Görümcemde bir kaç gün

Anlamıyorum. Bulaşık topladınız, yıkadınız diye dert mi ettiniz.
Bir parça iyilikten pişmanlık duyar hale geldik. Hatta yardım edildi diye salak damgası bile vurur olduk.
Yapmayın Allah aşkına. Söylenecekseniz yapmayın.
El insaf yahu.
Şimdi taşlanacağım, vay ben onların hizmetçisi miyim, ben enayi miyi, yapma otur keyfine bak vs vs özgür modern kadın nidalarıyla.

Bir parça iyilikten pişmanlık duyar hale geldik. Hatta yardım edildi diye salak damgası bile vurur olduk.
El insaf yahu.
Şimdi taşlanacağım, vay ben onların hizmetçisi miyim, ben enayi miyi, yapma otur keyfine bak vs vs özgür modern kadın nidalarıyla.
Ettim valla. Etmesem iyi olacak tabi haklisin.insanlarin bana yaptiginin aynisini ben onlara yapamiyorum.benim derdim bu.

Bende evime gelen kim olursa olsun bekar görümcem de gelir genelde hiç birşey yaptırmam rahat edemiyorum cünkü ;) ama genelde gittiğim yerde de yapmam yatılı kalıyorsam yaparım orası ayrı.
Sonuçta birlikte yiyip içtiniz yaşıda büyûkmüş ne var yani yıkadın bitti gitti konuşacaktıysan da neden yıkadın ;)

Yaşı büyük ve çabuk yoruluyormuş
İki bulaşık toplamakla kimsenin incileri dökülmez
Ben yaparım
Bu zamana kadar da salakmıyım niye yapıyorum diye düşünmedim.
Ben kendime yakışanı yaparım gerisi beni ilgilendirmez :KK66:
Guzel yorum tesekkur ederim.

El insaf yahu.

Bende böyle düşünüyorum. 2 bulaşık kaldırmak elime yapışmaz.
Ben kendime yakışanı yapayım da kim ne düşünürse düşünsün.
Yatıp kalktığım yerde hiç vir şeye el sürmemek ayıp gelir...
He yine de kötü hissediyorsunuz, çözüm? Kalmayın. Kimsenin evinde kalmamaya çalışıyorum. Her yerde otel var.
Daha geçen haftasonu yakın arkadaşlarımızın olduğu yere gittik, otelde kaldık. En son ne zaman birinin evinde kaldım hatırlamıyorum bile.

valla ben görümceme aşık bir insan olarak yaparım ya :27: ama sevmeseydim yapmazdım, "illirini sığlık cınım, bını bir ığırlık çikti" der otururdum :70: şaka şaka iki bulaşık boşverin, yaşı da büyükmüş ellerinize sağlık :)

valla ben görümceme aşık bir insan olarak yaparım ya :KK53: ama sevmeseydim yapmazdım, "illirini sığlık cınım, bını bir ığırlık çikti" der otururdum :KK70: şaka şaka iki bulaşık boşverin, yaşı da büyükmüş ellerinize sağlık :)
:-)
Yaaa çok tesekkur ederim.:KK68:

Valla iyiki şu foruma girmisim. Senin derdin dertmidir benim derdim yaninda misali biz kadınlar ne kadar takıntıliyiz ya valla kendime terapi yapıyorum. Şaka bı yana bu kadar takacak buralara konu acacak bişey yok. Elinize sağlık iyilik olmuş iki bulaşık bişey olmaz.

Fazla abartıyorsunuz. Ne olmuş ki? Ben görümceme gitsem yapıyorum ama onlar bırakmıyor. Ablama nasılsam görümceme de öyleyim. Bana gelmiş yapmış yapmamış pek de umrum değil çünkü karşılıklı çıkara dayalı yapmıyorum hiçbir işi. Siz de yapmayın bence.

Belki de siz yıkayın diye yapmamıştır, hemen yemekten sonra bulaşığa girişen insanlardan değildir.
Bazı insanlar görüyorum yemekten kalkar kalkmaz hemen ortalığı toplar, makinayı calistirirlar. Bana ilginç geliyor mesela. Çünkü ne annemden öyle gördüm ne de ben -ablam falan oyleyiz. Bizde yemek yenir, salona geçilir, sohbet edilir vs vs. Masa-mutfak öyle bırakılır.
Yatmadan da temizlenir , makina açılıp yatılır.
Belki görümce de gece toplayacaktır. Eğer yaptığınız şey gözünüze batacaksa yapmasaydınız keşke
*Yıllar önce öğrenci evindeyken bir kızla hastaneye gidecektik. Kimliğimi unutmuşum, benim eve geldik. Ben kimliği alıp üstümü değiştirene kadar gitmiş bulaşıkları yikamiş, 'ay ben dayanamam temizledim' demişti,haspa
Sana ne benim pisimden kirimden? Çok iğreniyorsan yemeğe gelme olsun bitsin. Bir de pis sungerimizi çöpe atmış..
Ev arkadaşımla o kıza iyi uyuz olmuştuk zamanında. Yani siz iyilik yapmışsınız ama belki de görümceniz bu iyiliginize karşılık uyuz olmuş olabilir size

Bakin ya yapmayin ya da soylenmeyin. Ben bunu felsefe edindim kendime. Bende duramam cunku gittigim yerde bulasik yemek varsa girisirim. Diger turlu rahat edemem biliyorum.

Ayyy valla ben olsam ellemezdim ki ellemedim de zamanında. Eşimin işi dolayısıyla bir müddet kvde kalmak zorunda kaldık, ben de kpssye hazırlanıyordum, bir iki haftam kalmıştı. Kadın istisnasız her gün çamaşır makinesini çalıştırıp evden kaçıyordu. Bir kere bile asmadım, kimsenin donuna vs elleyemem kusura bakmasın. Hatta birinde dayanamadım yüzüne söyledim ben kimsenin çamaşırını elleyemem, o yüzden de asmıyorum çamaşırlarınızı diye. Ama kaldığımız o süre boyunca mutfağı hep ben topladım, şimdiki aklım olsa ona da ellemezdim. Bana ne yahu, evin hanımı kimse o toplasın, evden kaçmasın di mi yani? Bence sen de bir dahakine elini sürme hiçbir şeye. Niye kendini kullandırasın ki?
Sizinki baya baya beleşçilik
Gideyim yatayim kalkayim köleler ayağıma getirsin
Beraber paylastiginiz evin mutfağını topladiginiz için pişman olacaginiza millete külfet olmayıp eşyalı ev kiralasaymissiniz keşke

Back
X