Görümceme olan önyargimi nasil törpüleyebilirim

Sonveda00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
23
45
3
34
Gorumcemi basta cok simarttim ilk tanisma da evine davet edince eev hediyesi falan aldim arayip konustum halini hatirini vs sordum.
Ama cok simardi
Bizim davetimizde bizim.evimizde aileme hakaret ettigini duydum.
Ve tam 8 aydir ona olan nefretim ve kinim bitmedi
Aklima geldikce ondan nefret etmeye ve karsi karsiya gelmwk istemiyorum
Ama nisanlimi seviyorum
Boyle olmasini istemezdim utanmdan bir de biz artik kardesiz gelin gorumce degiliz vs
Sahte basit ve yapmacik oldugundan farkli gozukerek bana iyi davraniyor ama.o saygiyi bitirdi.araya duvar ordum ve duvari asmamasi icin elimden geleni yapacam ama on yargim.bitmiyor
Bunu nasil yikabilirim
Biraz inatci birazda kinci biriyim yapilan kotulugu asla unutmam

Daha nisanliyken bı şekilde kendinizi yipratirsaniz evlendiginizde napacaksniz

Size yazık kimse sizin içinizde kopan şeyleri bilmiyor
Konuşmadan da bilmeyecek ve sizin hareketlerinizden hep bişey bı mana çıkaracaklar

Ya açık açık konuşun
Ya da hiç unutun

Daha nisanliyken bı şekilde kendinizi yipratirsaniz evlendiginizde napacaksniz

Size yazık kimse sizin içinizde kopan şeyleri bilmiyor
Konuşmadan da bilmeyecek ve sizin hareketlerinizden hep bişey bı mana çıkaracaklar

Ya açık açık konuşun
Ya da hiç unutun

Acik acik konustum gorumcemin kendisiyle bizzat konustum ama bunu bizim.davetmizde boyle diyen insan arkamizdan neler konusuyordur kim bilir bu dusunce icindeyim
Ve nisanlima bu durumu.soyledim kizmis falan ben kizdigina inanmiyorum
Nisanlim kolay sinirlenen biri degil guya kizmis falan ama hikaye..
Yani bunlar su kafada herkes kotu bi iyiyiz
Herks anormal biz normaliz bu kafada
Aileme.hakaret etmesini gururum el vermiyor
Aynisini bizden biri onlarin ailesine hakaret etseysi bu nisan bozulmustu

Gorumcemi basta cok simarttim ilk tanisma da evine davet edince eev hediyesi falan aldim arayip konustum halini hatirini vs sordum.
Ama cok simardi
Bizim davetimizde bizim.evimizde aileme hakaret ettigini duydum.
Ve tam 8 aydir ona olan nefretim ve kinim bitmedi
Aklima geldikce ondan nefret etmeye ve karsi karsiya gelmwk istemiyorum
Ama nisanlimi seviyorum
Boyle olmasini istemezdim utanmdan bir de biz artik kardesiz gelin gorumce degiliz vs
Sahte basit ve yapmacik oldugundan farkli gozukerek bana iyi davraniyor ama.o saygiyi bitirdi.araya duvar ordum ve duvari asmamasi icin elimden geleni yapacam ama on yargim.bitmiyor
Bunu nasil yikabilirim
Biraz inatci birazda kinci biriyim yapilan kotulugu asla unutmam

Kendisi ile konuştun mu böyle böyle dogru mu diye neden hemen siliverdiniz kadını ki.

Keşke duyduğunuz anda sorsaydınız ne demek istediğini daha farklı olurdu

Ne dedi ailenize?
Biz doguluyuz oyle soyleyeyim yemek konusunda cok cesit yapariz ozellikle etli yemekleri fazla.yaptik ozel misafir gelince niaanlimin aileside ozel davetlimiz oldufu icin heralde boyle.seye aliskin olmadiklari icin
Hazirladiklari seye bak damak tadimiza uygun seyler degil keske gelmeseydik @Ssonveda00 boyle yemek yaparaa evine gitmem dedi

Biz doguluyuz oyle soyleyeyim yemek konusunda cok cesit yapariz ozellikle etli yemekleri fazla.yaptik ozel misafir gelince niaanlimin aileside ozel davetlimiz oldufu icin heralde boyle.seye aliskin olmadiklari icin
Hazirladiklari seye bak damak tadimiza uygun seyler degil keske gelmeseydik @Ssonveda00 boyle yemek yaparaa evine gitmem dedi
Bu mu hakaret etti dediğiniz kısım?

Hmm ayıp olmuş tabi. O davete kadar kendisini ön yargısız bir şekilde seviyor muydunuz peki?

Hmm ayıp olmuş tabi. O davete kadar kendisini ön yargısız bir şekilde seviyor muydunuz peki?

Seviyordum Allah var bu sozunu duymadan once konusuyordum halini hatirni soruyordum disarida kahve yemek vs yedik hep
Ama.yuzume canim falan gulumseyince suan o kadar hareketlerk basit ve yapmacik geliyor ki sanki hatasinin farkinda yaranmaya calisiyor telafi etmeye calisiyor.gibi ama.nafile

Seviyordum Allah var bu sozunu duymadan once konusuyordum halini hatirni soruyordum disarida kahve yemek vs yedik hep
Ama.yuzume canim falan gulumseyince suan o kadar hareketlerk basit ve yapmacik geliyor ki sanki hatasinin farkinda yaranmaya calisiyor telafi etmeye calisiyor.gibi ama.nafile

Siz de buna çok kırıldığınızı paylaşsanız, o da özür diler ve belki yine iyi anlaşırsınız eskisi kadar olmasa da.

Siz de buna çok kırıldığınızı paylaşsanız, o da özür diler ve belki yine iyi anlaşırsınız eskisi kadar olmasa da.

Iste sorun tam bu ozur dilese de ben unutamiyorum on yargiliyim keske zamani geri alabilsek ya da soylenen sozleri kendi icimizde tutabilsek
Bir kere soguyunca.eskisi gibi olamiyorum

Patavatsız bir konuşma olsun. Ama bir insanı ömür billah gömecek kadar yetersiz. Size açıklama yapmış, ama siz yetersiz bulmuşsunuz. Madem düzeltme yolunda gitmeye niyetiniz yok bundan sonra mesafeli konuşursunuz yeri geldiğinde.

Back
X