• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemden bıktım usandım artık...

görümcenin ağzına lafları vermişsin,şimdi de dertleniyorsun.haaa bunlar da fazla dert edecek bir şey de yok.karşılıklı atışmışsınız:KK66:

görümcenin reçeline kadar düştünmü canım sende laf istemişsin yani...niye müdana ediyorsun ki...reçelsiz öldünmü...
asla istemem aman.... bir kavanoz reçelin 10 sene lafını dinleyeceğime, alırım bir kavanoz marketten...
sen resmen laf istemişsin bize yokmu falan fişman...
mesele reçel değil anlayın.kadının açıkça uzakta ki tatlı olur demesi benim evimdeyken.

görümcenin ağzına lafları vermişsin,şimdi de dertleniyorsun.haaa bunlar da fazla dert edecek bir şey de yok.karşılıklı atışmışsınız:KK66:
yani ben mi suçluyum.eşime o laflarını anlatmayı bile düşünüyorum.geçmişi düşünce sabrım kalmadı kendisine

:KK11::KK11::KK11::KK11:Allahtan bende görümce yok yoluşurduk :) ağızına burnununa kaşıkla vururdum:rolleyes:

mesele reçel değil anlayın.kadının açıkça uzakta ki tatlı olur demesi benim evimdeyken.

yahu görümcen eltini sevse ne olur sevmese ne olur...eksik gelsin sevgisi de tatlılığı da...
bunu mu dert ediyorsun arkadaşım.... keşke görümcen eltini daha çok sevsin, senden uzak allaha yakın olsun be daha ne istiyon :KK14:

Kusura bakmayın ama hep gelinler haklı görümceler cadı oluyor her hikayede, gelinler hiç gelinlik yapmıyor maşallah :KK70:[/QUOTE
yahu görümcen eltini sevse ne olur sevmese ne olur...eksik gelsin sevgisi de tatlılığı da...
bunu mu dert ediyorsun arkadaşım.... keşke görümcen eltini daha çok sevsin, senden uzak allaha yakın olsun be daha ne istiyon :KK14:

benim görümceden siz de olsaydı hiç böyle düşünmezsiniz derim

Back
X