gorumcem

Kaynananla kocanda tam danisacak kisiyi bulmus görümcenin yasi 21 kücük degilmis bu zamana kadar nerdelermis.Merak etme yarin evlenir elin evinde giki cimaz böylelerinin!
Sorma sorma buldular gerçekten tam kisisini :) tam arada kalmalik :) esim şehir dışında okuduğu için evden uzak kalmış haliyle çok gorememis. Galiba Kayinvalidem de artık hani yaş ilerleyince sabri azalmaya başladı.

Ben dedim eşime al kardeşini gezmeye falan götür konuşun kahve falan içmeye çıkar akşam diye. Çıkmıyor. Sonra bana dedi bu yasa kadar abilik yapmadı yapmasin. Dedim ama abin şehir dışında okudu sonuçta sen büyürken yanında olamadı tabi ama ilgilenmis seninle. Abisi babasiyla ters düşüyor ya ondan kötü gözünde degistiremiyor yani ben öyle tahmin ediyorum. Bu dönem de benim okula giderken midem bulanıyor dışarı çıkmak istemiyorum ben diye okulu dondurttu :KK43: psikolog obsesif kompulsif teşhisi koymuş bu hafta..
iyi bari psikologa gitmiş.inşallah işe yarar.ben en çok kayınvalidene üzüldüm.kayınpederinede yazıklar olsun eşini bu kadar ezdirdiği için.bu kız temiz bi dayak istiyor valla sinir oldum annesine böyle davrandığı için

iyi bari psikologa gitmiş.inşallah işe yarar.ben en çok kayınvalidene üzüldüm.kayınpederinede yazıklar olsun eşini bu kadar ezdirdiği için.bu kız temiz bi dayak istiyor valla sinir oldum annesine böyle davrandığı için
Bende ona çok üzülüyorum içlerine girdikce daha çok gördüm kiziyodum çok ısrarcı diye kizmiyorum artık hiç eşime bagiriyorum annesine bişey dediği zaman. Kayinpeder çok fena ben çok uzagim zaten dugunden beri çok konusmuyorum dugunumde kavga çıkardı da sağolsun gelinligin açık diye.. Diyorum bazen kayinvalidem anlatırken şaka olarak anne benim annem de ayrıldı biliyosun gelin ben size bi ev aliyim siz ikiniz yaşayın orda hep gezersiniz bizle de ugrasmazsiniz :D

Bende ona çok üzülüyorum içlerine girdikce daha çok gördüm kiziyodum çok ısrarcı diye kizmiyorum artık hiç eşime bagiriyorum annesine bişey dediği zaman. Kayinpeder çok fena ben çok uzagim zaten dugunden beri çok konusmuyorum dugunumde kavga çıkardı da sağolsun gelinligin açık diye.. Diyorum bazen kayinvalidem anlatırken şaka olarak anne benim annem de ayrıldı biliyosun gelin ben size bi ev aliyim siz ikiniz yaşayın orda hep gezersiniz bizle de ugrasmazsiniz :D
ergenlik döneminde olsa hadi geçer dersiniz ama kocaman kız olmuş.Allah akıl fikir versinde düzelsin inşallah ama o baba onu öyle şımartırken o kız zor düzelir.kızla birlikte babada psikologa gitmeli.kayınpederinde mi kadına kötü davranıyor canım ya.

ergenlik döneminde olsa hadi geçer dersiniz ama kocaman kız olmuş.Allah akıl fikir versinde düzelsin inşallah ama o baba onu öyle şımartırken o kız zor düzelir.kızla birlikte babada psikologa gitmeli.kayınpederinde mi kadına kötü davranıyor canım ya.
Çok bilemiyorum ilişkilerini tabi kendileri bilirler ama. Birden sinirleniyor adam birden deli gibi bağırmaya başlıyor sonra sakinlesiyor ama Özür falan yok sadece sakinlesiyor. Hani kızı hiç uyardigini görmedim düzgün konuş diye falan. Normal otururken falan normal davraniyor. Bikere bi bağırdı ama kadına aklım çıktı yerinden bide öyle saçma bi andı yani yerimden zipladim sonra bana gülmeye başladılar da sakinlesti :110: geçen tatil falan konuşuyoruz biz kapadokya ya gitmistik görümcemde çok istiyo kayinvalidemde. Dedim ki siz annemle baş başa gidin tatil yapın biz gorumcemi gotururuz. Neden gitcem kizimsiz gitmem diyor :110: dedim ama ne güzel tatil yapın işte onu da biz gotururuz sonra önce siz gidin bi sonra hepberaberde gidilir. Öyle dememin sebebi de bizim Otel balayı oteli hani çiftler bide ne biliyim kayinvalidemin de hayalleri arasında hoş olur diye düşündüm. Yok kizimsiz gitmemde gitmem kizimla giderim :KK12:

Bu zamandan sonra baba da değişmez kızı da değişmez. Babası kızını alıştırmış bir kere. E kız siginabilecegi limanı biliyor.. Babası... Abisinin senin yada annesinin lafı bir kulağından girer öbüründen çıkar.ben olsam hic karismam esinle aran iyi ne güzel. Bu konu da da sen bilirsin de geç git eviniz ayrı sonuçta kendi evinde istediğini yapsın. Sana geldiklerinde de patavatsizlik yaptığında şahsi tavrını koymaktanda çekinme derim.

