Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi hoş söylüyorsun da ben süekli arayıp rahatsız etmiyorumki.ne münasebet.
iyi şeyler dşünmeye çalışıyorum.bekleyeceğim,göreceğim artık.nişanlıyım.bakalım evlenince neler olucak.umarım herşey yolunda gider.
Vallaha ben ortada gicik olunacak hic bir sebeb göremedim...
Bana öyle geliyorki sen görümcenden istedigin ilgiyi alakayi göremedigin icin icerledin bir sekilde....olabilirmi?yerimseniben
Sadece sunu söylemek istiyorum güzelim...
Beklentilerin ne kadar az olursa yasadigin hayal kirikligida o kadar kücük olur....
Kimseden fazla birsey bekleme....cünkü ilerde üzülen sen olursun
gorumce gormeyım senı omrumce derler ama ben bır gorumce olarak hıc tasvıp etmıyorum bu sozukaynana kaynar kazana demişlerr.görümceye ne demişlerrr??kaydirigubbakcemile3
evet olabilirrr...
[/Barkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde değil gıcık oluyorum görümceme.ama durduk yere değil tabiki.hareketleri sinirime dokunuyo.hiç samimi gelmiyo bana.doğum yaptı kaç kere aradım halini hatırını sordum.arada bir msnde görünce konuştuk falan.ama hep ben arayıp soracak değilim ya. hiç o aramıyo.aman daha önce hayatımda bu insan yoktu niye takıcakmışım kafama diyorum,yine de takılıyo işte sinir şeyy.napayım sizce, nasıl davranayım??
[/Barkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde değil gıcık oluyorum görümceme.ama durduk yere değil tabiki.hareketleri sinirime dokunuyo.hiç samimi gelmiyo bana.doğum yaptı kaç kere aradım halini hatırını sordum.arada bir msnde görünce konuştuk falan.ama hep ben arayıp soracak değilim ya. hiç o aramıyo.aman daha önce hayatımda bu insan yoktu niye takıcakmışım kafama diyorum,yine de takılıyo işte sinir şeyy.napayım sizce, nasıl davranayım??