- 25 Temmuz 2013
- 51
- 53
- 88
- Konu Sahibi akillikiz1789
merhaba. görümcem ile aram bozuk. karşılaştığımızda hoşgeldin falan diyoruz ama sadece bu kadar. ben ondan nefret ediyorum, o da benden. ama eşim bu durumu görmezden geliyor, biraz zorlasam beni bile suçlar. kaldı ki görümcemle aramızın bozulma sebebi annesini bana karşı doldurması vs. eşimle maddi olarak çooook zor günler geçirdik. eşimin başından çok kötü olaylar geçti görümcem bir kez bile arayıp sormadı. eşim bunların farkında ama görmezden geliyor. zaten çok bi düşkünlüğü de yok kardeşine karşı. az önce görümcem eşimi aramış akşam için davet etmiş. eşim yoğun çalışıyor, "ben gelemem ama mercan belki gelir" demiş. eşim bana söyledi gider misin, diye. birşey demedim...
eşimin telefonundan gizlice görümceme mesaj attım "mercana söylemeyi unuttum, sen ona haber ver" yazdım. görümcem tabiki bana haber vermedi. abisine cevap yazdı "sizi sonra çağırırım abi" yazmış. beni tek başıma istememiş yani.
maalesef ki aynı şehirdeyiz, hadi ipleri koparıyım durumu olamıyor maalesef. eşim benim ailemle çok çok iyi. bunun hatrı bende çok büyük. sizce bu yaptığımı eşime anlatsam mı? kardeşin beni istemedi desem mi?
eşimin telefonundan gizlice görümceme mesaj attım "mercana söylemeyi unuttum, sen ona haber ver" yazdım. görümcem tabiki bana haber vermedi. abisine cevap yazdı "sizi sonra çağırırım abi" yazmış. beni tek başıma istememiş yani.
maalesef ki aynı şehirdeyiz, hadi ipleri koparıyım durumu olamıyor maalesef. eşim benim ailemle çok çok iyi. bunun hatrı bende çok büyük. sizce bu yaptığımı eşime anlatsam mı? kardeşin beni istemedi desem mi?