gorumcem.

Haşmetmaa doğum gibi önemli bir olayda bile arayıp sormamış tabii ki aramayın sizde .Hacdan gelmişmiş aman ne kadar önemli .Bir de görevli olarak gitmiş .

Agziniza saglik. Tesekkur ederim duygularimi cok guzel dile getirmissiniz.
Rica ederim, sizi çok iyi anlıyorum, maalesef bir tane de benim başımda var. Benimki de eskiden annesine şikayet ederdi nemesis beni aramıyor diye hem de normal zamanda aramıyormuşum yani hacdan bir yerden gelme durumu da yok. Annesi de bana söylemişti o şekilde bir defa. Gerçekten de sevmediğim için nadir ararım, o da Allah rızası için. Neyse sonra baktım ki bunlar işleri bu şekilde yürütüyor bu sefer de ben başladım bunu annesine şikayet etmeye, anne XX abla da beni iyice unuttu hiç aramıyor diye Neyse sonra kadın durumu abarttı eşime dert yanmaya başladı aramıyor niye aramıyor diye. Ve eşim misilleme olsun diye benim hasta olan ablamı aramadı, tabi sonra burnundan getirdim. Huzur bozmaktan zevk alıyorlar çünkü sözleriyle ay seni seviyorum diyor görümce, davranışa gelince de kaprisler surat asmalar... Ben de en son beni seviyorsan sevdiğin biri gibi davran dedim. Bu tartışmalar bitmez maalesef çünkü amaçları huzur bozmak... Allah korusun fitnelerinden ne diyeyim.

Kız bizim görümcemiz aynı kişi mi yoksa Aaa aynı model çıktı yaa. Aynen her şeye ağlar zır zır duygu sömürüsü yapar. Koz vermeyeceksin arkadaşım, gerekeni gereken yerde söyle, isterse krize girsin

siz de küsün dert yanın canınızı yakınca insanlar...
iylik bilmeyene fazla insanca kaçıyo bazı tavırlar...
insanlıktan anlamayana dengiyle karşılık veririm..
hayat felsefem.

Ufff simdi aramazam omur boyu konusmaz benimle belki de...durumu cok kotu hale getirdi. Yoksa benim bir sorunum yok tabikide ararim. Ama gecenin bir koru kv ve babasi arayip ara ara demesi sinirimi bozdu.
Canım ara ama duruma da değin. Çocuğumuz hastaydı, hiç aramadığımız insan mısın ki falan de. İşte en ufak şeye böyle küseceksek nasıl geçim olacak de? Ararsan da kendi duygularını ifade et. Sonuçta bu senin hakkın.

Sana da öyle gelin düşmüş işte, baştan insan ne kadar güzel duygular besliyor. Beni de görümcem ilk tanışacağımızda evine davet etmedi. Ben de eşim ablasıyla tanıştırır diye düşünerek kıza kendime bile almadığım cinste bir ev hediyesi almıştım. Sonra bu muhattap olmayınca çağırmayınca ben de eşime verdim ablana verirsin, ona hediye almıştım diye. Bu defa çağırmak zorunda hissedip çağırdı düşün. Keşke iki taraf da iyi niyetli denk gelse bir defa da ya! Ne olur sanki bir teşekkür etse sana değil mi? Her şey orta karar ve seviyeli güzel bir şekilde ilerlese. Ama illa ki bir taraftan arıza çıkıyor niyeyse. Bize de senin gibi davranan görümce düşmedi işte

Görümcenizde ne kadar çok aranmak istiyor tövbe yarabbim. Abim 14 yıllık evli, değil anne-babama ya da abime neden beni aramıyor demek, geline bile beni neden aramıyorsun demek aklıma bile gelmedi. Takılmam çünkü böyle şeylere. Fırsat buldukça ararız birbirimizi.

Haklısın canım bende görümcelerimle iyi olmak istedim ama bu seferde onlar arıza çıktı Napıcan işte hayat çokça şey öğretiyor bizlere. Ama inanıyorumki bu dertleim Allah katında affıma vesile olacak inşallah. Seevgilerrr

Senin gbi gorumce istiyorum ilerde gorumcem olacaksa
Belki bende böyle davranmazdım gelinimiz olacak kişiye ama ben görümcelerimden yana çooookkk çektim ondan kardeşime gelecek kişinin başımın üstünde yeri var
Benim böyle olmamda görümcemlerin katkısı büyüktür belki onlar bana kötü davranmasaydı ders çıkaramazdım Onlara burdan çok teşekkür etmek istiyorumm

Haklısın canım, inşallah.
Bir de çok tatlısın

O gece esim benim tel den aradi . Ben de konusacaktim. Ama acmadi. Ertesi gunu esim iste iken arayip konusmuslar. Bilmiyorum ama nefense icimden gelmiyor aramak
hep oyle olur ztn esin aramaz veyaz cgrmaz onlar iyi olur sen suclu olursn

amannnn bu insanları anlamıyorum
o aradı bu aramadı bunlar nedir yaaa
unutmuş olamazlarmı dimi ama
görümceniz çok abartmış
sizde abartmayın ve arayın boşverin.

ayy kimse çocuk değil anasının babasının emriyle kendine saygı duyurtacak!!! Çok merak ediyorum eşiniz arayınca tatmin oldu mu? Çok sinir oldum görümcenize Ben olsam bende aramam kimsenin emriyle de hareket edemem. Bunlar benim fıtratıma ters. Kaldı ki, eşiniz de sen bilirsin demiş illa ara dememiş. Valla en başta ben de çok aradım sordum görümcemi kayınvalidemi ama ben hamileyken, doğumumda yapmadıklarını bırakmadılar az kalsın bebeğimi kaybediyordum stresten şimdi sadece kandillerde arıyorum eşim gitmek isterse hayır demeden gidiyorum evladımla ilgilenip dönüyorum evime.

istemiyorsan arama
hele kv dedi diye hiç arama
kim ne düşünürse düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…