Benim görümcemde çok soğuktur. Ağzından cımbızla laf çekeriz. Canım, cicim olmaz hiç... Ben hep insanları kendim gibi görürüm, sıcak davranırım. Aynı ilgiyi de beklerim. Geçen gün bir msj atmıştım, hala unutmuyorum sanırım unutmayacağımda... Bizim evin önüne gelecekti beraber bir yere gidecektik. Herneyse... Yazdığım msj aynen şu "canım nerdesin, geliyor musun?" diye. Bana attığı msj da: "Geldim, in"
Bu msjdan sonra çok değer vermenin gerçekten anlamsız olduğunu düşünmeye başladım. Beni seviyor, dertlerini paylaşıyor ama sıcak değil. Bu noktada da samimiyetinden şüphe duymamak elde değil!
Bende görümce olucam kısmetse ama abimin kız arkadaşıyla bal-kaymak gibiyiz nazar değmesin. Ablam olsa ancak bu kadar severdim![]()
benm görümcemde beni sever,derdi oldugunda anlatir, baskalarina sicak davranir ama bana gelince o sicakligi göstermiyor, soguk bir insan olsa derim, tamam karekteri böyledir ama öyle degil iste. sende aman aman yengenlen arani sakin bozma, benim daha yengem yok ama oldugunda ona iyi davranacam