görümcemden tik yoook. ne yapmam lazim???

Benim görümcemde çok soğuktur. Ağzından cımbızla laf çekeriz. Canım, cicim olmaz hiç... Ben hep insanları kendim gibi görürüm, sıcak davranırım. Aynı ilgiyi de beklerim. Geçen gün bir msj atmıştım, hala unutmuyorum sanırım unutmayacağımda... Bizim evin önüne gelecekti beraber bir yere gidecektik. Herneyse... Yazdığım msj aynen şu "canım nerdesin, geliyor musun?" diye. Bana attığı msj da: "Geldim, in"
Bu msjdan sonra çok değer vermenin gerçekten anlamsız olduğunu düşünmeye başladım. Beni seviyor, dertlerini paylaşıyor ama sıcak değil. Bu noktada da samimiyetinden şüphe duymamak elde değil! :31:

Bende görümce olucam kısmetse ama abimin kız arkadaşıyla bal-kaymak gibiyiz nazar değmesin. Ablam olsa ancak bu kadar severdim:16:

benm görümcemde beni sever,derdi oldugunda anlatir, baskalarina sicak davranir ama bana gelince o sicakligi göstermiyor, soguk bir insan olsa derim, tamam karekteri böyledir ama öyle degil iste. sende aman aman yengenlen arani sakin bozma, benim daha yengem yok ama oldugunda ona iyi davranacam:-)

Kuzum benim kayınvalidem de öyle soğuk arada gidiyorum ama bazen gel bile demiyor bende gitmiyorum bazen ben çağırıyorum gelince her zamanki gibi davranıyorum ama ayrıca bir çaba sarfetmiyorum.

Sende kendinden ödün verme ama tamamen kopup triplerde atma doğal davran ısrarla gidip işlerini yapayım vs diye hiç uğraşma ama çağırırsa git ya da arada sen çağır işleri oluruna bırak ne yaparsak yapalım onları değiştiremeyiz ondan kendimizi paralamamızın manası yok.

Üzülünce sonra sana oluyor birde norveçliler soğuk olur falan diyince evet soğuk insanlar şükür ben norveçli değilim de sonuçta anladığım Türkiyeden gittin norveçe? o laf sokunca tersleyerek değl şirinlikle ver cevabını belli sıcak kanlı bir kızsın herşey düzelir kim ne derse desin sonradan aileye girenleri asla kendileri gibi benimsemiyor insanlar yani üzülme...

benm görümcemde beni sever,derdi oldugunda anlatir, baskalarina sicak davranir ama bana gelince o sicakligi göstermiyor, soguk bir insan olsa derim, tamam karekteri böyledir ama öyle degil iste. sende aman aman yengenlen arani sakin bozma, benim daha yengem yok ama oldugunda ona iyi davranacam:-)

Canımm benimkinin ne yazıkki yapısı böyle:( Sadece bana değil herkese karşı mesafelidir. Sevgisini belli edememe sorunu var:50: Ama sonuçta ben onların ailesine gelin gidicem, yani herkes değilim... O yüzden bu ayrımı yapmasını istiyorum:(

sagolun arkadaslar ya
düsündükce aklima geldikce üzülüyom ama cevaplarinizi önerilerinizi gördükce iyi geliyor
ama insanlarin önyargili olmasi beni üzüyor, ben hayatim boyunca insanlara önyargiylan yaklasmadim, bana böyle davranmalari üzüyor iste kiriyor beni....

kimseye yaranacağım diye kendini paralama canım:50:görümcen sana ne kadar değer veriyorsa sende o kadar değer ver ne fazlası ne azı.bu defa soğuk duruyorsun deseler bile boşver umursama:19:insanların sevgisini ilgisini dilenecek değilsin :97:biraz da zamana bırak seni tanıdıkça belki daha sıcak davranır ama asla aramız sıcak olsun diye kendinden ödün verme:20:

aynı durum bende de var. 2 yıllık evliyim. Benimki de soğuk navaledir, hiç birşeyi takmaz, ilgilenirim teşekkür etmez, ilgilenmem neden ilgilenmiyon da demez. Yardım istersem yardım eder ama. Kayınbaba laf sokar,neden gelmedin neden aramadın diye. Sanki beni kızı arıyor yada benden yardım istiyor da ben gitmiyorum. Acaba kayınbabamın yanında konuşuyorlar da dile getirmeyi mi babasına bırakıyorlar merak ediyorum. Başta abla/kardeş gibi olmak için çok uğraştım ama baktım boşa herşey. Ben ilgilensem de o asla benimle ilgilenmez. Karar verdim zorlamaya gerek yok. Hatta böylesi daha iyi kimse kimseye karışmıyor. Mecburiyetler yok. Ben canım isterse ararım sorarım, o isterse arasın. Umurumda olan tek şey eşim.

Elifciğim, öncelikle bir insanla zorla arkadaş olamazsın, arkadaşlık dediğin gelişi güzel gelişir bazen ilk gördüğünde ne gıcık biri dersin sonra bakarsın en yakın arkadaşın olmuş.
O yüzden bir insanla ben arkadaş olmalıyım, beni sevsin dersen yapmacık olur.
Anladığım kadarıyla görümcenle iyi anlaşmak istiyorsun, kötü bir niyetin yok ama bu tür durumlarda zararlı sen çıkarsın.
Aynı şeyleri yaşadım, eşimin ablası doğum yaptı tanışmamıştık bile hediye gönderdim, tanıştıktan sonra hediyeler aldım, evine gittiğimde yardım ederdim ama ne yaparsam yapayım beni sevmiyor diyemem ama boşuna değmeyecek insanlar için emek harcamışım onu öğrendim.
Boşver seni sen olduğun için sevmeli, yoksa çok fedakarlık yaparsan şımartırsın tepene çıkar, ayrıca kimse seni sevmek zorunda değil, görümcenle iyi anlaşmak zorunda değilsin, buna mecbur hissetme kendini.
Emin ol süper bir insan da olsan, karşındaki insan değilse anlaşamazsın.

Back
X