Çok bilemiyorum ilişkilerini tabi kendileri bilirler ama. Birden sinirleniyor adam birden deli gibi bağırmaya başlıyor sonra sakinlesiyor ama Özür falan yok sadece sakinlesiyor. Hani kızı hiç uyardigini görmedim düzgün konuş diye falan. Normal otururken falan normal davraniyor. Bikere bi bağırdı ama kadına aklım çıktı yerinden bide öyle saçma bi andı yani yerimden zipladim sonra bana gülmeye başladılar da sakinlesti :110: geçen tatil falan konuşuyoruz biz kapadokya ya gitmistik görümcemde çok istiyo kayinvalidemde. Dedim ki siz annemle baş başa gidin tatil yapın biz gorumcemi gotururuz. Neden gitcem kizimsiz gitmem diyor :110: dedim ama ne güzel tatil yapın işte onu da biz gotururuz sonra önce siz gidin bi sonra hepberaberde gidilir. Öyle dememin sebebi de bizim Otel balayı oteli hani çiftler bide ne biliyim kayinvalidemin de hayalleri arasında hoş olur diye düşündüm. Yok kizimsiz gitmemde gitmem kizimla giderim :KK12:
kızına değer vermesi güzel bişey ama eşini ezdirmesi heleki evlada karşı ezdirmesi çok zoruma gitti.şaşırdım anlattıklarına canım valla.o kız evlenince gör bak ailesini hiç takmaz.

Bu zamandan sonra baba da değişmez kızı da değişmez. Babası kızını alıştırmış bir kere. E kız siginabilecegi limanı biliyor.. Babası... Abisinin senin yada annesinin lafı bir kulağından girer öbüründen çıkar.ben olsam hic karismam esinle aran iyi ne güzel. Bu konu da da sen bilirsin de geç git eviniz ayrı sonuçta kendi evinde istediğini yapsın. Sana geldiklerinde de patavatsizlik yaptığında şahsi tavrını koymaktanda çekinme derim.
ne yazık ki eşimde çok fevri. nedense böyle sanki ters ters konusursa olay bana kalır gibi bi his var içimde. Evde de hadi diyorum zaten zar zor çıkarıyoruz anlatsinda biraz rahatlasin dusuncelerini paylassin ona göre yol izleyelim. Ama cekistirdigi kişi kocam sonuçta gücüne gidiyor bazen insanın üzülüyorum..

kızına değer vermesi güzel bişey ama eşini ezdirmesi heleki evlada karşı ezdirmesi çok zoruma gitti.şaşırdım anlattıklarına canım valla.o kız evlenince gör bak ailesini hiç takmaz.
hıc evlenmez gibime geliyor nedense. kayinpedere takılıyoruz bazen görümcenin de yaşı geldi yakinda evlenir artık diye valla duman çıkıyo kafasından :KK48:

Kız sizinle sandığınızdan daha samimi, ona dayanarak espri falan yapmış. Söylediği sözlerde öyle bi saygısızca, sertçe dalga geçme falan yok. Beraber tatil yapma planları falan da keza öyle.
Siz ona daha "az samimi" baktığınız için size olumsuz görünmüş.
Kayınvalidenize de, eşinize de herhangi bir yorumda bulunmayın.

abisinin yerinde olsam, babam ne düsünür o despotlukla, ne yapar demem!!!
o bacaksiz sümüklünün agzinin üzerine yapistiririm birtane!!!!
anneye nasil öyle konusur o???
ayrica sizde evinize almayin! aradigi zaman, gelecek oldugu zaman kapinizi açmayin, evde olmadiginizi söyleyin!
evdeyken mi geliyor, hiç planlamasiniz bile, giyinin üzerinizi, bizim isimiz var deyin çikin gidin! onu yaniniza almayin!! evede birakmayin, geldigi gibi gitsin!!!
ayyy gece gece ben sinir oldum durduk yere!! simarik insanlara gerçektende tahammül edemiyorum!!
ne biçim kiz bu böyle!! çok fazla ergen ve tiki dizileri izlemenin sonucu bunlar hep!!!

Benimde kardesim boyle cok cins tipler Allah kimsenin basina vermesin siz esinize sakin olmasi gerektigini ve onun yasindan dolayi cahilce davranabilecegini soyleyin bence yani sakin olsun

Eviniz ayri yolunuz ayri...sizene ki diycem olmiycak.. danissada danismasada kizini birakip sizi tutmaz... araya gitmeyin.. esiniz mesafeliymesi.. sizde denemelisiniz.. agziniza dolamissinz gorumce diye... ellemeyin simartilsin daha kac yasina kadar is guc yapmiycak.. zamani gelince o da pasa pasa yapar el oglu icin... siz karismayin. Baba kiz arasina .... deniz konusuna bir sey demiycem ama ilgilenmek isterse ellemeyin... uyutsun konussun halasi sonucta.. belliki daha saff.. saf olmasa sen is yap demez. Daha ergen gibi anlamaliydiniz...o da buyur...

