Görümcem

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
arkadaşlar ben dogum yaparken bebegimin kolu zedelendi.sinir zedelenmesi oldu.dün görümcemin kaynansının bagındaydık bebeden konu açıldı sen suçlusun acemi gibi bebe dogurdun dedi ve çok kötü oldum.2.cocugumdu benimle ne alakası var dedim konuyu uzatmadım çok kötüyüm şuan aglıyorum ben bebemin istermiyim öle olmasını şimdi fizik tedeviye götürüyorrum 1 aydan beli devamlı hareket etiriyom kaldırıyo yavaş yavaş çok şükür.senağlamasizlerle paylaşmak istedim...

geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
dengesiz, patavatsız işte
zaten sıkıntın var
bir de böyle gereksiz insanların sözüne takılıp daha da üzme kendini
Allaha havale et

geçmiş olsun canım. benim bi arkadaşımında bebeği doğum esnasında omuz sinirleri zedelenmişti.ilk zamanlar pek kolunu oynatamıyordu ama şimdi 2 yaşında ve fizik tedaviler sayesinde kolunu istediği gibi hareket ettirebiliyor. üzülme sakın. eminim senin bebeğinde iyileşecek. boşver herkes ne derse desin.

Haddini bilmez kadınlmaz:

hangi anne bebeğine zarar gelmesini ister ki:mymeka:

Çok geçmiş olsun canım ya
Görümcenide takma kafana sinir şey ne dediğinin farkında değil herhalde sarsak. herşey allahtan boşver sen onu üzülme o dengesiz için isteyerek hiç insan çocuğuna zarar verebilirmi ya :mymeka:

geçmiş olsun canım..sen hiç canını sıkma düzelecektir ama yeri geldimi de bu lafı aynen iade et ona..
terbiyesiz hadsiz:mymeka:

geçmiş olsun canım en yakın zamanda saglıgına kavuşur inşallah.yavruna saglıklı mutlu uzun ömürler diliyorum.

geçmiş olsun canım...zemuszemus

ohadsiz kadını ne kafana takıyosunki?naniknanik

boşuna hem kendini hemde bebeğini üzüyosun boşver üzülme salla gitsin ya...:mymeka:

bu söledine çok sevindim inş benim kızımda düzelir.rabbim herkesin çocuguna saglık şifa versin.

acemı gbı dogurdunda ne demkmı ya...patavatz işte.. allah şifa versn cnm:Saruboceq:

Öncelikle geçmiş olsun. Sonrasında ise sana o lafı söyleyen dangalağa bir kafa geçirseydin ya (şiddete hayır) valla böyle densiz insanlar sinirimi bozuyor. Allahın cezası insan evladına zarar verir mi hiç. Laf söylemek istemiş ama laf ağzından değil başka yerinden çıkmış.
Sen hiiiiçç onları kafaya takma boşver gitsin.

Bebeğin için üzüldüm canım, geçmiş olsun. Umarım fizik tedavi sonuç verir ve sağlığına kavuşur.
Görümcen için fazla söze gerek yok. Patavatsızlık yapmış. Ya seni üzeceğini anlamayacak kadar aptal ya da seni üzmek isteyecek kadar vicdansız.
Takılma bunlara sen...

boşver canım kafana takma bazıları böyle patavatsız işte bebeğine acil şifalar diliyorum

CADIARZUanlaşılan amacına ulaşmış onun amacı seni üzmek zaten gelme bu oyunlara boştan yere ağlatma kendini değmez.o hele görümce için hiç değmez.yasakkelime sonuçta bilerek olmadı.herşey allahın takdiri bizim elimizde değil:1no2:vardır bi hayır demek lazım.hiç bozuntuya verme ağlama:teselli:

Allah acil sifalar versin :teselli:
görümcen azcık dengesiz konusmus bosver salla gitsin :teytey:

çok geçmiş olsun canım
hiç endişe etme bebeğin mutlaka iyileşicektir
görümcen baya saçmalamış dengesizin tekiymiş kafana takma fazla muhatapta olma değmez

geçmiş olsun hiç üzülme.benim karşı komşum da geçen yıl doğum yaptı hem de 3. doğumuydu.çocukta sinir zedelenmesi olmuş ve 6 ay fizik tedavisi ile şimdi çok iyi.şükür ki erken farkedilmiş.çok patavatsızmış,öyle insanlara karşı mesafeli olmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…