Görümceyim aynı zamanda gelinim. Gelinimize hiç bir zaman görümce olmadım abla da olamadım ona göre iyiyimdir yada kötüyümdür bilemiyorum ama aramızda hep bi mesafe olmuştur. Belki arkamdan dedikodum bile yapılıyor olabilir Allah biliyor. Senin yaşadığın durumun kat kat fazlasını yaşadım nişanlılığımızın 5. Ayından sonra başladı görümcemin bana olan saygısızlığı evli 2 çocuk sahibi koskoca kadın dersin ama malesef yetişmemiş yetişememiş biri. Ama ben ne düşünüyorum biliyomusun kardeşini seven mutlu olmasına izin verir saygı duyar benim görümcemin kardeşine saygısı sevgisi yoktu eminim. Kaynanam da görümcemde onlara itaat etmediğim için nişandan 5 ay sonra bana alttan alttan eşimi kötülediler ben nekadar aptalım düzelir dedim güldüm geçtim meğerse benim o günkü nişanlımdan şimdiki eşimden soğumam ayrılmam için yapıyorlarmış. Bu durumu anladıktan sonra kendimi ezdirmedim düğüne kadar görüşmedim konuşmadım düğündede istemiyordum ama yüzsüzlük yapıp bir gün önceden bişey yokmuş gibi bize geldiler yine yüz-göz olmadım düğün ertesi bütün bağlar koptu evimin adresini dahi değiştirdim bilmiyolar. Ben yaşadıklarımı anlatmadım ne var bunda abartmışsız denilebilir sadece sonuç belli onu anlatmak istedim. Şunuda söylemek isterim şahsi fikrim görümce görümce olduğu için kötü değildir içi kötü insanlığı kötü fikri kötü niyeti kötü sadece erkek kardeşi olduğu için denk gelmiş.
Hakkinda hayirlisi olsun
Ama malesef ben sizin gibi ev adresini degistirsem bunlar bacadan girer