şöyle ağzının ortasına bir tane osmanlı tokadını koysun eşin bak bir daha k...çı başı oynuyor mu?

Sevgi ,şımartılmak babaevinde güzeldir ki koca evinde hayatın zorluğu başlıyor hem bunun yaşı daha küçük ama olgunlaşmazsa koca evinde çok huzursuzlukları olacaktır ve sonuç boşanm,ayla bitecektir sizin yapacağınız birşey yok sadece sabırlı olunuz
Iyi geceler kadınlar kulubuu :) Biraz uzun olacak ama yardıma ihtiyacım var. Okursaniz sevinirim.
Aklıma bişeyler takıldı. Benim aşırı derecede simartilmis bir gorumcem var 21 yaşında. gak diyor ekmek guk diyor sU. Kayinvalidem 55 i geçik kadın ama işleri o yapar gorumcem oturur. Simartan babası. Eşimi her firsatta yanımda asagilar , kv me çok cektirmisligi var ama kızını aşırı simartiyor yani gorseniz fenalık gelir devamli kucak kucagalar sap şup birbirlerini opuyolar devamli babacığımmm kizimmm nidalari. Otobüs nedir bilmez babası nereye gidicekse bırakır , dönüşte alır. Ben sınavda stres yapıyorum demis diye zamanında özel Ünv. Yazdirmislar. Yani aşırı üstüne düşüyor o da simarmis haliyle bu kadar ilgiye.

Simarsin ne güzel ama şöyle bir problemimiz var. Mesela geçen pazar biz eşimle kayinvalidemlere kahvaltıya gittik. Kayinvalidem de çok israrcidir daha önceden konu acmistim hatta bazen herkesi bunaltir israriyla. Ama kötü değildir. Arka odaya gorumcemi çağırdı bişeyler söyledi. Gorumcem bir bağırmaya başladı " sen salak misin Hayır diyorum sana manyak manyak konuşma " diye. hep yapıyor ama hep bağırıyor böyle. Çok üzülüyorum ben sonra hani gerçekten bagirasim geliyor kıza. sofra kurarken toplarken katiyen kalkmaz yerinden. Ben yardım ediyodum gitti babasının yanına oturdu bana da "cçalış çalış benim hiç is yapasim yok hahahaha " dedi. abisi su istiyor kendin al diyor. Bana oturmaya gelince hep abisini şikayet ediyor. Yok babamı sinir ediyo falan diye. Babası da istiyo ki oğlu babası ne derse onu yapsın siyasi görüşüne kadar karismaya çalışıyor çok despot. Eşim istemiyor uzaklar biraz. Neyse uzatmiyim hep böyle gorumcem. Evi kendi yönetiyo saniyor. abi ve anneye hiç saygı yok. bana diyor ki 3 4 kere söyledi " yazın ben çocuğunu alıp denize sokucam, tatile gideriz beraber " bizim adımıza plan yapıyor. Bişey demiyorum bende. Yok kucagimda uyutucam, yok gazını çıkarıcam yok yanında hep ingilizce konuscam ingilizce öğrensin. Hani kendi çocuğu sanki.

Çok uzun oldu farkındayım ama yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum uzun uzun. Ben memleketime geldim dün Anneme ameliyat olucak. Eşimede git annene kal da hem bol bol görüşün annenle zaman geçir dedim. Bugün esimle konusurken soyledu cok sinirlenmis.Gorumcem devamli küfürlü konusuyormus annesinin yanında falan. Çok simarmis çok fena yapıcam diyor. Sakinlestirdim bende. Ama bana danisiyor devamli esim napıyım diye. Ne demeliyim sizce vaziyet bu çokta karismak istemiyorum ama esim de yardımcı olmamı istiyor. Kayinvalidem de istedi bikaç kez. Siz napardiniz ne önerebilirim ki

siz sanki kıskanıyor gibisiniz.
anlatım tarzınız o yönde.

Yapacak birşey yok yetiştiren siz değilsiniz aynı evde de oturmuyorsunuz bu tamamen anne babayı ilgilendirir özel okula göndermeleri, arabalarla almaları filan onların tercihi ne yapabilirsiniz ki onlar ses çıkarmıyorsa ayrıca evlenmeden önce aynı evde yaşamışlar bu kadar terbiyesizse nasıl anlaşmışlar daha bir iki gün dayanamıyorsa yani. Çocuğunuz içinde tatile götürücem denize sokucam dedi diye verecek değilsiniz ya. Sevsin bırakın gazını çıkarmasında filan ne sakınca var. Baba anne ağırlığını koymuyorsa size laf düşmez artık.

Back
X