmış perden dışarı çıkmış ondan girdik diyorlar (yalan) dolaba bakıyor ne var diye. Ortalığı kurcalayıp iniyorlar. Benim de ilk işim anahtarlığını kaybetmek sonra gitsin yedekten kendi kapısına çektirsin.

Evlerden Irak bir görümcede bende var evli ama kocası ayda 2 hafta gece çalışıyor diye kvde kalıyor. Bi misafirim gelsin pat damlar. Yardım etmeye gidiyorum diyor yerinden kımıldamıyor. Çay isterken bile çay diyor verir misin diye bir şey demez tam bir ayı. Eşimin ailesiyle aile apartmanında oturuyoruz nerden verdim o anahtarı. Biz evde yokken eve giriyorlar. Camın açık kalmış perden dışarı çıkmış ondan girdik diyorlar (yalan) dolaba bakıyor ne var diye. Ortalığı kurcalayıp iniyorlar. Benim de ilk işim anahtarlığını kaybetmek sonra gitsin yedekten kendi kapısına çektirsin.
Niye bu kadar pasifsiniz anlam veremiyorum. Niye onun dilinde konuşmuyorsunuz misafirler var yardım et demiyorsunuz.
Anahtarımı geri istiyorum demek niye bu kadar zor ?

Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Kızını alip gitmek Niye? Acik acik konuş rahatsız oluyorum diye pat diye kapı dalmadan içeri dalmak ne demek basta niye o rahatlığı verdiniz

Bazen heyheylerim geliyor aslında pasif değilim ama bi ara bir şey söyledim söylediğime bin pişman oldum. Sonra da onun yardımına mı ihtiyacım var dedim. Evlenirken en dikkat edilecek şey eş adayının aileye düşkünlük seviyesi bence. O hatayı ben yaptım kimse ailesine böyle düşkün erkekle evlenmesin.

Evet oyle olacagi kesindi ama umrumda degil tabi esim uzgun suan ki duruma annesi ablasi kus daha da konusmayiz diyolar cunku sert sekilde konusmus fln fln ve sozde gorumcemin darildigi nokta ben degilde neden kocan yani kardesi soyluyo bunlari. Ne fark ederk ki bu evde ikimiz yasiyoruz ikimizi ilgilendiren bi konu ve boyle seyleri bana gore kardesi demesi daha az kirici olur ki gelin demesinden. Hemde ne ugrasacagim 2 senedir anlatamadigim lafi simdi hic anlatamam
Sizin adınıza sevindim. Ablasının eşinizin söylemesine üzülme sebebi aslında yine kendi çıkarı için. Çünkü eşiniz değil siz söyleseydiniz sizi hiç umursamayıp istediği gibi at koşturmaya devam edecekti. Kardeşinden azarı yiyince mecburen ayağını çekmek zorunda kaldı . Hem sizden de kopmuş oldu. Artık size bulaşamadığı için bu kadar sinirlenmiştir. Hazır elinize fırsat geçmiş bunu değerlendirip ilerde eşinizle barışsalar bile beni karıştırma sen görüş demelisin eşine . Çünkü eninde sonunda annesi ve ablası eşinizle barışmak isteyecek , yine sizin evinize karışabilmek için. Kesinlikle kabul etmemen lazım.

Oncelikle yedek anahtari geri alin. Bu kadar rahatlik cok fazla. Ne münasebet ben yokken evime girilip dagitilacak?
Gorumce kisisi her gun geliyorsa kv cok da yalniz bi kadin sayilmazmis orda oturmaniza gerek yokmus aslinda.
Ben olsam ne yapar eder tasinmanin bir yolunu bulurdum.

Back
X