gorumceme doğum hediyesi

betulzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
81
5
16
Elazığ
Aslında dert değil ama aradim taradim konuyu nereye acacagima karar veremedim eğer yanlis yerse değiştirebilirsiniz.
Mesele su ki gorumcem önümüzdeki günlerde doğum yapacak. Henüz 1 yillik evliler ve maddi sorunlarini halledemediler ve kaliteyi - lüksü seven bir yapidalar. Biz ise esimle işimizi görsün yeter deriz hep.
Doğum hediyesi konusunda kararsiz kaldik bebekleri erkek. Ona Altın bir künye mi taksak , bir ihtiyaclarini mi alsak yoksa bir miktar para verip ihtiyacinizi giderin mi desek bilemedik.
Onlara sormak da uygun olmaz gibi geliyor bana sorsalar cevap veremem mesela. Esim de kiz kardeşinin pahali-markali bisey isteyeceğini düşünüp bir miktar para vermeyi uygun görüyor ama o bir miktar ne kadar olsa uygundur acaba.
Fikir verirseniz sevinirim :)))

ne kadarlık bi bütçeniz var?

Cumhuriyet altini gibi bisey olabilir isterlerse bozdururlar.para pek degerli gorunmez simdi az olur cok olur falan.istersenizde yanina anne bebek icin hediye alabilirsiniz.bebek pike yatak nevresim puset bebek arabasi vs de olabilir

Gorumcenizin doğum gününde ona hediye almaniz gerek.
Oğlunun doğum günü değil sonuçta.
Humus bir bileklik alirsiniz yeter bence.

para vermek maddi sorunlarının ne kadarını karşılayabilecekki?
lüksü seven yapıdalarsa yine lükse gider.
ama bu durumda son karar eşinizin

Vermeyi planladığınız para ölçüsünde bir altın takın. Cumhuriyet olur, bebeğe bilezik ya da altın iğnelerden olur. Anneye bilezik bebeğe ufak bir oyuncak ya da tulum vs. olur. Para vermek biraz tuhaf olur kardeşe. Altını istedikleri gibi bozdurup kullanırlar, hem para gibi olmaz bir adı olur.

Gorumcem cani sağolsun biraz ayrinticidir ve herşeye çok takilir. Gümüş bileklik ucuz kaçabilir yada modelini begenmeyebilir.
Bebek arabasini eşime teklif ettim o bizim aldigimizi beğenmez dedi :S bilemedim ki

Gorumcenizin doğum gününde ona hediye almaniz gerek.
Oğlunun doğum günü değil sonuçta.
Humus bir bileklik alirsiniz yeter bence.

Canım görümcenin doğum günü için değil ki, doğum sonrası için hediye arıyorlar.

Limit 500 civarıysa en uygunu cumhuriyet takmak. Bebek arabası, beşik gibi büyük parçaları hediye ederken de anne-babaya danışıp onların karar kıldığı modeli almak gerekir mutlaka.

Son düzenleme:

para vermek yerine artık yarım mı olur tam mı olur altınınızı takın bebişe annesi ne lazımsa alır..

Aaa
Doğum günlerini çok severim ondan olacak

tatlim altin takin bir adi var. görümcene almana gerek yok, cocuk görmeye gidiyorsunuz sonucta :) bari simdi sen altin takarsan, yarin oda sana o degerde birsey takicak. esyalarini kendileri alir, esininde dedigi gibi begenir begenmez, nankörlük edip ucuza kacmislar fln fidnelerdende uzak olursunuz :)

gücünüz neye yetiyorsa, ceyrek yada yarim altin. yanina bide bebise bi elbise zibin takimi fln :)

Bayildim buna onun zevkine hitap eden bisey hem. Aklimda bulunsun
Para bana da çok cazip geliyor o kadar borcun içinde kaynar gider.
Gümüş için de ucuza kacmis demezler demi

Boyle bir bileklik yaninda da bebeğe birkaç parca kiyafet yeter bile :)
Bu tur kaç bilekligim var bilmiyorum .
Çok seviyorum .
Genel olarak giyatlari 80-200 lira arasi.
Fotoğrafta ki gibi bilekligi 90 liraya alirsiniz saniyorum :)

Ben iki doğum yaptim ilkinde gorumcem öğrenciydi şık bir kutu icinde uclarini yakarak hazirlayip susledigi minik rulolardan olusan çok güzel bir hadis-ayet derlemesi yapti bana. Yaninda da bujiteri bi bileklik almisti.
İkincide düğün hazirliklari içindeydi birşey almadi yanlis hatirlamiyorsam. Yani geri dönüşü hesap etmiyorum bu durumda.
Cumhuriyet altini olabilir ya da bir gümüş bileklik yada set gorumceme ve bebeğe de yarim altin...
Nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…