• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem !

erkek ten bahsediyor olsaydi cok farkli konusacaktiniz .

Yoo farklı konuşmayacaktım aynı şeyi söylerdim. Mesele çünkü kendi eşi değil. Başkasının eşi! Üstelik kim ne yapıyorsa kendine yapar çevresine değil. Telefonunu karıştırması da çok çirkin bir olay oraya hiç girmedm bile.

• Beğen
Reactions: H E
en güzel cvbı ablanız verir
gidin sorun
hoş sorsanızda doğruyu anlatmayabilir
soramam diyorsunuz o zaman kafanızdan bu düşünceyi atın
nasıl mı atacaksanız bu gerçeği kabul edip sineye çekeceksiniz

diyecektim ki bizde arkadaşlar ile aramızda aşkım canım konuşuruz ama isim yok deyince düşündüğünüz dışında birşey olmuyor maalesef
fazla merak iyi derğildir, ispartın olmazsa kıskanç olursunuz siz ara bozan olursunuz
ama tekrar önüne düşdüğünde uyar açık olmazsa da bu kim isim bile kayıtlı değil de

Yine bir kk klasiği.
Çifte standart...

Ne özel hayatı yahu?
Eğer varsa bir yanlışı yerim onun özel hayatını.
Kim olsa sizin gibi düşünürdü konu sahibi,çok haklısınız.
Kimseye elbette bişey söylemeyin.
Bu şüphenizin cevabı görümcenizde saklı.
Yanlış birşey yapıyor olsa telefonu öylece ortada bırakmaz diye düşünüyorum.
Muhakkak bir açıklaması vardır.
Siz unutun bunu,varsa bişey ortaya çıkar elbet.
Boş yere bozmayın kalbinizi,ablanızla ilişkinizi bozmayın.
Çok kafa karıştırıcı bir mesaj ama işte direkt hüküm vermek için erken.
Sessizliğinizi koruyun.

Kadın telefon karıştırmıyorki,fotoğraf bakıyormuş.
Gelen mesajdan sonra da -çoğu insanın yapacağı gibi- numaraya bakmış.

Yapmayn Allahaşkına,evli barklı kadına kocası dışında böyle bir mesaj gelse ve o sırada telefon elinizde olsa hepiniz de bakarsınız numaraya.
Bal gibi bakarsınız.

Yurtdışında bir akrabası, arkadaşı fln var mı? Nereden tanışmış olabilir , sosyal medya kullanmıyormuş. İlginç gerçekten,normal değil şüpheli bir durum.

Telefon numarası kayıtlı değilse yanlış gelmiş de olabilir. Birgün bana da “Tülin abla ben Aysun, Burak in yanındayım. Eşim sende olduğumu biliyor” gibi bir mesaj geldi, kendimden şüpheye düştüm bir an :KK17:
Telefon numarası Z diye kayıtlı. Yalnız size gelen mesaj da çok fena :olamaz:

Of ne abartmışlar hepsi ahlak polisi kesildi başımıza kadın şaşırmış bize akıl danışıyor altı üstü olabilir böyle şeyler ama girme canım derim varsa bile senden çıkar acısı boşver
Teşekkür ederim. Yok hiç karışmaya niyetim yok, emin olsam bile sesimi çıkarmam sadece ona karşı düşüncelerimi bi daha gözden geçiririm, daha mesafeli olurum ve kimse için de emin konuşmam artık.

arkadaslarıma kardeslerıme bıle canım cıcım tatlıs derim. bir arkaasıdır. ama kaydetmemıs olabılır. kafa yorup dert dıye yazdığınıza bıle değmez.

Esinin is telefonu olabilir.
Esinin telefonu kapanmis olabilir arkadasindan msj atiyor olabilir
Belki hatti yeni almis olabilir.
HAYIR OLAMAZ ! çünkü hat yurt disi hatti.
Eşinin iş telefonu yok. Eşinin telefonu kapanmış arkadaşından atıyor da olabilir tabi Z diye kayıtlayıp geçmiştir belkide bunu da düşündüm ama yeni hat almadı onu biliyorum. Yurtdışında yaşıyor görümcemler.

Kime ne? Aldatıyorsa da aldatıyor size hesap vermek zorunda değil ki?
Ya pardon da ben bana hesap versin demedim ki. Öyle bir düşüncem olsaydı hesap sorar gibi sorardım o an zaten vereceği cevabı düşünmeden ama nasıl oluyor da kime ne aldatıyorsa aldatıyor diye düşünebiliyorsunuz şaşırıyorum. Kardeşinizin eşi için böyle bir şüpheye düşseniz “aman bana ne canım aldatıyorsa aldatıyor” diyebilecek misiniz? Rica ediyorum kestirip atan, tepeden bakan cevaplarınızı kendinize saklayın. “Size ne, size hesap mı verecek?” Ben hesap mı sormuşum? Yapsa da yapmasa da beni ilgilendirmez dedim zaten. Sadece eski samimiyetime dönemiyorum, ikna edemiyorum kendimi.

