ben kendimi çok ezdirdim biliyomusunz hep içime attm sustum cok yıprandm keşke ezdirmesedm içime atmasadm hiç birşeyi o zaman olmazdı böyle ben iyi oldukca onlar kötü oldu ..Ezdirme kendini! Ne istiyorsan cok scik söyle nisanlina! Görümcenede! Nisanlimla yanliz olmak istiyorum de... normal bir istek bu ... Susmaniza gerek yok! Herkes haddini bilsin
ben saf salak gibi sınırlarımı bilemedim.. tepeme cıkarttım.. cok pişmanım bilemedim herkezi kendim gibi sandmSınırlarınızı koyun ve müsaade etmeyin. Bugün ön koltuğa yarın tepenize biner
Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insanane zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
bunları içinde tutma canım. bir sonraki seferde mutlaka öne otur ve önceden bunu nişanlına sm-öyle. ben senin yanında oturmak istiyorum bu sefer de. binerken de şaka karışık biz çiftiz tek tek oturmak da ne de :)belki burda cgu kişi anlamaz ama her sefernde mi insan öne biner se n kimsnki ya?
onu alma bunu al sunu alma bunu yap sanane kimsn sen..
zehir ediyosn bana hayatı sen her sefernde bizim yanmzda ne işin vr sen mi nişanlılısın kıskanç adı insan
Şu cümlen o kadar saçma ki, lütfen dolduruşa gelme. Benim kardeşim de evli, kız benim hakkımda kötü düşünmesin diye elimden geleni yapıyorum, fakat o beni kötü bilmek isterse her hareketimi yanlış anlar. Buna meyilliyse yani. Demem o ki boş yere kalbini karartma. Abla kardeş tabi değerli olur birbiri için. En küçük erkek kardeşim askere gitti, onu o kadar çok özlüyorum ki... Beraber büyüdük, kardeş sevgisi bambaşka. Ben onları sanki çocuğummuş gibi görüyorum, onlar da beni küçük annebilmiyorum niye izin verdiğini... inannn ablası benden daha değerli demekki her konuda..
ben saf salak gibi sınırlarımı bilemedim.. tepeme cıkarttım.. cok pişmanım bilemedim herkezi kendim gibi sandmSınırlarınızı koyun ve müsaade etmeyin. Bugün ön koltuğa yarın tepenize biner
ben kendimi çok ezdirdim biliyomusunz hep içime attm sustum cok yıprandm keşke ezdirmesedm içime atmasadm hiç birşeyi o zaman olmazdı böyle ben iyi oldukca onlar kötü oldu ..
nişanlınla bu olanları konuş güzelce anlat bu arada annenin dolduruşuna geliyorsun gelmeAbla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insanane zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
evet haklsıınız benm dilim yok herşeyi içime attm attkca ezdiler beni bindiler tepemeSizin diliniz yokmu.konusup haddini bildiremiyormusunuz?
Sizi ezik gormus ustunuze geliyor
ama onlar beni ezer.. tepeme cıkar herşeyime karışır hergün ağlatır.. değil mi.. benm birşey demeye hakkm olmaz kardeş nasıl olsa ben kimim ki.Ya annen seni niye dolduruyor?
Daha nişanlısın arkadaş, evli olsan neyse arabanın önü arkası muhabbeti yaparsın da evlenmeden aile ilişkilerine karışman saçma.
Kardeşi kardeşe düşman yapmak isteyen gelinlere tavsiyem, sakın böyle şeyler yapmayın.
Fesatsa fesat napacaksın, ama nişanlının kardeşi.. Onların arasına giremezsin.
Sana bunu diyen mi oldu? Ne kadar ters anlıyorsun her şeyi.ama onlar beni ezer.. tepeme cıkar herşeyime karışır hergün ağlatır.. değil mi.. benm birşey demeye hakkm olmaz kardeş nasıl olsa ben kimim ki.
Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?