görümcem

akillikiz1789

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
51
53
88
merhaba. görümcem ile aram bozuk. karşılaştığımızda hoşgeldin falan diyoruz ama sadece bu kadar. ben ondan nefret ediyorum, o da benden. ama eşim bu durumu görmezden geliyor, biraz zorlasam beni bile suçlar. kaldı ki görümcemle aramızın bozulma sebebi annesini bana karşı doldurması vs. eşimle maddi olarak çooook zor günler geçirdik. eşimin başından çok kötü olaylar geçti görümcem bir kez bile arayıp sormadı. eşim bunların farkında ama görmezden geliyor. zaten çok bi düşkünlüğü de yok kardeşine karşı. az önce görümcem eşimi aramış akşam için davet etmiş. eşim yoğun çalışıyor, "ben gelemem ama mercan belki gelir" demiş. eşim bana söyledi gider misin, diye. birşey demedim...
eşimin telefonundan gizlice görümceme mesaj attım "mercana söylemeyi unuttum, sen ona haber ver" yazdım. görümcem tabiki bana haber vermedi. abisine cevap yazdı "sizi sonra çağırırım abi" yazmış. beni tek başıma istememiş yani.
maalesef ki aynı şehirdeyiz, hadi ipleri koparıyım durumu olamıyor maalesef. eşim benim ailemle çok çok iyi. bunun hatrı bende çok büyük. sizce bu yaptığımı eşime anlatsam mı? kardeşin beni istemedi desem mi?

Bence Eşinize hiç bir şey demeyin haklıyken haksız çıkıverirsiniz bi anda.. ilerleyen zamanlarda eşinize böyle böyle de olmuştu dersiniz ama şu an hiç bşy olmamış gibi devam edin ..Görümcenizi sallayın ya Boşverin çok takılmışsınız sanki sadece o varmış gibi :kahve:

Görümcenize olan öfkenizi içinizde yok etmeye çalışın.barışın demiyorum ama Öyle biri yokmuş gibi düşünün. Çünkü eşiniz onu eleştirsin kızsın istiyorsunuz. Sonuç eşinizi hiç karıştırmayın. Yanlış anlamayın hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri niyetim eleştirmek falan değil. iki kişinin arasındaki sorun onların arasında kalmalı. Ortak sevdiğiniz yakınlarınız olabilir onları bu küslüklere karıştırmamalıyız. 3. Kişi zor durumda kalıyor arada kalıyor.

Karşılıklı birbirinizden nefret ediyormuşsunuz neden sizi tek çağırmasını istiyorsunuz? Böyle oyunlara hiç gerek yok. Aynı şehirdesiniz diye yapışık yaşamanız gerekmez. Karşılaşınca merhaba, nasılsın yeterli. Zaten öyle de yapıyormuşsunuz. Eee sorun ne o zaman? Ek olarak yetişkin iki kadın aranıdaki sorunlara bir başkasını karıştırmayın. Sizin meseleniz sadece sizi bağlar. Eşiniz sizin veliniz mi gidip ona şikayet ediyorsunuz kardeşin beni istemedi diye?

Siz notr davranın bu olayı bahsetseniz diyeceği laf o benim ablam-kardeşim sen konusmazsan konusma ben cok çektim bunları söyleyince dönüp bana bu lafı söyledi kendisi ablalrından kaç defa kazık yemiş olmasına rağmen dönüp kan bağım ne yapabilirim der ve ailenin genelinde siz el kızı oldugunuz için siz haksız olursunuz yasadıgımdan biliyorum

Eşin senin ailenle iyiyse, hiç karıştırma gerisini. İlişkiniz olduğu gibi iyi. Zaten tek değil, eşin yanındayken görüşmeniz çok daha uygun.

hatta güzel bir şekilde topu görümcene atmışsın, eşinin telefonundan mesaj atarak. Şimdi hiç eşine şikayet ederek huzurunu bozma.O da iyi söylemiş daha sonra çağırayım diyerek. Anlaşamıyorsanız, eşinizle beraber görüşmeniz daha iyi.

Ya ne kadar saçma sapan bir şey yapmışsınız. Gitmek istemiyorsanız gitmeyin. Kalkıp abuk subuk oyunlara girmek de neyin anlamadım? Ayrıca iyi yapmış zaten siz yazmışsınız birbirimizi sevmiyoruz diye. Bence insanlara karşı daha ‘düz’ oyunlara girmeden yaklaşmanız sizin için daha iyi olur.

Siz görümce nizi hiç tek başına özel davet etmeyi düşündünüz mü?
Ben etmiyim o etsin ben sevmiyim o sevsin ben el kızıyım çekemem o çeksin mantığı da çok sığ Bi yaklaşım değil mi?
Siz vazgeçilmez sevilesi Bi gelin olduğu nuzu düşünüyor ola bilirsiniz.
Görümce nizde belki kendini vazgeçilemez sevilesi bir görümce zannedemez mi bu durumda....:KK20:

merhaba. görümcem ile aram bozuk. karşılaştığımızda hoşgeldin falan diyoruz ama sadece bu kadar. ben ondan nefret ediyorum, o da benden. ama eşim bu durumu görmezden geliyor, biraz zorlasam beni bile suçlar. kaldı ki görümcemle aramızın bozulma sebebi annesini bana karşı doldurması vs. eşimle maddi olarak çooook zor günler geçirdik. eşimin başından çok kötü olaylar geçti görümcem bir kez bile arayıp sormadı. eşim bunların farkında ama görmezden geliyor. zaten çok bi düşkünlüğü de yok kardeşine karşı. az önce görümcem eşimi aramış akşam için davet etmiş. eşim yoğun çalışıyor, "ben gelemem ama mercan belki gelir" demiş. eşim bana söyledi gider misin, diye. birşey demedim...
eşimin telefonundan gizlice görümceme mesaj attım "mercana söylemeyi unuttum, sen ona haber ver" yazdım. görümcem tabiki bana haber vermedi. abisine cevap yazdı "sizi sonra çağırırım abi" yazmış. beni tek başıma istememiş yani.
maalesef ki aynı şehirdeyiz, hadi ipleri koparıyım durumu olamıyor maalesef. eşim benim ailemle çok çok iyi. bunun hatrı bende çok büyük. sizce bu yaptığımı eşime anlatsam mı? kardeşin beni istemedi desem mi?
Senin görümcen ama eşinin kardeşi sen sevmiyorsun diye illa tepki vermek zorunda değil.. eğer sevmiyorsanız saygı gösterin bence .. zaten sevmediğin biri madem görümcen esin olmadan gitmeyi neden istedin .. davranışın bana çocukça geldi açıkçası eşinin telefonundan mesaj yazmak filan ego savaşı sifr seni ekstra araması için yapılmış bi davranış 🤔

Eşiniz adına mesaj yazma hakkını nerden aldınız?

5 yıllık evliyim daha görümcemin evinin yolunu bilmem. Gitmem hiçbir kuvvet de goturemez. Sevmediginiz insan neden sizi davet etsin biraz garipsiniz. Gorusmeyin olsun bitsin

Back
X