Görümcem

Dxbgffh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
592
237
53
Bazı sebeplerden dolayi sevmeyiz birbirimizi çok görüşmeyiz doğum yaptı kırk mevlidi yapıp beni davet etmedi bunuda evine bebek görmeye gidince öğrendim kardeşine söylediğim zaman da boşver dedi ama çok zoruma gitti bundan sonra ne yapmaliyim sizce

Evine doğumundan iki ay sonra bebek görmeye mi gittiniz? Ben olsam ben de çağırmazdım.

Herkes herkesi çok sevmek zorunda değil.Bazı insanları sırf mecburiyetten idare ediyoruz.Ama cemiyet yapılırsa çağırılır.Sonuçta akrabasınız.Senin için değil ama en azından kardeşine olan saygısından çağırmalıydı.Zaten mesafeliymişsiniz,o mesafeyi koru sende.

Evet iki ay sonra gittim ama aynı şekilde o da benim bebeğimi iki ay sonra geldi görmeye

Zaten görüşmüyormussunuz
Baktıgında en yakının sayılcak kişinin dogumuna gitmezsen oda seni cagırmaz tabiki
Uzak durmaya devam

Gücenecek bir şey göremedim ben. Sizin ilişkinizin düzeni böyle demek ki. İkiniz de eşit derecede soğuksunuz birbirinize.

Kırk gün bebek görmeye gelmeyeni ben de çağırmam ne alaka değer veren önceden gelir görmeye gelmiyorsa 40 ına çağırsam da çağırmasam da fark etmez demek ki ondan boşver demiştir

Sevmiyormuşsunuz zaten birbirinizi bence takmayın ama düzelsin diyorsanız doğum yaptığı ilk zamanlarda yanında olmalıydınız ama karşılıklı sevmeme durumu varsa da boşverin saygı suyun görüşülmesi zamanlarda görüşün ama aklınıza getirip takmayın yani

Aman takıldığın şeye bak, boşver, mesafeni koru. Ben hamileyken son aylarımda bana fil yavrusuna benzemişsin dedi, ağzımı açmadım, kendisi de o sıra hamileydi, aramızda 4 ay falan vardı, neyse ben 4 ay önce doğum yaptım, eski halime döndüm sayılır, o da son aylarındaydı aynısını ben ona dedim, unuttum sanıyordu, yok mok muhabbetine girmeye çalıştı, hamilelik psikolojosine veriyorum artık dedim imalı imalı, daha da konuşmadım. 2 hafta önce doğum yaptım bi hayırlı olsun dedim. Yeter. Mesafe en iyi ilaç.

Geçen hafta bebek mevlüdü yaptım bende sadece oglum doğduğunda görmeye gelenleri cagirdim, görümceniz doğru olanı yapmış, 40 gün geçmiş görmeye gitmemişsiniz niye çağırsın ki

Bi çok gitmeyeni çağırmış bi ben fazla geldim ben bütün iyi niyetimle hediye mi alıp gittim kardeşine gidelim dedim çok kez ama maddi yönden sıkışıktık eli boş gidilmez sonuçta

Eline koz geçmiş işte ne güzel, seni çağırmayarak senin ekmeğine yağ sürmüş. Zaten sevmiyormuşsun bundan sonra da görüşmemek için bahanen olur.

İki ay sonra gittiğin kişinin mevlüde çağrılmaması normal
O da sana iki ay Snr gelmıs
Görüşmeye gerk yok zoraki haller dısında

zaten görüşmüyormuşsunuz ee görüşmemeye devam edin işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…