• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem

Kızlar merhaba of çok sinirliyim.öbür konularımdan bilen bilir eşimin ailesi çok problemli.mesela görümcem nişanıma gelmedi düşünebiliyor mısun sebep eşime küsmüş telefona bakmayınca kızdığı için sebep bu diğer konularımda anlattım öbür sorunları.bu aralar nedense aklımdan çıkmıyor unutamıyorum yapılanları.etrafımda çok sevilen biriyim.bu ailenin beni adamdan saymamasını görümcemin beni görünce kafasını çevirmesini kabullenemiyorm m intikam almak istiyorum içim içime sığmıyor

valla boş işler bence. o sizi takmıyorsa siz de takmayın hayatınıza bakın. intikam falan çok saçma.

Ayyy ben seni çok iyi anlıyorummmm.. intikam almak deyince bence arkadaşlar seni yanlış anlamışlar sanırım o kadar kötü niyetli yaklaşmamışsındır.. heralde benim hissettiklerimi hissetsinler gibi bir hissiyat içerisindesindir.. zira ben öyleyim.. Allah herkesin kalbine göre versin..

İnsanların yaptıklarını ne kadar çok kafaya takıyorsunuz.

Kimse sizi sevmek zorunda değil. Bunun için hırslanmak manasız. Size zarar vermedikleri sürece dönüp de kimseye neden beni sevmiyorsun diyemezsiniz. Gelmemişse gelmemiş nişana yani neyin hırsındasınız?

Ya mesela beni habire face te engelliyo ondan sonra yine engeli kaldırıyo yani ben hiç görmüyorum bile noluyo da engelliyo ya da engeli kaldırıyo Ayyy bayılcam şimdi babası ailemi aramaz sallamaz 2 sene nişanlı kaldık bi kere aramadılar ya
sil sen de .. amann ne ugrascaksın dengesizle

Kızlar merhaba of çok sinirliyim.öbür konularımdan bilen bilir eşimin ailesi çok problemli.mesela görümcem nişanıma gelmedi düşünebiliyor mısun sebep eşime küsmüş telefona bakmayınca kızdığı için sebep bu diğer konularımda anlattım öbür sorunları.bu aralar nedense aklımdan çıkmıyor unutamıyorum yapılanları.etrafımda çok sevilen biriyim.bu ailenin beni adamdan saymamasını görümcemin beni görünce kafasını çevirmesini kabullenemiyorm m intikam almak istiyorum içim içime sığmıyor
Yahu çocuk musun.Neyin intikamı.Sanane görümceymiş kaynanaymış kaynataymış.Kendi evine mutluluğuna bak.Kimse kimseyle görüşmek mecburiyetinde değil.Kardeşe telefona bakmadı diye küsüp nişana gelmeyen bir insanla zaten uzak dur.Seni adamdan saysa ne saymasa ne.Sen kendi kişiliğini kanıtlammamış bir insan mısın.Beni kendi çvrem sevenlerim bilsin yeter.Sana kafa çeviren insanı kafana bile takmaman gerek.Çok komik ya,intikam almak istemen.İşin güxün çevren yok mu.Boşver bu boş işleri.Eşinin de ailesiyle olan ilişkileri eşini bağlar.

İntikam intikamı çeker..
Her yapılan kötü bir şey devamını getirir. Çünkü bir kere şeytan karışmıştır.
Sen niyetini iyi tutup uzak durduktan sonra bence son derece yeterli.

Görümceni ve olayları aşırı kafaya takıyorsun böyle gidersen kendini yer bitirirsin. Benim gorumcemde nisanımda düğünümde esime kızdığı için el gibi soğuk soğuk oturdu ama umrumda olmadı çocuk gibi küsen insandan hiç haz etmiyorum ki kendisi 30 yasını geçik. Ne takacağım kafaya ben eşimle mutluluğuma bakarım

Gelende sagolsun Gelmeyende kimsede dogru dururken özel davete gitmemezlik yapmaz vardir muhakkak bir sebebi,kimbilir sizden önce aralarinda ne yasadilar ,o yüzden birak o esinin problemi kalsin.Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda eger biri oglu digeri abisi icin bunu yapmiyorsa sende mesafeli ol,onlarin yaptigini yapma bu sana kat ve kat illa geri dönecektir skma canini.

Son düzenleme:
Nişanına gelmediyse bir tek senin nişanına gelmedi ya, eşiniz ne diyor bu konuda? Ayrıca kafasını çeviriyorsa da çeviriyor sen de çevir zor bir hareket değil inan bana.

en buyuk intikam o insanlati kaile almamaktir...
siz çekirdek ailenizle saadetinize odaklanin... digerlerinin biri önemi yok...

Back
X