- Konu Sahibi betulzeynep
-
Aslında dert değil ama aradim taradim konuyu nereye acacagima karar veremedim eğer yanlis yerse değiştirebilirsiniz.
Mesele su ki gorumcem önümüzdeki günlerde doğum yapacak. Henüz 1 yillik evliler ve maddi sorunlarini halledemediler ve kaliteyi - lüksü seven bir yapidalar. Biz ise esimle işimizi görsün yeter deriz hep.
Doğum hediyesi konusunda kararsiz kaldik bebekleri erkek. Ona Altın bir künye mi taksak , bir ihtiyaclarini mi alsak yoksa bir miktar para verip ihtiyacinizi giderin mi desek bilemedik.
Onlara sormak da uygun olmaz gibi geliyor bana sorsalar cevap veremem mesela. Esim de kiz kardeşinin pahali-markali bisey isteyeceğini düşünüp bir miktar para vermeyi uygun görüyor ama o bir miktar ne kadar olsa uygundur acaba.
Fikir verirseniz sevinirim :)))
Gorumcenizin doğum gününde ona hediye almaniz gerek.
Oğlunun doğum günü değil sonuçta.
Humus bir bileklik alirsiniz yeter bence.
Bayildim buna onun zevkine hitap eden bisey hem. Aklimda bulunsunEki Görüntüle 1128876
Şöyle zarif birşey mesela.
Aslında dert değil ama aradim taradim konuyu nereye acacagima karar veremedim eğer yanlis yerse değiştirebilirsiniz.
Mesele su ki gorumcem önümüzdeki günlerde doğum yapacak. Henüz 1 yillik evliler ve maddi sorunlarini halledemediler ve kaliteyi - lüksü seven bir yapidalar. Biz ise esimle işimizi görsün yeter deriz hep.
Doğum hediyesi konusunda kararsiz kaldik bebekleri erkek. Ona Altın bir künye mi taksak , bir ihtiyaclarini mi alsak yoksa bir miktar para verip ihtiyacinizi giderin mi desek bilemedik.
Onlara sormak da uygun olmaz gibi geliyor bana sorsalar cevap veremem mesela. Esim de kiz kardeşinin pahali-markali bisey isteyeceğini düşünüp bir miktar para vermeyi uygun görüyor ama o bir miktar ne kadar olsa uygundur acaba.
Canım görümcenin doğum günü için değil ki, doğum sonrası için hediye arıyorlar.
Limit 500 civarıysa en uygunu cumhuriyet takmak. Bebek arabası, beşik gibi büyük parçaları hediye ederken de anne-babaya danışıp onların karar kıldığı modeli almak gerekir mutlaka.
Ben 500 gözden cikarabilirim en fazla.
cumhuriyet altını bence
Bayildim buna onun zevkine hitap eden bisey hem. Aklimda bulunsun
Para bana da çok cazip geliyor o kadar borcun içinde kaynar gider.
Gümüş için de ucuza kacmis demezler demi
tatlim altin takin bir adi var. görümcene almana gerek yok, cocuk görmeye gidiyorsunuz sonucta :) bari simdi sen altin takarsan, yarin oda sana o degerde birsey takicak. esyalarini kendileri alir, esininde dedigi gibi begenir begenmez, nankörlük edip ucuza kacmislar fln fidnelerdende uzak olursunuz :)
gücünüz neye yetiyorsa, ceyrek yada yarim altin. yanina bide bebise bi elbise zibin takimi fln :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?