Görümcem

Yok ben ilk başlarda çok iyi davranıyordum hatta ilk tanışmada bile gelip dolapları kurcaladı temizmi diye kontrol ediyorum diyor cok dengesiz birisi.orda bile bişey demedim. Arkadaş ortamında nişanlımla bizim nişan sürecimiz kısa oldu o konu hakkında konuşurken öyle söyledi hatta herkes garipseyerek baktı

Nişanlınızı ne kadardır tanıyorsunuz ? Eşyalar alındı diye evlenmek zorunda değilsiniz.

Aklınızda en ufak bir şüphe varsa düğünü erteleyin.

Yaşı benden küçük. Ev artık zor en az 1 yıl oturalım burda diyor nişanlım seni mutsuz etcek bişey Olmıcak diyor
Çalışıyorsan çok sık görüşmezsin mesafeni korursun 1 yıl idare edersin. Yine aynı tavırları gösterirse ağzının payını verirsin

nişanlım evde ben ona sen yokken kızıyorum falan diyo
Benim koca aman sen sus ben hallederim diyerek, ardindan da alintiladigim bu cümleyle beni bir yil kekledi 😅
Sen yokken kiziyorum falan da hikaye.
Korkularindan agizlarini açamiyorlar 😬
Sen gereken cevabi verirsin tabi iletisim kurulabilecek biriyse karsindaki , bunu ailesi diye kendi üstlenmek istiyorsa da senin yaninda yapsin, sen yokken kismi senin gazini almak.
Bu arada anlasacagini dusunmedigin insanlarla aile apartmanina oturmak, mayının üstune oturmak gibi bir sey 😬

Öyle demeyin ya. Bazi ailelerde kendini savunmak mumkun olmuyor. Ben de hep eşimi araya sokarim, en son eşimi araya sokmadan gorumceme kendimi savunurken ortaligi dagittim kiyametler koptu (hakaret, saldirma vs yoktu) belki 3 yildir filan gorusmuyoruz, biyerde görsek selam almiyoruz o derece oldu. 😂😂😂

Eşim onlara lafini soyleyince uzatamiyorlar, ustune laf soyleyemiyorlar o yuzden eş karsilik verince o kadar hasar olmuyor.
Aynen aynen bazilariyla iletisim kurarak anlasmak, kirildigini hatasini anlatmak ya da sorun cözmek mümķün degil.

Back
X