Kızlar merhaba,
Görümcemi çok ama çok severim, ablam gibidir. Bu güne kadar hiç problem yaşamadık, tabi bundan sonra ne olur bilinmez. Aklımı bunu düşünmekten alamıyorum, yanlış şeyler düşünüp günaha girmek istemiyorum sizin fikrinizi almak istedim.
İki yetişkin kızı var, eşiyle arası mecburiyet artık. Sosyal medya kullanmaz, telefonla haşır neşir değildir. Dün sabah telefonundan fotoğraflara bakarken ekrana WhatsApp mesajı düştü. Z: “Tamam aşkım.” Ben direkt telefonu uzatıp “abla sana mesaj geldi” dedim. Aldı okudu, kapattı işine devam etti. Arkadaşlarını tanıyorum hepsi ismiyle kayıtlı, akraba kızları mı diye baktım yurtdışı numarası (yurtdışında yaşıyor). Zaten tanıdığım biri olsaydı, “hıı Ayşe’ymiş” falan diye bahsederdi. Eniştem değil, çocuklar da değil. Önceki mesajlaşmalar yok (bir ara girip baktım hızlıca maalesef

) ama normalde zaten tüm mesajlarını falan temizler (telefonu eski hafızayı dolduruyor)
Eğer biri varsa da, yoksa da beni ilgilendirmez tabi, sadece elimde değil görümceme baktıkça “acaba” mı geçiyor aklımdan, bu da beni üzüyor ya günahını alıyorsam. Kadınlar kendi arasında birbirine aşkım, canım konuşurlar ama neden ismi kayıtlı değil. Kocasını aldatacak biri değil benim gözümde, asla konduramam ama kim bu Z?
Kimseye de anlatamıyorum. Kimsenin aklında ablamla ilgili soru işareti kalsın istemem, günah almak da istemiyorum ama aklımdan da atamıyorum.