Tamam aşkım, tamam canım, peki mucuk mucuk gibi mesajlar sadece benim arkadaşlar atıyor herhalde :)
Tamam aşkım'ı bir erkeğin yazdığını nereden çıkardınız?
Ayrıca sanki çok uyanıkmış gibi (bir ara eski mesjlarına baktım xoxo) yazmanız da çok çirkin.
İşgüzarlık ve fesatlık açıkçası.
Ben birine tamam aşkım diye mesaj gelse sevgilisi diye düşünmem arkadaşı diye düşünürüm.
Eski mesajları kontrol etmek çok çirkin dediğim gibi.
Ben arkadaşlarımla bu şekilde mesajlaşmıyorum. Zaten o yüzden konuyu açtım, var mıdır aşkım, bitanem diye konuşan arkadaşlarıyla? Evet mesajına bakmam çirkin ve ayıp bunu kabul ediyorum ama kendimi haksız çıkarabilmek için, yani bir arkadaşıdır üşenmiştir, ikinci hattıdır da ondan baş harfini falan yazmıştır diye düşünüp baktım ama öncesi yok mesajlaşmanın. Tabiki bu beni haklı çıkarmaz. Erkek mi acaba diye soruyorum zaten, ben hala kesin erkekti falan gibi bişey düşünmedim. Düşünsem kafamda hükmü verir size danışmazdım değil mi? Yani buraya sırf görümcemi ispiyonlamak için konu açmış olamam herhalde, zira bana bi getirisi yok. Bakın siz aşkım, canım yazışıyormuşsunuz. Demekki olabiliyor böyle, teşekkür ederim.

Kadında erkekte napıyorssa yapsında.
Benım takıldıgım tek nokta.
' Görümcenızın telefonunu karıştırmanız.

Çok rahatsızsan irtibatını kes.
Telefonunu karıştırıp da alıp didik didik etmedim. Sadece bir arkadaşıdır hemen yanlış düşünmiyim, yada eşi başkasından yazmıştır diye düşünüp baktım evet yanlış bunu kabul ediyorum ama baktım yani ne yapayım yalan mı söyleyim? Zaten emin olsam irtibatımı keserim, çünkü benim gözümde çok farklı bir yere sahip. Eğer böyle birşey varsa bir daha gözden geçiririm, bu yüzden aklıma takılıyor zaten.

Kızlar merhaba,
Görümcemi çok ama çok severim, ablam gibidir. Bu güne kadar hiç problem yaşamadık, tabi bundan sonra ne olur bilinmez. Aklımı bunu düşünmekten alamıyorum, yanlış şeyler düşünüp günaha girmek istemiyorum sizin fikrinizi almak istedim.

İki yetişkin kızı var, eşiyle arası mecburiyet artık. Sosyal medya kullanmaz, telefonla haşır neşir değildir. Dün sabah telefonundan fotoğraflara bakarken ekrana WhatsApp mesajı düştü. Z: “Tamam aşkım.” Ben direkt telefonu uzatıp “abla sana mesaj geldi” dedim. Aldı okudu, kapattı işine devam etti. Arkadaşlarını tanıyorum hepsi ismiyle kayıtlı, akraba kızları mı diye baktım yurtdışı numarası (yurtdışında yaşıyor). Zaten tanıdığım biri olsaydı, “hıı Ayşe’ymiş” falan diye bahsederdi. Eniştem değil, çocuklar da değil. Önceki mesajlaşmalar yok (bir ara girip baktım hızlıca maalesef :eek:) ama normalde zaten tüm mesajlarını falan temizler (telefonu eski hafızayı dolduruyor)
Eğer biri varsa da, yoksa da beni ilgilendirmez tabi, sadece elimde değil görümceme baktıkça “acaba” mı geçiyor aklımdan, bu da beni üzüyor ya günahını alıyorsam. Kadınlar kendi arasında birbirine aşkım, canım konuşurlar ama neden ismi kayıtlı değil. Kocasını aldatacak biri değil benim gözümde, asla konduramam ama kim bu Z?

Kimseye de anlatamıyorum. Kimsenin aklında ablamla ilgili soru işareti kalsın istemem, günah almak da istemiyorum ama aklımdan da atamıyorum.
kimseye de anlatma zaten. kocaman bir kadından bahsediyorsun, çok fazla düşünme derim bu meseleyi senin başın ağrır.

Ben arkadaşlarımla bu şekilde mesajlaşmıyorum. Zaten o yüzden konuyu açtım, var mıdır aşkım, bitanem diye konuşan arkadaşlarıyla? Evet mesajına bakmam çirkin ve ayıp bunu kabul ediyorum ama kendimi haksız çıkarabilmek için, yani bir arkadaşıdır üşenmiştir, ikinci hattıdır da ondan baş harfini falan yazmıştır diye düşünüp baktım ama öncesi yok mesajlaşmanın. Tabiki bu beni haklı çıkarmaz. Erkek mi acaba diye soruyorum zaten, ben hala kesin erkekti falan gibi bişey düşünmedim. Düşünsem kafamda hükmü verir size danışmazdım değil mi? Yani buraya sırf görümcemi ispiyonlamak için konu açmış olamam herhalde, zira bana bi getirisi yok. Bakın siz aşkım, canım yazışıyormuşsunuz. Demekki olabiliyor böyle, teşekkür ederim.

Bu bir de görümcenizi sevdiğiniz hal mi :/
Resmen adrenalin arayışı içindesiniz, görümcem! (mesajlarına da baktım :))) falan filan.
Bir olay olsa da heyecanını yaşasanız ama bulduğunz konu süper saçma yani.
Zaten başkasına anlatsanız onu değil sizi ayıplarlar

Back
X